Theux

Vakantiehuis Les Lys****

8.3
Les Lys****
4 Reviews
Waardering 8.3

4 Reviews

6-5-2011
Vlinder
sfeervol huis op mooie landelijke locatie
Zeer vriendelijke ontvangen door de eigenaar(es)! De volgende dag stond er een bos bloemen (geplukt uit de tuin) in een vaas voor de deur. Het huis is zeer goed voorzien, bijv. gourmet, barbecue, babystoel en bed + traphek, alles wat je maar in de keuken nodig kan hebben. Het ziet er sfeervol uit, en je hebt een leuk terras voor de deur, en tuin. Je buren zijn, uiteraard de eigenaar, maar omdat het huisje op de kopse kant van hun huis staat, en de tuin afgeschermd is heb je absoluut privacy, zijn de koeien van een boer. We hebben: Etretat bezocht, een door de eigenaar aangeraden wandeling gemaakt (zeer de moeite), het Malraux museum in Le Havre (port Normandie over, ook leuk), een aantal dorpjes aan de kust bezocht, en we zijn naar Honfleur geweest. Je zou nog naar Eana Parc met de kinderen kunnen, over het ontstaan van de aarde. In het huisje tref je ook een bak met allerlei info over toeristische uitstapjes.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumApr. 2011
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Ligging 8.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Inrichting 8.0
Hoeveelheid ruimte 8.0
20-7-2009
familie uit Nederland
Gezellig ruim vakantiehuis
+punten: ruim, mooi uitzicht, gezellige slaapkamers, ruime volledig ingerichte keuken, veel badkamers -punten: heeeel veel vliegen door de koeien van de buurman dus niet mogelijk rustig een boek te lezen buiten, 1 persoon tegelijk douchen anders koud water, huis staat in becco en niet in theux en is dus niet aan te lopen, de 14 ligstoelen staan wel in de omschrijving maar zijn gewone kuipstoelen
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2009
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Ligging 8.0
Prijs / kwaliteit 8.0
Inrichting 9.0
Hoeveelheid ruimte 9.0
26-10-2007
ellen
Het is een erg mooi huis, van alle gemakken voorzien. Fijn bij iedere slaapkamer een eigen badkamer, en alles netjes bij aankomst.
  • ReisgezelschapFamilie
  • Reis vertrek datumOkt. 2007
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 8.0
Prijs / kwaliteit 8.0
Inrichting 9.0
Hoeveelheid ruimte 9.0
28-4-2009
Jan Kuenen
Geweldig
Een erg leuke accommodatie. Iedere slaapkamer heeft een eigen thema en een eigen badkamer. Op de bovenverdieping is een sauna te vinden. De keuken is van alle gemakken voorzien, erg leuk dat je door de glazen vloer naar de kelder kan kijken. De omgeving is ook erg mooi. Je bent zo bij de grotten van remouchamps. Het enige lastige was dat de eigenaresse geen andere taal sprak dan frans. Aangezien bij ons in de groep ook niemand frans sprak was het een beetje handen en voetenwerk. Maar wel een erg aardige eigenaresse.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumApr. 2006
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Ligging 9.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Inrichting 10.0
Hoeveelheid ruimte 10.0