Hotton

Chalet Beaute Sauvage

8.3
Beaute Sauvage
3 Reviews
Waardering 8.3

3 Reviews

27-2-2013
Mariska Bonnema
Lekker ruim huis in schitterende omgeving....
Groot huis, genoeg ruimte voor een groep vrienden of familie. Huis is gehorig, vooral 's avonds/'snachts. Bedden zijn slecht, voor kinderen prima. Weinig opbergruimte in keuken. Controle/toezicht van buurman zeer ongepast. Je betaalt een hoop geld, (en nog een 25 euro per dag energiekosten) om dan na 1 nacht aangesproken te worden op het feit dat je 's nachts wat (buiten) lampen hebt aangelaten terwijl je nog niet goed weet waar alle knopjes ed zitten, voelt zeer onaangenaam. Ook het feit dat je de bbq alleen maar mag gebruiken om vlees te braden en niet om met speciaal daarvoor gekocht hout in de supermarkt een klein vuurtje te stoken in een wit sprookjesachtig wintertafreeltje....dan ga ik me afvragen waarom die mensen hun huis verhuren....
  • Reis vertrek datumFeb. 2013
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Ligging 10.0
Prijs / kwaliteit 8.0
Inrichting 7.0
Hoeveelheid ruimte 9.0
27-2-2013
Mariska Bonnema
Ruim chalet met geweldig uitzicht
Ruim huis, bedden slecht. Onvoldoende kastruimte in de keuken en woonkamer. Onsympatieke buurman en verhuurder die het allemaal wel erg goed in de gaten houden en je de volgende ochtend komen vertellen dat je zuiniger met de verlichting om moet gaan (je betaald noata bene 25 euro per dag aan energie), je de bbq niet mag gebruiken om er een vuurtje in te stoken voor de gezelligheid en de kinderen niet met het kinderstoel van plastic buiten in de sneeuw mogen spelen, want ja, ze hadden de sporen gezien. Dus, als je dit op de koop toe neemt een redelijk verblijf voor degene die niet al te hoge eisen stelt.
  • Reis vertrek datumFeb. 2013
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Ligging 10.0
Prijs / kwaliteit 7.0
Inrichting 7.0
Hoeveelheid ruimte 9.0
15-1-2008
JW Groothedde
Wij zijn in het voorjaar 2005 hier geweest. We vonden het geweldig!! Lekker groot, van alle gemakken voorzien. Een prachtig terras en stuk grond waar gespeeld kan worden. Voor herhaling vatbaar!!
  • ReisgezelschapFamilie
  • Reis vertrek datumonbekend
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 8.0
Prijs / kwaliteit 9.0