Reviews over Interlaken

Interlaken

6.7
Interlaken
63 Reviews
57
Accommodaties
5
Bezienswaardigheden
Waardering 6.7
Uitgaansleven 5.9
Cultuur 6.7
Omgeving 9.4
Sfeer in het dorp 5.4
Skigebied beginners 7.3
Skigebied gevorderden 7.3
Après ski 7.3
Zorg voor natuur 9.4

63 Reviews (1..10)

28-7-2018
vervloesem johan
Zwitserland???
In interlaken stad waan je je ofwel in Azie of in één of ander moslimland. De aziaten stromen er met heel der bussen binnen, en de moslims zijn zeer uitdrukkelijk aanwezig. Nog nooit zoveel nikkab's op straat gezien in heel mijn leven. Nooit echt gerust geweest op straat, je werd er als westerling gewoon nagekeken. Zelfs in de winkels spreken ze je eerst in Japans,Chinees of arabisch aan voor ze overschakelen in engels of duits. De verkopers zijn ook allemaal buitenlanders. Wanneer je dan eens met een "echte" zwitser praat word pas duidelijk hoe erg het probleem is, de eigen jeugd loopt weg uit Interlaken !!!!!!
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 4.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 1.0
Zorg voor natuur 9.0
5-8-2018
A en E
fantastisch
Schitterende omgeving.aL heel vaak hier geweest. Alles is hier wel veel duurder dan in Nederland.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 9.0
Skigebied beginners 7.0
Skigebied gevorderden 7.0
Après ski 7.0
Zorg voor natuur 10.0
8-11-2017
Jo
Rondje Berneroberland
1 Weekje een kleine rondtour door Zwitserland gemaakt o.a. Bern , Solothurn, de Nordhornbahn met uitzicht op de Alpen. Geweldige ervaring
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumOkt. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
14-9-2017
Boudewijn van den Bergen
Interlaken is een heerlijk bergdorp!
Interlaken ligt bijzonder centraal voor bijvoorbeeld Grindelwald ( pistes ), de Thunersee, de Brienzersee, de Jungfrauregion ( pistes ) en Interlaken is een gezellig bergdorp met chique winkels. Interlaken is niet goedkoop, maar je krijgt er het Geweldige berglandschap van het Berner Oberland voor terug, met als hoogtepunt de Jungfraujoch! Deze is te bereiken via de trein van Interlaken naar Lauterbrunnen of Grindelwald en van hieruit gaan de bergtreintjes naar de Kleine Scheidegg, een schitterend berglandschap op grote hoogte! Vanuit Lauterbrunnen kom je ook langs bij het bekende bergdorp Wengen. Eenmaal aangekomen bij de Kleine Scheidegg, heb je de keuze om naar de Jungfraujoch te gaan, Top of Europe! Een absolute aanrader! Je kijkt je ogen uit! Je ziet de Jungfrau van dichtbij en je hebt een indrukwekkend uitzicht op de Aletchgletchjer! Nogmaals, niet goedkoop, maar het geld meer dan waard!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 10.0
Skigebied beginners 9.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 8.0
Zorg voor natuur 10.0
26-6-2017
thenpa
Een heel mooie plaats waar veel te doen is
Je kan je er de hele dag vermaken van shoppen tot parasailen
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer in het dorp 8.0
Skigebied beginners 7.0
Skigebied gevorderden 7.0
Après ski 7.0
Zorg voor natuur 9.0
3-9-2016
Liesbeth
Prachtige omgeving en stad!
Voor Interlaken gekozen voor de omgeving. Deze kan je goed bekijken met verschillende treinen, kabelbanen en bussen. Ik raad je aan de regional pas te kopen. Is wel even duur maar je kan dan overal heen en hoef je niet steeds losse tickets (die zijn dan bij elkaar nog duurder) te kopen. De mensen zijn erg aardig! Uitgaansleven is oke, maar niet bijzonder. Veel aanbod aan buiten activiteiten. Zwitserland is een duur land, denk hier dus om. Het is hier erg schoon en er wordt erg veel om de natuur gedacht! Er zijn zeker veel toeristen (lees Japanners/chinezen), maar je bent dan ook bij the top of Europe in de buurt. Veel buitenlanders, maar allemal aardige mensen!
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 7.0
Skigebied beginners 7.0
Skigebied gevorderden 7.0
Après ski 7.0
Zorg voor natuur 10.0
9-8-2016
Annuska
Erg druk
Heel veel grote groepen aziatische mensen. Met heel veel rijen wachtenden voor de treinen. Treinen zijn ontzettend duur.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 6.0
Omgeving 6.0
Sfeer in het dorp 3.0
Zorg voor natuur 6.0
22-8-2016
ms
mooi maar je waant je in Japan
mooi plaatsje gelegen tussen brienzer en thunersee met magnifiek uitzicht op Eiger, Monch en Jungfrau. Goede treinverbindingen naar alle mooie bergbanen en interlocale bestemmingen. De verhouding tussen Japanse toeristen en toeristen uit andere landen en locals is volledig scheef. Hele treinstellen worden ingenomen door Japanners. Dit is een bizar gezicht. Prijzen zijn van een Zwitsers niveau (1 bolletje ijs CF 4,-)
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 6.0
Zorg voor natuur 9.0
19-5-2017
Rietje en Henk
Een heerlijke stad met vele mogelijkheden.
Erg vriendelijke mensen. Schoon! Een groot autovrijcentrum. Heel veel gezellige terrasjes. Een stad om te gaan winkelen.Met de veerboot een bezoek brengen aan de stad Thun is een aanrader.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 9.0
Zorg voor natuur 9.0
19-2-2017
Sufra
Sfeervol, leuk oud stadje
Zeer toeristisch, sfeervolle straatjes, veel leuke winkeltjes. Centraal voor hotel Victoria een groot grasveld waar parachutes landen in de zomer Goede restaurants in diverse prijsklassen
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 8.0
Skigebied beginners 7.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 8.0
Zorg voor natuur 9.0