Reviews over Nendaz

Nendaz

4.7
Nendaz
63 Reviews
190
Accommodaties
Waardering 4.7
Omgeving 4.7
Sfeer in het dorp 4.7
Skigebied gevorderden 4.7
Après ski 5.5

63 Reviews (1..10)

9-3-2019
Volgend jaar weer oostenrijk
Nooit meer
Onvriendelijke mensen. Kindonvriendelijk. Klasjes moeten tussen de duwende menigte naar boven met de lift. Fransen weigeren Engels en als je geen Frans spreekt lachen ze je uit. Gebied mwa liften mwa. Oostenrijk is mooier en gemoedelijker en vriendelijker. Neige Aventure (NA) is een leuke skischool dat wel!
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 4.0
Waardering 4.0
Omgeving 4.0
Sfeer in het dorp 4.0
Skigebied gevorderden 4.0
Après ski 5.0
28-5-2017
Kristel van Hees
Fantastische plek in de Zwitserse bergen
Nendaz is een gezellig dorp met volop faciliteiten. Goed bereikbaar, slechts 20 minuten vanaf de snelweg. Aansluiting op het grote skigebied Quattre Vallees met dorpen als Verbier en Veysonnaz. Het dorp kent vele restaurantjes en volop winkels. Er hangt een gezellige sfeer.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 8.0
Skigebied beginners 7.0
Skigebied gevorderden 10.0
Après ski 8.0
Zorg voor natuur 9.0
8-3-2017
Familie van Duijvendijk
Voor wie houdt van toeristische poeha
Het gebied is, wat mij betreft, te uitgestrekt. Het lijkt alsof verschillende gebieden gekunsteld aan elkaar zijn geknoopt. Door veel sleepliften en paden te nemen kun je van Siviez naar Veysonnaz. Mensen lijken allemaal, ondanks de vakantie, haast te hebben, terwijl ik weinig echt goede skiërs heb gezien. Ook weinig Zwitsers die hier skiën. Waar ik in andere delen van Zwitserland juist veel bergsporters heb gezien (mensen die wintersport in de breedste zin van het woord lijken uit te ademen), heb ik hier veel ontevreden toeristen gezien, waarvan ik denk dat ze altijd ontevreden zijn. Ik zie liever een mix van lokale bevolking en tevreden toeristen die respect hebben voor de bergsport en een ander.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumFeb. 2017
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Cultuur 5.0
Omgeving 6.0
Sfeer in het dorp 4.0
Skigebied beginners 6.0
Skigebied gevorderden 7.0
Après ski 5.0
Zorg voor natuur 6.0
6-8-2016
Marc
heerlijke plek, vriendelijke mensen, alles open
Fijne plek waar ook in de zomer voldoende te doen is. Voor tieners die van uitgaan en hangen houden is het in de zomer misschien minder leuk.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 8.0
Zorg voor natuur 8.0
6-7-2016
De Meulder Annie
Gezellig en conviviaal
Gezellige sfeer en zeer vriendelijk mensen. Mooie wandelgelegenheden. Met auto zeer bereikbaar en niet ver van Sion, Montreux en Lausanne.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
18-7-2016
Mick
heerlijke sneeuw en gebied top
Leuk uitgaan, veel te zien mooie omgeving.
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumJan. 2016
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 10.0
Skigebied beginners 10.0
Skigebied gevorderden 10.0
Après ski 10.0
Zorg voor natuur 10.0
18-1-2016
Joep
Super weekje met een gezellige groep.
Met een groep op wintersport geweest met Kerst, leuk uitgaan en leuk dorp!
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumDec. 2015
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 10.0
Skigebied beginners 8.0
Skigebied gevorderden 10.0
Après ski 8.0
Zorg voor natuur 10.0
8-9-2015
Ivonne
Een typisch skigebied
Wij waren er in de zomer, wij gaan in Maart terug om te kijken hoe het in de winter is.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 4.0
Omgeving 10.0
Zorg voor natuur 10.0
24-12-2017
M. Logtenberg
Mooi, uitgestrekt, veelzijdig skigebied.
Mooi skigebied. We kwamen er alleen pas later achter hoe uitgestrekt skigebied dut is en mooi! Zwitserland blijft mooi, de koers van de Zwitserse Frank vinden wij minder. En het Franstalige gebied beetje lastig, want Engels of Duits kunnen of willen ze niet praten.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumFeb. 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 7.0
Skigebied beginners 7.0
Skigebied gevorderden 10.0
Après ski 6.0
Zorg voor natuur 10.0
11-11-2017
M
Eindeloos plezier!
Er is voor ieder wat wils in dit gebied, maar anders dan in veel andere veelzijdige skigebieden liggen er echt veel uitdagingen voor gevorderden te wachten, met veel rode en zwarte pistes en ruimte voor leuke off-piste afdalingen.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumFeb. 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer in het dorp 8.0
Skigebied beginners 8.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 7.0
Zorg voor natuur 8.0