Reviews over Saas Almagell

Saas Almagell

9.0
Saas Almagell
57 Reviews
27
Accommodaties
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.7
Cultuur 8.1
Omgeving 9.5
Sfeer in het dorp 8.8
Skigebied beginners 9.9
Skigebied gevorderden 8.4
Après ski 7.4
Zorg voor natuur 9.4

57 Reviews (1..10)

24-3-2019
Familie Stobbe
Saas Almagell, echt een keer doen.
Dit gebied van Zwitserland is uitzonderlijk mooi, 's zomers heerlijk wandelen en's winters goede verbindingen (ov) met de fantastische skigebieden van Saas Grund en Saas Fee. Echt een keer doen!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 8.0
Skigebied beginners 10.0
Skigebied gevorderden 10.0
Après ski 7.0
Zorg voor natuur 9.0
9-4-2019
Rinus B
een rustig en gemoedelijk plaatsje
Dit jaar was ik daar voor het 41e jaar met wintervakantie. het skigebied in Almagell is niet groot, de hellingen weliswaar kort maar wel alle moeilijkheidsgraden. maar voor de uitdaging is daar Saas Fee. Almagell is een echte gezins-/familieplaats door de compactheid heb je veel contact met de anderen en zeker is het een Eldorado voor de kinderen. de skilessen duren tot 13.00u zodat er ook nog tijd is om met elkaar op te trekken. gevolg is wel dat het tijdens schoolvakanties gezellig druk is. De natuur is er nog vrijwel ongerept zodat er langlauf en sneeuwschoenwandelingen mogelijk zijn. door de hoge ligging 1672m is het sneeuwzeker en door de zuidelijke ligging heeft het veel zon uren. Afgelopen vakantie gedurende 14 dagen geen wolkje gezien.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 10.0
Skigebied beginners 10.0
Skigebied gevorderden 8.0
Après ski 8.0
Zorg voor natuur 10.0
4-10-2018
Vera van Dijk
Prachtige omgeving
Nette studio voor een goede prijs
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 8.0
Skigebied beginners 10.0
Skigebied gevorderden 7.0
Après ski 7.0
Zorg voor natuur 10.0
10-8-2017
Marco25
Mooi dorpje in de bergen.
Saas-Almagell heeft een niet erg groot, maar wel fijn centrum. Omdat het aan het einde van het dal ligt en het laatste dorp is van een reeks heeft het geen last van doorgaand verkeer. Het dorp kent een aantal hotels, restaurants, kroegen, sportvelden, midgetgolf, tourist info, pinautomaat en een supermarkt. Wandelroutes en de (ski)lift komt midden in het dorp uit. TIP: (zomer) de "Erlibnesweg" is heel leuk om te bewandelen met het hele gezin (ongeschikt voor heel jonge kinderen). En neem in Saas-Almagell de lift naar HoheSaas (3000m) voor bizar mooie uitzichten!
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 8.0
Zorg voor natuur 9.0
13-2-2017
Wim Kulng
Echt fantastisch!
Een aanrader voor iedereen. Ook voor gezinnen met kinderen is er zoveel te doen. Kindvriendelijk, gebieden die speciaal voor kinderen zijn ingericht. Oneindig veel sneeuwplezier!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJan. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 9.0
Skigebied beginners 9.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 8.0
Zorg voor natuur 9.0
21-6-2016
Jacques
Elke dag genieten van hoge bergen sneeuw
Saas-Almagell ligt aan het eind van het dal,omgeven door hoge bergen met vaak nog een laagje sneeuw. Hier kun je niet verder meer of je moet de berg over en dan kom je in Italië. Toch kun je mooie uitstapjes maken naar b.v. het meer van Geneve, Zermatt met de Matterhorn Italië enz. Kortom je komt hier in een prachtige natuur tot rust en je hebt ook diverse mogelijkheden om even buiten het dal te genieten.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 8.0
Zorg voor natuur 10.0
29-12-2015
PHIKO
Prachtige natuur temidden van besneeuwde bergen.
Vakantie in Saas-Almagell in het Saastal is elke dag dag genieten. Wandelen, met de Bürgerpas gratis met de Bergbahn naar de hoogste toppen. Wil je even het dal uit dan naar Brig, Visp,Sion,het meer van Geneve of Italie , allemaal dagtripjes, goed te doen. Het dorp is rustig en sfeervol met in de zomer de activiteiten centraal op het dorpsplein. Hier kom je terug.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 8.0
Skigebied beginners 8.0
Skigebied gevorderden 8.0
Après ski 8.0
Zorg voor natuur 10.0
1-12-2015
P & O
Eens en dan kom je terug!
Het dorp zelf is klein, sfeervol en gemoedelijk maar je moet het hebben van de natuur, de bergen, de Stausee, de wandelingen en de rust. Er worden vanaf juli activiteiten op het dorpsplein gehouden. Dagtripjes vanuit Saas-Almagell naar Brig, Visp, meer van Genève,Aletschgletscher en Italië zijn mogelijk cq aan te bevelen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 8.0
Skigebied beginners 8.0
Skigebied gevorderden 8.0
Zorg voor natuur 8.0
13-3-2015
CB
Mooi gelegen dorp.
Leuk rustig dorp aan het eind van het dal met prachtig uitzicht.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datum2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 7.0
Skigebied beginners 7.0
Skigebied gevorderden 6.0
Après ski 6.0
Zorg voor natuur 9.0
20-9-2014
Gerard Schutten
Mooie ligging in de bergen
Rustig dorp met voldoende voorzieningen zoals supermarkt en geldautomaat.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 9.0
Waardering 9.0