Reviews over Saas Grund

Saas Grund

7.9
Saas Grund
93 Reviews
76
Accommodaties
Waardering 7.9
Uitgaansleven 7.9
Cultuur 7.2
Omgeving 8.6
Sfeer in het dorp 7.6
Skigebied beginners 8.3
Skigebied gevorderden 7.6
Après ski 7.6
Zorg voor natuur 8.4

93 Reviews (1..10)

30-12-2019
Anja
Mooi gebod met mooie brede pistes
Leuk, klein dorp met een redelijk skie gebied. Ben je een zeer geoefend skier dan vind je het gebied misschien wat klein. Maar voor een gezin met kleinere kinderen is het een ideaal gebied. Leuke skie schoon, fun-piste.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumDec. 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 6.0
Omgeving 7.0
Sfeer in het dorp 6.0
Skigebied beginners 9.0
Skigebied gevorderden 7.0
Après ski 7.0
Zorg voor natuur 8.0
2-8-2019
Fam. vd Berg
fantastisch
Veel wandelmogelijkheden, gratis kabelbanen en bus. Je hebt hier geen auto nodig.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 8.0
Skigebied beginners 7.0
Skigebied gevorderden 7.0
Après ski 7.0
Zorg voor natuur 8.0
22-12-2019
Anneke Hoek
Mooie reis,matig eten.
Hotel Azalea,we hadden een kleine kamer.Ontbijt was goed,avondeten matig.Niet wat je van Zwitserland mag verwachten.Personeel was vriendelijk.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 8.0
Zorg voor natuur 9.0
24-4-2019
Francisca Wings-Schijns
Het was een droomreis.
Gewoon instappen bij touroperator en je laten verwennen en genieten van de mooie natuur. Vooral de treintochten waren fantastisch. Hotel ook goed, bus goed wat wil je nog meer.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 9.0
Skigebied beginners 9.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 9.0
Zorg voor natuur 9.0
15-8-2018
Lodewijk
Ik kom er al meer dan tien jaar en het blijft top
In het dorp is niet zo veel te zien. Maar er zijn veel wandelpaden, daarvoor ga je naar de bergen. bij een verblijf van 7 dagen of meer krijg je in sommige hotels een burgerpass. Daar kan je alle kabelbanen ( behalve Metro alpine dat is toeslag ) en de bussen nemen in het Saasdal. Heel praktisch. De mooiste kabelbaan in Saas Grund is deze van hoog Saas. daar ga je eerst mee tot kreuzboden vervolgens tot hoog Saas meer 3100 meter hoog met prachtig zicht op heel de misschabelgroep je ziet er tientallen bergen van boven de 4000m. Met de bus aan de post kan je kiezen naar allmagell en het stuwmeer daar zijn prachtige wandelingen of Saas Fee daar zijn meerdere kabelbanen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 7.0
Zorg voor natuur 8.0
31-1-2019
Sven de Bruijn
Adembenemend mooie uitzichten
Het is een rustig hooggelege (1500m) dorp in wallis. Het is net wat voordeliger als saas fee, maar is met de gratis bus slechts een kwartiertje omhoog rijden. Ook saas grund kent een leuk skigebied voor het gehele gezin. Met ongeveer 40 km aan pistes kan je elkaar makkelijk vinden. Daarnaast ligt de top van dit skigebied op 3200 meter en is het op een gletsjer. Seeuw Zeker Dus! Mijn favoriete skigebied!
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumFeb. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 8.0
Skigebied beginners 9.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 6.0
Zorg voor natuur 8.0
7-3-2018
M
Als je van uitzichten houdt is dit een aanrader
pracht omgeving en er is door de reisleider nog veel meer moois in de omgeving getoond
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumFeb. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 7.0
Zorg voor natuur 8.0
3-3-2018
Rob Kruijt
Fantastisch
Prachtige omgeving gezellig hotel vriendelijke bediening perfecte chauffeur
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 5.0
Omgeving 8.0
Sfeer in het dorp 7.0
Skigebied beginners 8.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 8.0
Zorg voor natuur 9.0
25-6-2018
jan de jong
zeer goed openbaar vervoer,geen auto nodig
Vakantiepas verkrijgbaar..alles liften/kabelbanen gratis, behalve Metro Alpin/Saas Fee..mooi hoog wandel gebied met fantastische uitzichten op de hoogste bergen van Zwitserland, de 4543mtr hoge Dom
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 9.0
Skigebied beginners 7.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 9.0
Zorg voor natuur 8.0
6-8-2017
Wilrie en Rinus
Geweldig
Saas Grund is een fijn bergdorp wat zijn karakter heeft weten te behouden. Biedt veel wandelmogelijkheden, maar het zware bergklimmen kan ook.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 8.0
Zorg voor natuur 9.0