Reviews over Maspalomas

Maspalomas

8.5
Maspalomas
983 Reviews
125
Accommodaties
11
Bezienswaardigheden
Waardering 8.5
Uitgaansleven 7.9
Cultuur 7.7
Omgeving 8.5
Stranden 8.7
Sfeer 8.5
Zorg voor natuur 8.6

983 Reviews (1..10)

7-12-2019
J. Dohmen
Prima omgeving.
Costa Melonares is een aantrekkelijke omgeving en in tegenstelling tot Playa del Ingles niet verloederd. De hotels zijn veelal van goede kwaliteit. De wandelpromenade ligt direct aan zee en het zandstrand is nabij gelegen. Er zijn veel zitbanken aanwezig en veel lokaties om iets te eten en/of te drinken.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
2-11-2019
Vd schaaf
Geweldig
Maspalomas is gezellig. Mooie hotels en strand is prima te belopen we hebben genoten.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
27-5-2020
Rob Sanou
Geweldig
Cordial Greengolf is geweldig, goede schoonmaak en staan direct voor je klaar als er wat mis gaat, geboekt bij Travelstore Gorichem waar we dit jaar weer mee zouden reizen, dat nooit meer denken alleen aan eigen hachtje en luisteren totaal niet naar de klant en negeren regels consumentenbond. Op luchthaven moet je verklaring afleggen dat je 14 dagen niet ziek bent geweest en niet in aanraking met zieke mensen en dat gaat niet als je in ziekenhuis corona afdeling werkt, dus eerst klappen we voor de zorg en daarna naaien we ze, kosten 425 euro
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Stranden 8.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
25-5-2019
gerrie van de Ven
Geweldig om te zien.
Het is mooi in de duinen aan zee in Maspalomas.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
3-5-2019
Geertje
Weinig hoogbouw. Mooi strand, prachtige boulevard.
Minder hectisch dan Playa Ingles. Ruimer opgezet.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumApr. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
17-3-2019
wilma
Ga aan de kust zitten in verblijf
Leuke plaats maar zorg wel dat je richting de kust zit met je verblijf.Daar zijn de leuke restaurantjes kroegjes en winkeltjes. Het grote winkelcentrum is een bouwval maar er zit wel een goed restaurant
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 6.0
Omgeving 7.0
Stranden 9.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 8.0
11-4-2019
M. Jansen
Fijne plek om lekker even bij te komen.
Maspalomas is een fijne plek. Ligt centraal en het weer is er meestal goed. Vanuit hier kan je leuke uitstapjes maken en het strand is heerlijk. Het winkel centrum van Meloneras grenst direct aan Maspalomas en heeft hoogstaande winkels zoals Liu Jo Marcain,Hugo Boss en Tommy Hilfiger etc. Alles is keurig aangelegd. Fijne boulevard om heerlijk te wandelen of om te eten aan het strand.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
24-4-2019
Monique
Fantastisch.
Was super fijn en mooi kado voor mijn 50ste verjaardag alles super geregeld door touroperator. Erg mooi hotelen lekkere temperatuur. Echt een aanrader.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Stranden 8.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 8.0
22-3-2019
Kitty Willems
Fantastisch
Maspalomas is een mooi gedeelte van Gran Canaria.. veel groen
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
11-2-2019
Ludo Borghs
Zeer goede en gezellige vakantieplaats.
Maspalomas is een gezellig kuststadje met veel hotels in meerdere prijsklassen. Er is een groot strand, mooie wandelpromenade met veel restaurants, bars en winkels. Maspalomas is een goede uitvalsbasis om meteen huurauto het ganse eiland te bezoeken, zoals wij gedaan hebben.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0