Reviews over Fuengirola

Fuengirola

8.5
Fuengirola
404 Reviews
73
Accommodaties
4
Bezienswaardigheden
Waardering 8.5
Uitgaansleven 8.1
Cultuur 8.0
Omgeving 8.5
Stranden 9.2
Sfeer 8.8
Zorg voor natuur 8.4

404 Reviews (1..10)

26-9-2019
Loek van Bennekom
Fatastisch!!
Fuengirola is een middelgrote plaats met leuke winkeltjes en mooie terassen. Gezellig daar! Mooie boulevard.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
26-7-2019
Angeline
Leuk centrum heerlijk eten
Fuengerola is top .Centrum is top lekker eten en vriendelijke mensen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Stranden 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 7.0
7-7-2019
Wilma
Aanrader!
Fuengirola heeft een prachtig strand, mooie lange boulevard, super veel terrassen, winkels, een prachtig kasteel, een geweldig mooie dierentuin. Busstation, vanuit hier kun je overal naar toe. Het heeft alles behalve grote disco s.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
4-8-2019
Yvonne
Prachtig strand en veel winkelplezier.
Gezellige, mooie boulevard met veel leuke winkeltjes. Strand is prachtig en heel schoon.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
30-7-2019
Linda
Heerlijk! Wij gaan zeker nog een keer terug
Mijn partner en ik zaten in een mooi appartement met uitzicht op 'Plaza de la constitution' het centrale plein in Fuengirola waar het elke avond gezellig druk is.In het centrum zelf heb je veel winkels en restaurants. Ook zit je dicht bij het strand en de boulevard met souvenirwinkeltjes, bars en uitgaansgelegenheden. Vanaf het vliegveld in Malaga kun je de trein pakken die langs de kust rijd en ben je in 45 minuten in Fuengirola.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 7.0
15-4-2019
Willem
een mooie stad direct aan zee. Mooi klimaat
een mooi appartement op 200 meter van zee. Geweldige stad met een goed uitgangsleven. Lekker eten en drinken.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
25-1-2019
Juanita
Heerlijk verblijf in Fuengirola!
Wat een fijne lange boulevard heb je in Fuengirola! Je kunt er heerlijk wandelen. Aan de overkant van de boulevard diverse gelegenheden om iets te drinken/eten. Het centrum van Fuengirola is ook leuk om te bezoeken. Heel veel authentieke eettentjes. Helaas geven de nachten,vooral in de weekeinden, wel (geluids)overlast.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0
9-2-2019
els eijkhout
fantastisch
in app Stella is alles aanwezig wat nodig is je bent midden bij de winkels fijne restaurants waar je voor n aantrekkelijke prijs lekker kunt eten ,wanneer je niet zelf wilt koken,bij milano links uit het app n stukje lopen ,heerlijke koffie,thee, bier etc een euro kunt er ook warm eten voor 8euro pp op de boulevards overal banken om even te zitten,wanneer honden hun behoefte doen ,word meteen op geruimd door eigenaar vanaf het app 5 min lopen kun je met de bus voor 1,20 enkel naar n prachtig overdekt inmens groot winkelcentrum. en nog veel andere mogelijkheden dicht bij de haven wat ook de moeite waard is achter het app zijn ook veel normale winkels wat niet alleen toeristische artikelen te koop zijn.fuengirola heeft veel te bieden in alle opzichten ,voor ons zeker voor herhaling we vonden deze plaats geweldig
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
20-3-2019
Franka Voets
Voor ons is het fantastisch we gaan weer in nov!
Géén winterjas aan dat is al zalig in nov, Je kunt er lekker wandelen aan de boulevard in fuengirola ,lekker op terras zitten! Het openbaar vervoer is dicht bij voor 'n paar euro ben je in 'n andere plaats!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
17-10-2018
Bart
Gezellig
Zalig langs het strand wandelen, mooi centrum Gezellige restaurantjes en winkels
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 8.0