Reviews over Málaga

Málaga

8.7
Málaga
772 Reviews
115
Accommodaties
57
Bezienswaardigheden
Waardering 8.7
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.7
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 8.8
Stranden 8.1
Zorg voor natuur 8.5

772 Reviews (1..10)

18-5-2019
Maria Magdalena
Mooie omgeving
Malaga een prachtstad.. Mooie straten met veel cultuur. Picasso museum een aanrader. We hebben ervan genoten. Torremolinos, benalbadena mijad6je markt geweldig
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer in stad 10.0
Stranden 7.0
Zorg voor natuur 8.0
14-6-2019
Lisa
Geweldig
Iedereen moet erheen, praktisch altijd lekker weer en de combinatie van stad en strand is geweldig. In mei staan alle bloemen mooi in bloei, dus mei je zeker een goede tijd om Malaga te bezoeken.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer in stad 9.0
Stranden 8.0
Zorg voor natuur 10.0
4-7-2019
Nina
Heeft ons verbluft met schoonheid en karakter.
Wij hadden een erg fijne airbnb op loopafstand van plaza de la merced en het centrum. Mijn vader en ik gingen er een beetje blanco in, omdat we erg last minute hadden geboekt. We kwamen s'avonds laat aan en toen we s'ochtends alles in daglicht zagen waren we mega enthousiast, binnenstad is authentiek met een vleug vernieuwing erin. Op elke hoek van de straat verkochten ze gefrituurde amandelen, er werd veel ontbeten buiten de deur, we hebben fietsen gehuurd en zijn zo de hele kustlijn afgefietst, we zijn een stukje kust tegengekomen "pedregalejo" de straatjes erachter zijn net uit een film met allemaal gekleurde huisjes. Tijdens fietstocht voor een prikkie verse vis uit de zee op, heerlijk! Nog nooit zo lekker gegeten de 3 dagen dat we er waren 😊 overal kom je pablo Picasso tegen, malaga is zijn geboortestad, mooie historie. Al met al een aanrader, wij gaan in ieder geval binnenkort terug!!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 9.0
Stranden 8.0
Zorg voor natuur 9.0
25-4-2019
Theo
Gastronomie en cultuur vallen in deze stad samen
Prachtige stad en sla het beroemde restaurant Ping Ping niet over
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 8.0
Stranden 8.0
Zorg voor natuur 8.0
15-2-2019
Nic
Het beste van 2 ‘werelden’ van stad en strand
Hele leuke stad om te shoppen. Vele leuke winkeltjes en restaurantjes. Leuke stranden en boulevard. Heerlijke Spaanse omgeving en fijn klimaat.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 8.0
Stranden 8.0
Zorg voor natuur 8.0
30-1-2019
Timo
Gave stad!!
Gave stad, lekker eten, leuke mensen, wat wil iemand nog meer! Culturele bezienswaardigheden zijn er ook genoeg zoals het museum van picasso!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer in stad 10.0
Stranden 9.0
Zorg voor natuur 9.0
16-4-2019
JAN FRANKEN
alles oké
Prima hotel,heerlijk eten,prachtige omgeving en zalige weer
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumDec. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 8.0
Stranden 9.0
Zorg voor natuur 8.0
1-12-2018
Tjerk Jansen
Heel mooi
Mooi appartament met zee zicht en mooi weer
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 9.0
Stranden 9.0
Zorg voor natuur 8.0
11-11-2018
Marion
Heerlijke gevarieerde vakantie gehad!
Gezellig historisch centrum wat goed te combineren is met een strandvakantie. Je kunt er heerlijk wandelen, winkelen, uit eten, een terrasje pakken of aan het strand liggen. De stad is een goede uitvalsbasis om met een huurauto de prachtige omringende dorpen en steden te bezichtigen. Kortom het biedt volop mogelijkheden voor een heerlijke vakantie!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumOkt. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 10.0
Stranden 8.0
Zorg voor natuur 8.0
9-10-2018
Petra baggen
Stedentrip. zon goed eten en drinken stad en zee
Bruisende stad met zeer veel bezienswaardigheden. Je moet goed ter been zijn veel gewandeld en geklommen. Veel tappas restaurantjes en gezellige bars.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumOkt. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 10.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 10.0
Stranden 9.0
Zorg voor natuur 9.0