Reviews over Torremolinos

Torremolinos

8.7
Torremolinos
1037 Reviews
119
Accommodaties
7
Bezienswaardigheden
Waardering 8.7
Uitgaansleven 8.2
Cultuur 8.0
Omgeving 8.7
Stranden 9.2
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.2

1037 Reviews (1..10)

24-9-2020
Miranda
Erg leuk
Torremolinos is een gezellige badplaats. Mooi groot strand, vele restaurantjes en prima winkels. Ook het naastgelegen Carihuela is erg leuk, veel Nederlandse restaurants en een gezellige wandelboulevard met vele winkeltjes. Echt een badplaats voor zonaanbidders en voor mensen die van drukte en gezelligheid houden! Door corona waren was het nachtleven dicht, wel genoeg barretjes en terassen open.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2020
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 6.0
Omgeving 7.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0
4-10-2019
Alex
Top bestemming
Leuke en gezellige badplaats met mooie stranden. gemakkelijl via openbaar overal heen
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumOkt. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 7.0
6-10-2019
Jan & San
Goed om een keer terug te gaan.
Ook eind september begin oktober nog een heerlijke temperatuur. Zeewater wel al wat aan de koude kant omdat het een langgerekt strand is. Torremolinos zelf is een gezellig stadje met diverse leuke pleintjes en een lange boulevard. Uitstapjes naar Gribraltar en de wandeling over de Caminito del Rey zijn een aanrader.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
18-8-2019
Henry
Geweldige badplaats
Torremolinos is een levendige badplaats met een geweldige boulevard, een mooi authentiek centrum en een prachtig aangelegd strand.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Stranden 9.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
15-7-2019
Rene
Een plek om terug te komen
Wij zaten in carhiuela. Dat is net een nederlandse enclave. Het is er erg gezellig en er zijn een boel leuke eettentjes en een heerlijk zandstrand met ligbedden en parasols. Er is een gezellige kilometers lange boulevard waar je lekker kunt shoppen en slenteren.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
3-8-2019
Karin
Heerlijk vertoeven hier!
Niet alleen het strand is heerlijk, maar ook in Carihuela is de sfeer goed! Leuke winkeltjes, en lekker flaneren over de boulevard (in de avonduren het leukste). Torremolinos stad is ook aan te bevelen. Wie van gezelligheid houdt zit goed aan de Costa del Sol!!
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 8.0
25-6-2019
Gerard en Marianne
Fantastische om heen te gaanπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜Ž
Hou je van wandelen dan kun je van tormolinos zo naar bv benamaldena lopen langs de gezellige boulevard en anders huur je een auto dan kun je ook heel veel plaatsen aan doen of met de trein en bus kom je ook een heel eind voor weinig geld.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
3-8-2019
Harmke
Genieten
Torremolinos...dit hebben we met de bus bezocht. Zo kom je eerst in het nieuwe gedeelte uit..grote winkelstraten. De oude stad is ook prachtig met de smalle straatjes naar beneden. Waar zich ook winkeltjes bevinden. Zeer gezellig. Op de boulevard kun je lekker zitten. Of op het strand zonnen. Vanuit hier kun je naar La Carihurla lopen zo tref je ook goede eenttentjes.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
29-4-2019
Erroma
Top locatie
Ligt kort bij de luchthaven Mooie wandelpaden
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
28-4-2019
jansen
100% meegevallen
prachtige ellenlange boulevard,goede strandbedden,goed openbaar vervoer,week voor Pasen heel druk,maar gezellig.Ga niet naar Gibraltar.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0