Reviews over Argelès-sur-Mer

Argelès-sur-Mer

8.2
Argelès-sur-Mer
491 Reviews
91
Accommodaties
Waardering 8.2
Uitgaansleven 8.1
Cultuur 6.3
Omgeving 9.0
Stranden 8.8
Sfeer 8.5
Zorg voor natuur 8.0

491 Reviews (1..10)

20-9-2020
Miranda
Gezellige levendige boulevard
Argelès heeft een geweldig leuke boulevard met knusse winkeltjes. Ook een heerlijk strand. Echt een aanrader!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
22-7-2019
Vakantiegangster
Grote badplaats maar niet sfeervol
Argelès bestaat uit 3 delen: de haven, Argeles-sur-Mer en Argeles-Plage. Deze delen lopen niet in elkaar over maar zijn verbonden door een boulevard. Pittoresk is het zeker niet, daarvoor moet je naar Collioure, 5 km verderop.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Cultuur 3.0
Omgeving 6.0
Stranden 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 9.0
25-6-2019
Wil Klaassen
Heel leuk
Heel leuk plaatsje met veel winkeltjes en terrassen/restaurants aan het strand
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 6.0
Omgeving 9.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
18-9-2018
Fanny Coudron
Levendig centrum, maar veel te duur.
Levendig stadje, mooie omgeving maar de drankjes zijn wel verschrikkelijk duur. Geen zandstrand, maar zand met kleine kiezeltjes.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumSept. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 5.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
13-8-2018
fastleen
Fantastische bestemming, maar niet voor rustzoeker
Het is echt een supertoeristisch dorp, waar je in de late middag en de avond over de koppen kunt lopen. Maar: het is een fantastische bestemming. Een heerlijk strand, veel restaurantjes waarvan veel erg goed. En er is veel te zien en te doen in de omgeving. Ze hebben alles goed geregeld voor toeristen: treintjes naar het strand, 1-euro bussen waarmee je in de wijde omgeving naar allerlei locaties kunt. De Pyreneeën zijn vlakbij.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
8-8-2018
Suzy
Nooit meer, vreselijke plaats!
Wat een vreselijke plaats! Het is één grote kermis. Veel mensen, veel muziek en veel lawaai. Het is véél te druk en veel te toeristisch; een grote aaneenschakeling van eettenten en souvenierwinkels. Er is niks authentieks, idyllisch of gezelligs aan. Wil je eind van de dag in of uit Argelès, dan sta je dik in de file. Wij wilde de kermis even ontvluchten en naar (volgens zeggen) het mooie plaatsje Colioure. Dat zag er van een afstand schattig uit maar ook hier was het zo druk dat je echt helemaal nergens kunt parkeren. We zijn hier 2,5 dag gebleven. Dat was eigenlijk al te lang. Voor ons echt nooit meer.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2018
Waardering 3.0
Waardering 3.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 3.0
Omgeving 3.0
Stranden 4.0
Sfeer 1.0
Zorg voor natuur 4.0
7-8-2018
Esther
NO-GO drukker dan druk
Echt niet heen gaan in de zomer. Verschrikkelijke bestemming. Echt helemaal NIETS Leuks aan. Nog drukker dan de ST-tropez kant van zuid frankrijk. Stranden over en overvol, parkeren langs de kust om bijv. strandje of haventje te bezoeken is gewoon NIET mogelijk.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2018
Waardering 3.0
Waardering 3.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 3.0
Omgeving 3.0
Stranden 3.0
Sfeer 3.0
Zorg voor natuur 3.0
30-7-2018
Dhalia De Leeuw
Top voor kids
Alles is er goed dit is al de 2de keer dat ik er kom, één keer int voorjaar geweest en één keer hoogseizoen Voorjaar is het in de winkels goedkoper heb ik de indruk. En in de winkel straat rustiger maar dat was te verwachten dat in het hoogseizoen mega druk ging zijn, Er is veel te doen voor kids en veel te zien.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 7.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
25-9-2018
Westerduin
Fantastisch!
De camping en de omgeving zijn geweldig veel te zien mooie natuur.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
13-11-2018
Rudy Vanovertveldt
Toffe plaats
Zeer leuke plaats met vele activiteiten gelegen in een prachtige omgeving.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Omgeving 10.0
Stranden 8.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 7.0