Reviews over Vias Plage

Vias Plage

7.2
Vias Plage
212 Reviews
34
Accommodaties
1
Bezienswaardigheid
Waardering 7.2
Uitgaansleven 6.4
Cultuur 6.6
Omgeving 7.0
Stranden 8.2
Sfeer 7.4
Zorg voor natuur 6.4

212 Reviews (1..10)

25-8-2019
Jansen
Prachtige plek!
Perfect voor strandvakantie. Veel leuke activiteiten waaronder europarc, karten, jetski, veel restaurantjes, super mooie boulevard. Veel mooie campings met de mooiste zwembaden. Erg mooie omgeving met mooie natuur(wandelen/fietsen) Voor alle leeftijden is hier wat te doen.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 8.0
7-6-2019
Corne Gulinski
Leuke plaats
Lekker toeristisch, veel kleding uit bali
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 5.0
Omgeving 5.0
Stranden 5.0
Sfeer 5.0
Zorg voor natuur 5.0
27-8-2017
Maaike
Heerlijk, schoon strand
Mooi strand, gratis parkeergelegenheid voor het strand. Leuke strandtent. Voldoende leuke eetgelegenheden langs de "strip".
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Omgeving 9.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
25-7-2017
de ruiter
Leuk gezellig dorp
Vias Plage heeft talrijke winkeltjes en restaurants en 2 kleinere supermarkten (Spar). Verder is het vooral een dorp met veel campings. Mooie kleinere stranden afgeschermd met rotspartijen. Zee loopt zeer geleidelijk af en is dus uitermate geschikt voor kinderen. Wel wat golven, maar niet al te hoog. Op het strand diverse activiteiten te doen zoals suppen, waterfietsen, etc. Verder verhuur van ligbedden en parasols. Er zijn mogelijkheden om eten en drinken te kopen. Verder het befaamde Europark, waar de toegang gratis is, maar je betaalt per activiteit. Zeer groot park voor jong en oud! Alleen in de avonduren open. Daarnaast gelegen een kartbaan en spookhuis en een mooi aangelegen mini-golf. In de buurt is het ook mogelijk om te varen op Canal du Midi. In het dorpje Portiranges was dit echter goedkoper. Verder is het erg leuk de 9 sluizen in Beziers te bekijken, in Aude is er een bijzonder mooi meer tussen de rotsblokken. Je mag hier echter niet in zwemmen, maar het is wel een fraai gezicht (Le Goeuffre l'oeil doux) en wat ook zeker de moeite waard is, is om de stad Carcasonne te bazichtigen (uurtje rijden). Kortom Vias plage ligt mooi centraal aan prachtige stranden en genoeg activiteiten
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
5-10-2017
Peter Koelen
Fantastisch leuk stadje
Leuke boulevard en leuk strand. Campings rondom Vias-Plage zijn op 1 na niet wat wij wenselijk vinden om op vakantie naartoe te gaan.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 5.0
Omgeving 6.0
Stranden 7.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 6.0
17-5-2017
Iris
Aardige badplaats, omgeving is mooier
Klein badplaatsje, in de zomer veel te toeristisch denk ik, maar wel handig uitgangspunt om deze prachtige regio te kunnen bezoeken!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 5.0
Omgeving 8.0
Stranden 7.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 7.0
4-3-2017
DB
Zon, zand en water
Echt een vakantieplaats. Veel campings en vakantiehuisjes. Goede parkeergelegenheid bij het strand. Supermarkt en groentestalletjes ( s morgens een paar), goede bakkers, winkeltjes voor van alles en nog wat. Goede uitvalsplaats om omliggende plaatsen te gaan bezoeken. Agde, Sete en Beziers bijvoorbeeld. Al het verkeer naar het strand en de campings moet over één toevoerweg. Uitgaansleven heb ik niet zo'n kijk op. In het hoogseizoen wordt er wel veel meer georganiseerd.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 5.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
14-4-2017
Ilse de Rooij
Leuk voor 1 keer, maar niet meer
De 'boulevard' was erg leuk en gezellig. Alleen wel jammer dat er nergens een goede eettent was. Overal werd je met een half uur het restaurant uitgewerkt. Daarnaast hadden wij de kermis, midgetgolfbaan en kartbaan met een halve week al gezien. Er was verder heel weinig te doen in de buurt en we werden verplicht om met de auto verderop te gaan.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 6.0
Omgeving 3.0
Stranden 6.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 6.0
9-7-2016
Fam Roets
Heel fijne vakantie!
Leuke badplaats ,niet heel erg druk ,makkelijk parkeren dicht bij de zee .Gezellige winkeltjes en terrasjes .
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
19-8-2015
Haex Moors
file file file
FILE heel veel FILE als je Vias Plage wil verlaten om of naar de winkel te gaan of om een nabij gelegen plaatsje te bezoeken. Altijd file richting Agde (Hyper U en Lidl) !!! Ga dus om boodschappen te doen richting Valras Plage daar ligt ook een supermarkt en kun je vlot heen rijden. Persoonlijk vind ik Agde ook niets; veel raar gespuis loopt daar rond; ik en andere medereizigers vonden dat nogal bedreigend aandoen. Valras Plage is daarentegen wel een aanrader. Vias plage is plat massatoerisme; de winkelstraat ligt er onverzorgd bij. Daar mag de gemeente dringend werk van maken; het zou de buurt opwaarderen. Maar tot dan zie je mij nooit meer in Vias Plage!
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2015
Waardering 3.0
Waardering 3.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 2.0
Omgeving 4.0
Stranden 8.0
Sfeer 2.0
Zorg voor natuur 6.0