Reviews over Amiens

Amiens

-
Amiens
24 Reviews
18
Accommodaties
6
Bezienswaardigheden

24 Reviews (1..10)

5-5-2017
Patrick
Leuk.
De Notre Dame, die je hier al ziet moet je bezoeken. Allerlei andere kerken en gebouwen op loopafstand. Ook een leuke gracht met veel restaurantjes (Franse eettijden). Daartussen heel doods. Vermaak je dan in deze kleine stad.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
29-6-2016
Jack
Een onverwacht genoegen.
Amiens is een heel levendige stad die je eigenlijk in Noord Frankrijk niet verwacht. Bij mooi weer zitten alle terrassen tijdens de lunchtijden afgeladen vol. Je kunt er lekker eten voor een leuk bedrag. Een bezoek aan St. Leu mag je zeker niet overslaan. In deze oude havenwijk zit een hoop gezellige horeca. De terrassen op de kades van de Somme zijn erg gezellig. Verder zijn er veel alternatieve winkeltjes maar helaas staan er ook veel winkels leeg. De hoofdstraat is een mooie winkelstraat met volop keus. Storend is wel het aantal bedelaars wat er in het centrum rondloopt maar ‘Nee’ wordt ook als zodanig verstaan. Ze dringen dan niet verder aan.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
23-11-2015
Peter van den Berg
verrassing
Een stad waar je vaak langs rijdt richting Parijs of het zuiden. Wij waren verrast door de schoonheid, veelzijdigheid en bezienswaardigheden. Leuk voor een weekend en toch een beetje de Parijse sfeer.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2015
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
12-6-2015
Erwin
gezellige stad, op een dag heb je het wel gezien
vooral de kathedraal en het oude stadsgedeelte trok onze aandacht
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
26-8-2014
gerda
Leuke stad, de moeite waard
Mooie kathedraal en fijne terrasjes.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
26-5-2014
Aline Maurer
Amiens en omgeving bezoeken
We zijn er 5 dagen geweest, hebben prachtige fietstochten gemaakt maar ook Amiens met zijn kathedraal is een must. De Somme is prachtig.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0
19-8-2013
devanmarles
Gezellige stad
Onverwacht leuke stad een bezoekje meer dan waard
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2013
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Sfeer 8.0
10-6-2017
Marnic
Amiens de kathedraal, de hortillonages en de Somme
Amiens is zeker de moeite waard als je er de tijd voor neemt en hebt. Een gezellige drukte op de Chemin de Halage (restaurantjes) en de hortillonages (wactrij om een bootochtje in het moeras te doen. In de binnenstad kom je aan de kathedraal en gezellige straatjes
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2013
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 8.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
17-7-2013
A.Lok
Mooie kathedraal en gezellig centrum
Gezellige terrassen aan het water
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2013
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
21-2-2013
Vicky Giltjes
Mooie plek om te bezoeken.
Uitstekende bestemming voor op doorreis. Cathedral is zeker de moeite waard.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2013
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 9.0