Reviews over Chantilly

Chantilly

-
Chantilly
11 Reviews
4
Accommodaties
4
Bezienswaardigheden

11 Reviews (1..10)

11-8-2014
Stephan
Mooie groene stad
In Chantilly draait het om het chateau, de paarden en golf. Prachtige groene omgeving net ten noorden van Parijs. Prima voor 1 nachtje.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
6-5-2015
Regine
Net een sprookje
Op doorreis kwamen we dit kasteel tegen. Prachtig!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Zorg voor natuur 8.0
4-2-2014
Harry
een mooie plek
Bekijk het Kasteel en de omgeving!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2014
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 8.0
12-1-2014
Dick
Mag je niet missen
Chantilly is een geweldige plek je waant je terug in de tijd, de aanblik van toen we aan kwamen rijden vergeet je nooit meer. Tip: koop een totaal kaart €18,00 pp maar is het geld echt waard. Voor dit geld kregen we er ook nog een 1,5. uur durende paardenshow bij. Super super
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2014
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 10.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
4-11-2012
stijn
Zeer mooi dorpje, prachtige omgeving.
Mooi kasteel, musea, paardenstallen te bezoeken (de moeite), paardenshow, ... enz
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2012
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
17-1-2010
Franz-Ewald
Dorp met een prachtig chateau
Het dorp zelf heeft enkele leuke bezienswaardigheden waar verder is er niet veel te beleven in dit dorp. Met de bossen in de omgeving is het heerlijk. Met de trein ben je binnen no time in Parijs dus dat is ook een grote plus. Het dorpje zelf heeft een aantal mooie culturele bezienswaardigheden zoals chateau chantilly en de polo club is ook een bezoekje waard.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2009
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
10-8-2008
giny
geweldig kasteel
Wij logeerden 4 dagen op Chateau Montvillargenne te chantilly. Heel indrukwekkende oprijlaan inhoud kasteel en diner en ontbijt zeer goed. Ook de bediening klasse. Wij gaan zeker terug.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2008
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
31-8-2007
Elisabeth
Het chateâu de Chantilly, een indrukwekkend kasteel, met een prachtige collectie schilderijen (musee Condé,in het kasteel zelf ondergebracht)van o.a. Raphael,Watteau, Ingres en zelfs een Van Dijck, een schitterende bibliotheek en het woongedeelte dat je begeleid kan bezoeken. Het park rondom het kasteel is héél groot, maar er is heel wat te beleven. Te midden van het park is er ook een eetcafé, met een terras te midden van het groen, waar je gerechten met lokale specialiteiten (zoals foie gras en creme chantilly)kan proeven (en je wordt er héél royaal bediend). Met een combi-ticket kan je ook het Musée vivant du cheval gaan bezoeken met zijn stallingen met de prachtigste paarden: lipizaners, Arabische volbloeden en veel Spaanse en Portugese paarden. Dineren doe je best bij 'Aux tables des lions' vlakbij het kasteel en haute cuisine in een magnifiek decor (mooi terras en tuin)
  • Reisgezelschap
  • Reis vertrek datumonbekend
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
30-7-2007
richard
Chantily is een mooie plaats met veel bezienswaardigheden zoals het chateaux. Indien U van golfen houdt liggen er veel mooie en goede banen in de omgeving. Goede restaurants aanwezig.
  • Reisgezelschap
  • Reis vertrek datumonbekend
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
3-10-2006
Martin
Leuk voor een kort verblijf! Kasteel en renbaan indrukwekkend! Mooie bossen. Dorpje aardig, maar niks bijzonders, zoals zovele franse dorpjes.
  • Reisgezelschap
  • Reis vertrek datumonbekend
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0