Reviews over Le Crotoy

Le Crotoy

7.4
Le Crotoy
35 Reviews
15
Accommodaties
Waardering 7.4
Uitgaansleven 7.1
Cultuur 7.1
Omgeving 8.3
Stranden 6.7
Sfeer 7.4
Zorg voor natuur 7.9

35 Reviews (1..10)

30-10-2018
Myrthe Broersma
Leuk genoeg!
Le crotoy is een klein plaatsje aan de kust. Het is rustig en vanuit het plaatsje best nog even rijden naar het strand. Je kunt er lekker wandelen en in de plaatsjes zijn er genoeg markten, zaakjes en restaurantjes. Reserveer wel want in de middag zit snel alles al vol. Wij verbleven op een camping maar we hebben ook genoeg mooie appartementen direct aan de zee gezien.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 7.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 8.0
28-9-2016
Frankfcom
Mooie stad en omgeving
Zeer mooie stad, centrum is niet te groot maar de omging is zeer aan te bevelen. Na het vakantieseizoen is het wel erg rustig. De stranden en boulevard zijn zo goed als verlaten. Iets wat je overigens in gehele omgeving ziet. Hier en daar zijn er nog restaurants open, in die tijd van het jaar vooral voor erg veel mosselen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 8.0
29-8-2015
Bjorn
pittoresk dorpje
het is een rustig dorpje, de kade langs de Somme is super om te wandelen en er is een kamperplaats die wel behoorlijk prijzig is voor wat je ervoor krijgt.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Stranden 8.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
19-7-2015
S
Gezellig plaatsje
Er is genoeg keus qua restaurantjes in Le Crotoy. Leuk klein boulevardje met een herdenking voor Jeane d' Arc.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
14-7-2015
Jolanda
Prachtig gelegen aan de Baie de Somme
Heel leuk om een stuk de baai in te wandelen en de zee de baai in te zien stromen. Gezellige restaurantjes met uitzicht over de baai en heerlijk eten, zeevruchten in overvloed!
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 7.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
21-12-2015
W de Groot
Niet zo veel bijzonders
Het ligt er aan wat je zoekt.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2015
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 8.0
Omgeving 6.0
Stranden 2.0
Sfeer 4.0
Zorg voor natuur 10.0
8-8-2014
Gorilla
Mooie badplaats
Op camperplaats gestaan. Mooi staan op een grote plek. Centrum is klein maar genoeg te doen. Veel restaurantjes. Prijzen verschillen erg per tentje, iets om op te letten !
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datum2014
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
29-8-2014
Marinde
Nooit meer!
Le Crotoy ligt aan een aftakking van een baai. Oftewel, bijna nooit water! Wij hebben alleen 's avonds laat een keer water gezien, maar het krijgt de kans niet om tot de kust te komen, want dan is het alweer weg. Absoluut geen zwemstrand. Le Crotoy zelf is een saai stadje met 5 visrestaurants. Op deze terrassen mag je 's middags geen drankje nuttigen, dit moet binnen. Ookal is het terras leeg! Het enige leuke dat wij hebben kunnen ontdekken, is een ochtendmarkt in het nabijgelegen stadje Rue op zaterdag. Verder niks te doen in de omgeving.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 3.0
Waardering 3.0
Uitgaansleven 1.0
Cultuur 2.0
Omgeving 4.0
Stranden 1.0
Sfeer 4.0
8-8-2014
Wim van Prooijen
Pareltje aan de Somme
Crotoy is een klein maar levendig kustplaatsje met een vrolijke ambiance.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2014
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Stranden 9.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
29-9-2013
Van Mieghem Robert
Prachtig dorp
Dit is zeker een aanrader om te bezoeken, het fenomeen van het leeglopen van de baai bij eb is echt een belevenis.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2013
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0