Reviews over Poix-de-Picardie

Poix-de-Picardie

8.2
Poix-de-Picardie
11 Reviews
2
Accommodaties
Waardering 8.2
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 6.6
Omgeving 8.2
Sfeer 7.9
Zorg voor natuur 8.4

11 Reviews (1..10)

3-9-2019
Peter Moes
gezellig dorp
een gezellig dorp, met op zondag een grote markt van 08.00uur tot 13.00uur . Goedkoop tanken, bakker en een grote super U. Fijne gemeente camping . ongeveer 15km van de tolweg.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 7.0
24-6-2019
Billiet Jean
Wie van rusr houdt vindt ze hier
Je moet echt van rust en kalmte houden om naar hier te komen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
24-6-2019
Billiet Jean
Zeker opnieuw te doen
Poix de Picardie is rust en kalmte. Het is gelegen in landbouw-en bosgebied en dus ver weg vd drukte. Wie er komt is op zoek naar onbezorgdheid.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
7-7-2017
de Jong
aardig
Stadje is op zich niet veel , wel zitten er verschillende restaurants en een kebab en afhaal pizzeria . En een grote supermarkt waar je ook kan tanken. Verder weinig romantiek zoals de naam doet vermoeden.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 4.0
Waardering 4.0
Uitgaansleven 1.0
Cultuur 1.0
Omgeving 8.0
Sfeer 5.0
Zorg voor natuur 6.0
20-7-2017
Jan meijer
Mooie plekken en aardige camping
3dagen camperen en 2 nachten betalen dat is het hele jaar door .bij aan komst was het gesloten op de deur stond zoek u maar een plekje en kom u daarna aan melden .dame achter de balie sprak engels en duits een heel aardige dame .sanitair was schoon douches niet een erg grote straal maar ja ik heb geen haast.supermarkt op 5 min lopen en een leuk dorp.wij hebben er 3dagen gestaan en dit was de eerstevan de 10 campings die wij aan deden al metal een aardige camping wij gaan nog een keer terug.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 8.0
11-9-2014
F&J
Rustig en saai
Camping ligt in een open plek. Geen mooi dorp alah.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 8.0
Omgeving 2.0
Zorg voor natuur 7.0
4-8-2014
Hollanders Dirk
FANTASTISCHE PLEK
Mooi stadje met mooie natuur en monumenten. Leuk om te vertoeven
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2014
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
6-8-2014
Anja Beerda
Mooi verzorgde en groene omgeving
Poix de Picardië is een leuk kleine dorpje met goede supermarkt, bakker, slager, apotheek, en wat kleine speciaalzaken. Je kunt er mooi wandelen in het groen aangelegde park en vanaf de camping kun je het dorp lopend bereiken. Het ligt vlakbij de grote routes en is een aanbeveling om te overnachten of een paar dagen te blijven.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
8-8-2013
Susan
Mooi dorpje maar erg leeg.
Wij waren er in het hoofdseizoen maar het dorpje kwam leeg over. Veel zaken zijn dicht en vervallen. Niet veel sfeer daardoor. De kerk is wel erg mooi en te bezichtigen. De omgeving van het dorpjes groen en glooiend.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2013
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Sfeer 6.0
31-7-2012
Els de Graaf-Groot
Fijne camping
Interessante kerk en mooie omgeving.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datum2012
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Cultuur 6.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0