Reviews over Vallon Pont d'Arc (Ardeche)

Vallon Pont d'Arc (Ardeche)

8.7
Vallon Pont d'Arc (Ardeche)
272 Reviews
52
Accommodaties
3
Bezienswaardigheden
Waardering 8.7
Uitgaansleven 8.4
Cultuur 8.1
Omgeving 9.7
Sfeer 9.3
Zorg voor natuur 8.7

272 Reviews (1..10)

21-9-2020
jo
heerlijke omgeving
De ardeche is een van de mooiste streken van Frankrijk, hele oude plaatsen zoals Balazuc, Voque, Labeaume, kanotocht diverse afstanden en zwemplaatsen die adembenemend zijn pont du diable, en de watervallen van sautaret en bij de pont du d.arc
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2020
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
20-9-2020
Sander
Touristische trekpleister van de eerste categorie!
Altijd al eens willen kano varen in de Ardeche? Dan naar Vallon Pont d'Arc! Ja, het is super toeristisch, het kan er druk zijn, maar oh wat is het leuk! In het dorp zijn er verschillende kano verhuurders, vergelijken en naar reviews kijken kan geen kwaad om de verschillen te vinden, maar veel zal dat niet uitmaken. Uiteindelijk moet je toch zelf met de kano het water op en gaan varen. Je hoeft echt geen geoefende kanoër te zijn om de rivier te bedwingen. Het uitzicht is geweldig en je passeert een paar onschuldige "watervalletjes" waar de adrenaline bij iedereen wel wat gaat meespelen. Op één van die punten zitten 2 fotografen in het water die leuke foto's van je maken en die je via hun website kan bestellen. En dan kom je bij de Pont d'Arc, prachtig om te zien en om er onderdoor te varen. Na de Pont kan je aan beide zijden van de rivier aanmeren op de strandjes. Heerlijk water om even te zwemmen en te genieten van de omgeving!
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2020
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
12-5-2019
Villa
Fantastisch
Een van de beste restaurants in Vallon-Pont-d'Arc is Le Chelsea. Zij hebben een groot beschut buitenterras waar je heerlijk kan eten. Beste pizza's in Vallon zijn te krijgen bij La Casa. Vallon is een dorp waar veel horeca te vinden is en overal zijn ook gezellige terrasjes.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
3-8-2018
Mariska
Mooie luxe camping gericht op het hele gezin.
Mooie camping, ligt heel centraal in de ardeche. Camping heeft veel mooie voorzieningen, zoals een mooi zwembad en ligging aan de rivier. Alleen een glijbaan in het zwembad ontbreekt. Het sanitair is super mooi en luxe. Echt schoon. Restaurant en winkel zijn goed. Animatie is echt leuk voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Personeel is echt gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Veel personeel spreekt meerdere talen, waaronder ook nederlands. Kano verhuur vanaf de camping mogelijk.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
7-11-2018
Ik
gezellig
Leuk, Frans stadje. Er hangt een leuke sfeer en er zijn verschillende souvenirswinkels, restaurants en barretjes. Er is wel minder te doen en het is kleiner dan wij hadden verwacht.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
24-10-2017
Carel
Lekker ijs!
Het centrum van de Ardeche, hier beginnen de echte Gorges en staat Pont d'Arc. Het is er gezellig druk en je kunt er super lekker ijs eten.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
24-7-2017
anita vergauwen
dit is echt onze tweede thuis
mooie dorp, vergeet ook balazuc niet te bezoeken .De pont d'arc en de route georges d'ardeche moet je gezien hebben.gemoedelijke sfeer wel drukke regio vanaf half juli .
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 6.0
Omgeving 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
30-9-2017
Ronald
Gezellig plaatsje met leuke winkeltjes
Het centrum is klein, maar gezellig. De markt is een aanrader.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
21-8-2017
Vallon Pont d'Arc
Fantastisch
Vallon Pont d'Arc is een schattig, pittoresk maar zeer toeristisch dorpje in de Ardèche. Ik vind het het allerleukste dorpje van de Ardèche. Leuke winkeltjes, pleintjes, scharrelstraatjes en marktjes. In het hoogseizoen is het vreselijk druk maar dat merk je eigenlijk alleen als er markt is. Dan stromen nl alle campings leeg en gaan allemaal naar de markt. De omgeving is prachtig, enorm natuurgeweld, grotten, kanoën op de Ardèche.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
16-1-2018
Riki
Gezellig dorp met authentieke sfeer
De leuke winkeltjes zien er aanlokkelijk uit maar ook gevarieerd en gezellig .Leuke restaurants
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0