Reviews over Ruoms / Sampzon (Ardèche)

Ruoms / Sampzon (Ardèche)

7.7
Ruoms / Sampzon (Ardèche)
286 Reviews
25
Accommodaties
Waardering 7.7
Uitgaansleven 6.9
Cultuur 7.4
Omgeving 8.6
Sfeer 7.4
Zorg voor natuur 7.7

286 Reviews (1..10)

26-7-2019
Fam. Van Tichelen
Toffe, kleine camping met leuk zwembad/glijbanen.
Kleine camping met leuke zwembaden, vooral de kolk in het glijbanenzwembad vonden we echt heel tof! Prachtige streek, mooie wandelingen gemaakt.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 6.0
Omgeving 9.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 7.0
11-8-2019
W
Leuk dorpje met gezellige hoofdstraat.
Leuk gezellig dorpje. Leuke hoofdstraat met leuke winkeltjes en restaurantjes. Tijdens de avondmarkt wel druk. Mooi oud centrum als je de zijstraatjes inloopt. Makkelijk parkeren dichtbij het centrum. Kortom echt een leuk dorpje om te bezoeken als je in de buurt bent.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
13-5-2019
Ruth
Mooie locatie
Elke dag wel een markt in de buurt Kastelen, fietsroutes etc
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
10-8-2018
M kolkman
Prachtige omgeving
De kanotocht op de Ardèche is een must!! Ook voor een verkoelt dagje.. zijn de grotten Vd Madeleine prachtig. Pont d'arch is mooi. En de George de Ardèche. Dagje Avignon of het amphi teater in Nîmes. En al die mooie dorpjes.. er is genoeg te zien!! Alleen... als je kinderen ouder dan 12 zijn.. ga dan niet!!! Naar camping Rcn bastide in Ruoms. Dan is het een kind onvriendelijke camping!!
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 8.0
27-4-2019
Riet
wij hebben er mooie vakanties gehad
leuk jeu de boule mooie wandelingen gezellige dorpjes
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
26-7-2018
catharina
een aanrader een rustige nette camping
een goede nette Municipal camping midden in het dorp vriendelijke beheerder wij gaan daar zeker naar terug
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 7.0
4-6-2018
Harry Vroom
Prima
Prachtige omgeving met veel mooie routes om te rijden. Cascades du Sautadet is zeker een aanrader. Wij stonden op camping La Bastide en Ardeche en ook dat is zeker een aanrader.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
19-8-2017
Monique
Gezellig dorp
Ruoms is leuk voor een keertje. Leuke winkeltjes en volop terrasjes en restaurantjes. Mooi frans dorpje. Maar niet om je avonden te vermaken. Maar er is genoeg in de omgeving te zien dus je bent niet gebonden aan Ruoms
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 7.0
15-8-2017
Hans
Aardig stadje, maar niet heel bijzonder
Ruoms is een plaatsje met veel restaurants, winkels maar weinig cultuur of bezienswaardigheden. Er is een avondmarkt met veel (nep) kleding en andere rommel. Verkeer is in augustus erg druk, vooral richting Vallon-Pont d'Arc en Super U supermarkt. Leukere plaatsjes in de buurt zijn Labaume, Balazuc, Lagorce en Vallon-Pont d'Arc. Voor je dagelijkse boodschappen is Ruoms echter wel handig gezien het aantal winkels. Aanrader is de groente- en fruitzaak aan de D579 richting Pradons.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 4.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 7.0
15-8-2017
Herman
Leuk en gezellig plaatsje
Leuk super toeristisch dorpje helemaal vol met winkels en horeca, ook ene zeer gezellige avond en warenmarkt en op zondag soms brocante markt. Het is er vaal zeer druk, tenzij je 10 meter opzij gaat en in het middeleeuwse deel terechtkomt, dat is mooi en rustig. Als je minder van drukte houdt bezoek dan Ruoms op het moment dat er in Vallon markt is en ga nooit op maandagmorgen naar de Super U!
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0