Reviews over Appelscha

Appelscha

7.3
Appelscha
130 Reviews
20
Accommodaties
5
Bezienswaardigheden
Waardering 7.3
Uitgaansleven 5.3
Cultuur 5.2
Omgeving 8.5
Sfeer 7.3
Zorg voor natuur 8.9

130 Reviews (1..10)

29-7-2020
Karen
Prima staplek als je voor de omgeving komt.
Camping Alkenhaer WiFi is slecht, is bekend bij snackbarmedewerkers, dus waarom niet gratis op het terrein. Nu betaald voor meerdere apparaten maar nauwelijks bereik. Ook niet na contact met Wi-Fi-netwerkvoorziening. Bij inchecken mag dat benoemd worden ipv laten betalen. De snackbar is niet efficiënt, lange wachttijden zonder duidelijke info daarover. Prima camperplek, geweldig mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2020
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Cultuur 4.0
Omgeving 10.0
Sfeer 5.0
10-7-2020
jennie bos-assink
ontspannend
heerlijk ontspannend, fijne combinatie met de golfbaan. goed onderhouden. zeer vriendelijk personeel. overal.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJuli 2020
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 5.0
Omgeving 5.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
24-6-2019
sandra
Mooie grote ruime tuin ,maar net niet afgesloten.
Fantastisch huis alleen er staat omheinde tuin,Maar de ingang is open dus we moesten oppassen dat de hondjes niet richting de ingang liepen want dan kom je op de weg uit.Hang er een hek in in 2 delen. dan is alles opgelost.Maar verder super mooi uitzicht in de grote tuin door veel glas oppervlak.Ook veel licht binnen en je ziet de eekhoorntjes spechten, vlaamsegaai,we hadden ook mooi weer daarom 1x de buitendouche gebruikt heel fijn en werkt beter als de de douche binnen,want de hand douche binnen deed niets het water liep via de slang naar beneden.De stort douche binnen werkt wel maar met weinig druk.De grote slaapkamer is super en ook voldoende spullen aanwezig wat we niet hadden verwacht zoals toilet papier kruiden wasmiddel en dergelijke. Het was heel fijn vertoeven je loopt zo het drents -friesse wold in waar ook verharde paden zijn. We komen zeker nog een keer terug.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 10.0
13-5-2019
van der Heijden
super plaatsje
Kunt er mooi en goed fietsen goede supermarkt en cafetaria tegenover de supermarkt.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 1.0
Cultuur 1.0
Omgeving 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
22-3-2019
Leen de Koning
Leuk an Duinenzathe een must voor kinderen
Liggend in het Drents-Friese Wold hebben wij hier genoten van fiets- en wandeltochten in deze rustige omgeving.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 10.0
13-4-2019
Hermie
Genoten!
Mooi huisje in het bos, heerlijk gefietst in de omgeving.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumSept. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 10.0
30-9-2017
Sandra en Jos
Prachtige omgeving
Veel te doen. Prachtige natuur. Fietsen meenemen!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 10.0
19-12-2017
Vos
Toppie
Fiestvierdaagse Mooie fiest omgeving
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
3-3-2018
PHdJ
Mooie omgeving
Mooie, bosrijke omgeving waar je goed kan wandelene en fietsen. Echter qua cultuur niet heel veel te beleven.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 5.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
29-7-2017
Swart-Rodenhuis
Leuk voor weekend
Wij vonden het een beetje een oudbollige uitstraling hebben, niet echt hip. Hier kan nog veel in geïnvesteerd worden. Zelfde geldt voor de meeste horecagelegenheden
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 5.0
Omgeving 8.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 7.0