Reviews over Koudum

Koudum

8.0
Koudum
83 Reviews
23
Accommodaties
1
Bezienswaardigheid
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.5
Cultuur 6.8
Omgeving 8.7
Stranden 8.2
Sfeer 8.3
Zorg voor natuur 8.4

83 Reviews (1..10)

10-6-2019
Henk Reuvers
Heerlijk aan het water
Voorseizoen op de camping.geen enkele laadpaal voor je auto te vinden.welkom in Friesland
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
5-10-2018
Familie W
Heerlijk rustig in naseizoen
Leuk, rustig plaatsje. Niet veel eetgelegenheden. Maar dat zochten we ook niet.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 6.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 8.0
30-8-2018
Copier
Nog wel eens.
Verrassend leuk en in de omgeving is rede-lijk veel te doen.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 7.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
2-8-2018
Gaby en Wim
We hebben het er toch gezellig en fijn gehad.
Onze B&B Perruque was helemaal top. Maar het dorp Koudum vonden we helemaal niks. Als je van de rust houdt dan zal je het er fijn vinden. Gelukkig waren de restaurants Kuilart en Galadammen vlakbij om lekker te eten. En het was leuk om er in de buurt te fietsen, naar o.a. Workum, Hindeloopen en Stavooren.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 3.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 7.0
27-11-2018
Marijke
fantastisch
Koudum is een gezellig dorp met mooie en actieve kunst galeries een groenteboer voor de heerlijke Koudumseboontjes. een grote supermarkt die heel lang open is ( zeker voor een dorp) en vele kleine goede restaurantjes , je krijgt hier echt een vakantie gevoel. Plaats alleen niet je fiets bij de buren ( in de heg) dan wordt de bewoonster woest op je. Maar verder is bevolking gezellig en de omgeving nodigt uit om veel te fietsen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Stranden 8.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
21-6-2018
Van Daele
Een aanrader voor rust zoekers met vakantiegevoel.
Gebied voor rust zoekers, maar die toch met een vakantiegevoel, door het water en de vele boten, uren fietsplezier kunnen beleven. In ieder kustplaatsje is de horeca voldoende aanwezig en genietbaar. De bewoners zijn er heel vriendelijk. Een aanrader.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
13-2-2018
Mevr. Jansen
De moeite waard !
Top ! Leuke dingen te doen in koudum, paar restaurants, kroegjes. Grote supermarkt, DA alles wat je nodig hebt. Fijne haven. Mensen zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Prachtige omgeving met veel water en een groot meer die aan koudum grenst. Mooie fiets routes. Zeker aan te raden !
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Stranden 7.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
28-7-2017
Hans en Thea
Hele gezellige plaats.
Verbazend veel winkels met genoeg keuze.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 6.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0
11-8-2017
Embrechts
Fijne plaats
weekmarkt en supermarkt, rest Spoorzicht.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
29-8-2017
Johan Muizelaar
Koudum is een rustig klein plattelands dorp.
Koudum heeft een prima winkel bestand voor zo,n klein dorp met een zeer actieve bevolking om het dorp goed leefbaar te houden. De omgeving is prachtig voor een mooie rustig vakantie. Met name aan te raden voor gepensioneerden.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Stranden 7.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0