Reviews over Makkum

Makkum

8.4
Makkum
304 Reviews
36
Accommodaties
3
Bezienswaardigheden
Waardering 8.4
Uitgaansleven 7.3
Cultuur 7.3
Omgeving 8.5
Stranden 8.8
Sfeer 8.2
Zorg voor natuur 8.9

304 Reviews (1..10)

8-7-2019
Joke van't Verlaat-Sanderse
Gezellige plaats
1 week in een vakantiehuis is Makkum verbleven. Makkum is een gezellige plaats, met heel wat levendigheid.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
27-5-2019
Andre van den Heuvel
Geweldige week gehad
Geweldige plek veel vis gevangen , 5 minuten lopen van het centrum . Huis is netjes en schoon. Super week gehad.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
11-5-2019
Rolph Busker
Heerlijk
Het is maar een klein dorp. Je kunt er goed eten en lekker wandelen in de plaats en in de omgeving.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
17-1-2019
Marcel Jeltema
Januari lekker rustig overal misschien iets te.
Voor het avond eten, is er weinig keuze. Een snackbar, Chinees en een pizzeria. Heel veel is dicht maandag en dinsdag. Maar de pazzaria Piccola naast de DA drogist is erg goed en een zeer vriendelijke Fries. Makkum heeft een grote Jumbo. En verder eigelijk niet echt veel meer. Zomers leeft dit dorpje veel meer....
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 5.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 9.0
21-11-2018
Henk van Blotenburg
Gezellig dorpje
Leuk dorpje om er even door heen te wandelen
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumNov. 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Stranden 9.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 7.0
16-11-2017
Bets Aalberts-van de Vooren
Wij hebben genoten
Wandelen door Makkum en langs het IJsselmeer, genieten!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 7.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
18-10-2017
Klaas
Makkum viel ons wat tegen.
Een weekend in hotel Vigilante. Fietsen mee. In Makkum is niet zoveel te doen en aardewerk hebben we niet gezien. De sauna is klein en gedateerd waardoor te duur. Uiteindelijk zijn we in Bolsward beland.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2017
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Stranden 8.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 7.0
17-4-2018
bert
Gaan en genieten.
In oktober is bijna alles dicht in Makkum. Harlingen, Leeuwarden en Sneek zijn echt heel leuk om te bezoeken op circa 30 minuten rijden. Een rit langs de kust richting Stavoren en terug tussen de meren door is genieten van zoveel water en natuur. Het Jopie Huisman Museum in Workum pik je er gelijk bij en geniet van zijn fabelachtige tekenkunst. Verwacht niet teveel van zijn ook aanwezige schilderijen maar voor een autodidact was hij wel een tekenfenoneem.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
13-9-2017
Annemie
Makkum weinig te doen!!
Zeer vriendelijke mensen. Horeca goed. Wat echt minder is, dat als men geen boot heeft en niet kan surfen en het weer zit niet mee dan is er in dit heel klein dorp niets maar dan ook niets te doen, zelfs het winkel aanbod is er niet. Dit plaatsje is leuk als het volop zomer is met goed weer dan heb je nog het IJsselmeer om te zwemmen. Maar verder moet je het vertier verder weg zoeken. Wij hebben Friesland gezien, maar hoeft voor ons niet meer. Wij zijn helaas verplicht om in September vakantie te nemen en dan valt Makkum tegen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 5.0
Omgeving 7.0
Stranden 7.0
Sfeer 5.0
Zorg voor natuur 10.0
27-8-2017
fam zwiers
Echt genoten van Makkum
Erg leuk vissersdorpje. Waren er tijdens de visserijdagen. Gezellig druk. Zeker voor herhaling vatbaar.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Stranden 9.0
Sfeer 10.0