Reviews over Pieterburen

Pieterburen

8.0
Pieterburen
74 Reviews
8
Accommodaties
5
Bezienswaardigheden
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.7
Cultuur 7.7
Omgeving 8.6
Stranden 5.5
Sfeer 8.6
Zorg voor natuur 8.6

74 Reviews (1..10)

30-3-2019
Tieneke
Knus dorp
Klein knus dorpje met leuke zeehondencrèche, mooi kerkje en lekker restaurant Waddengenot.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 7.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0
30-6-2018
Gerjeanne
Voor de rustzoeker
Een toeristisch plaatsje met restaurants, maar geen supermarkt. Het leukste is de zeehondenopvang. Erg leuk en leerzaam. Er is een looppad achter restaurant Waddenweelde naar de waddenzee.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 1.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
29-6-2018
Eleonore
Mooi dorp!
Heel mooi dorp, met botanische tuin en theeschenkerij , zeehonden opvang en terras. Als het mooi weer is, extra de moeite waard omdat je dan lekker buiten kan zitten bij de theeschenkerij.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
27-2-2018
Jacqueline
Helemaal Zen
Als je van rust houd moet je hier zijn. Gezellig knus dorp met een gezellig cafe, waar je ook kunt eten. Wij zijn in de winter periode geweest dus konden natuurlijk niet op het terras maar dit zag er gezellig uit. Aan de overkant was een kart baan voor de kinderen en ook nog een terras. Dus hier zal het in de zomermaanden wel erg gezellig zijn. De mensen van het dorp en het hotel waren ook erg aardig en wij hebben genoeg info gehad wat er in de omgeving te doen was. Mooie omgeving en ziet er allemaal heel verzorgd uit. Wij zijn ook even bij de zeehondjes geweest, fijn dat dit er is.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumFeb. 2018
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
27-11-2017
Marianne
Heerlijk rustig dorp
Het is een echt kunstenaarsdorp met veel karakter en uiteraard de zeehondencreche. Wij zijn hier echt tot rust gekomen en komen zeker nog eens terug met de kinderen in de zomer. Voor dit kleine dorp zijn er veel faciliteiten, een restaurant, pizzeria, speeltuin en zwembad. Vanuit het dorp kun je naar de waddenzee lopen en heerlijk uitwaaien over de dijk. Tevens staat er een prachtige kerk met botanische tuin.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Stranden 1.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
23-10-2017
Marianne
Dit moet je een keer met kinderen gedaan hebben.
Leuk plaatsje om te bezoeken met kinderen. Pittoresk kerkje met "Domiestoen". Restaurant Waddengenot, erg kindvriendelijk met menukaart voor iedereen. Achter dit restaurant een geweldige speeltuin.( Zelfs voor 14- jarige zoon nog leuk). En de zeehondencrèche, ook een bezoekje waard. Leuke overnachtingsmogelijkheden. En waddentocht voor kinderen vanaf 9 jaar. Wij waren hier 2 nachtjes.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumOkt. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
12-1-2018
Hekhuis
Mooi!
Weinig zeehonden, maar dat goed teken! Als er veel zijn, zijn er veel ziek.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
24-6-2017
Sjef Jongen
ging wel
het is maar een straat in Pieterburen dat is op zich niet erg maar ja toch.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 2.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 5.0
Zorg voor natuur 9.0
6-7-2017
Thomas
Pieterburen, we hebben er erg van genoten.
We hebben het erg leuk gehad in Pieterburen, zeker voor herhaling vatbaar.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
21-2-2017
Yvonne de vries
Gezellige plek
We gingen vooral voor de zeehondjes, en daar hebben wij van genoten en veel geleerd. In de plaats Pieterburen zelf is weinig te doen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2017
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 6.0
Omgeving 6.0
Stranden 6.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 6.0