Reviews over Vlagtwedde

Vlagtwedde

8.2
Vlagtwedde
82 Reviews
16
Accommodaties
2
Bezienswaardigheden
Waardering 8.2
Uitgaansleven 7.1
Cultuur 7.5
Omgeving 9.2
Sfeer 8.2
Zorg voor natuur 8.8

82 Reviews (1..10)

24-4-2019
Jeanne Rens
Rustgevend
Vlagtwedde is een rustig dorpje met een grote supermarkt een primer a en nog wat kleine winkeltjes. Het is een mooie omgeving om te fietsen wandelen en gplfen
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumApr. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 6.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
25-2-2019
William voorthuijzen
Het was geweldig
Een hele mooie ligging Alleen het mag wel iets schoner
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
21-12-2018
JJvdHeide
Prima
Het is een fijne omgeving in een mooie omgeving waar nog rust en ruimte ,de woning is perfect goede service op het park.En een aardige lokale bevolking .
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 10.0
18-7-2018
Jacqueline
Genieten
Hele mooie omgeving veel wandel en fiets mogelijkheden.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 6.0
Omgeving 9.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 9.0
22-6-2018
H.G. Limburg
Uitstekend
Omgeving per fiets goed te doen vooral met de knooppunten. Vele routes beschikbaar. Zwembad aan te bevelen indien het weer minder is. Huisje van alle gemakken voorzien. Niets op aan te merken. We komen hier zeker een keer terug.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
29-1-2018
Martha, uit Portugal
Het was er heerlijk
Dat ze het gebied Westerwolde eens moeten beleven
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumJan. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
14-9-2017
Robert Jan
Landelijk
Mooie omgeving. Diverse kleine natuurgebiedjes in ontwikkeling.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
13-8-2017
fam. Femer
rustige mooie omgeving, met veel cultuur
Vlagtwedde is een klein dorp met een mooie omgeving. Bourtange is een mooie vesting waar je veel kunt zien en leren, we waren er tijdens het middeleeuwse festijn, een heerlijke dag gehad met een mooie afsluiting. Je zit ook zo in Duitsland, waar je ook heerlijk kunt shoppen. we zijn dagelijks weg geweest en hebben goed genoten van de kleine dorpjes, bijv. hongerigge wolf, leuk om gewoon op de bonnefooi te gaan touren.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
6-8-2017
M van Valkenburg
Dit nooit meer
Emslandermeer is een heel rustig park. Weinig te doen voor de kinderen. Als je van de natuur houdt dan is de omgeving heerlijk om te fietsen. Wij missen een leuk terrasen en activiteiten voor de kinderen.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Sfeer 4.0
Zorg voor natuur 7.0
28-7-2017
Egidius
Leuk gastvrij dorp
Alles wat je nodig hebt in het dagelijks leven is er te koop. Een mooie Jumbo en goede Aldi winkel zijn aanwezig. Goede busverbindingen naar grote plaatsen en de bus stopt ook op zeer korte afstand van camping Boerenbont in Veele. Er is veel vis en vaarwater en oneindig veel fietspaden/wegen om te genieten op auto stille wegen en paden.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0