Reviews over Oosterhout (NB)

Oosterhout (NB)

8.5
Oosterhout (NB)
540 Reviews
13
Accommodaties
14
Bezienswaardigheden
Waardering 8.5
Uitgaansleven 8.2
Cultuur 8.2
Omgeving 8.5
Sfeer 8.5
Zorg voor natuur 8.8

540 Reviews (1..10)

8-9-2020
kees de geest
geweldig
een fijne stad en een mooi en groot overdekte centra
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumSept. 2020
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
24-6-2020
wiebe boer - Hotel Oosterhout
Top en Menselijk
Keurig en zeer net hotel met schone kamers , top matrassen en keurige interieur . Opmerkelijk is , als je van de "stenen" hotels komt als sheraton , ibis , dat de receptionisten vriendelijk en je een huis gevoel geven !
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumJuni 2020
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
8-11-2019
WOLF, H.
Mooi stadje!
Mooi stadje, goed voor een dagje winkelen tijdens ons verblijf.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 10.0
26-8-2019
Angel
Superleuk verblijf!
Het was een super aangenaam verblijf in Oosterhout. We hebben lekker gegeten, gedronken, gedanst en nog zoveel meer. We komen zeker terug en vertellen het door aan familie en vrienden.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
17-5-2019
J.Planken
wij hebben ons goed vermaakt.
Voor ons was het erg goed te doen hebben genoten.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
27-4-2019
Hilde N
matig
Mooie natuur maar slecht toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Onaangename toegangsweg om van Katjeskelder naar centrum te wandelen. Centrum zelf ok. als je van de gewone winkelcentra houdt. Er zijn wel aangename terrasjes, vooral kloosterterras dat je tegenkomt op de wandeling" De heilige driehoek " was aan aanrader. het eten was super lekker en mooi opgediend. De wandeling zelf viel tegen wegens veel te veel drukke wegen.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Omgeving 5.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 6.0
7-4-2019
Daniel Spiessens
Een mooie omgeving met rust en veel groen .
Het was een aangename omgeving met veel natuur en bos.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
8-2-2019
Esther Bijlefeld
Niet weer in elk geval.......
Ook laten ze je vet betalen voor parkeren in parkeer garage, vind ik geen service bij een duur arrangement in een 4 sterren hotel.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 5.0
Omgeving 7.0
Sfeer 5.0
Zorg voor natuur 7.0
12-4-2019
Marc
Gezellig
Gezellig stadje met leuke winkels en een leuk winkelcentrum.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
11-1-2019
Joop Vet
Oosterhout is ook mooi om lekker de fiets te pakke
Lekker een midweek weggeweest naar de Katjeskelder en gewinkeld in het mooie winkelcentrum van Oosterhout
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0