Reviews over Alanya

Alanya

8.5
Alanya
3656 Reviews
485
Accommodaties
14
Bezienswaardigheden
Waardering 8.5
Uitgaansleven 8.3
Cultuur 8.3
Omgeving 8.7
Stranden 8.5
Sfeer 8.7
Zorg voor natuur 8.1

3656 Reviews (1..10)

26-10-2019
Familie Telegraaf
Fantastisch
Alanya is een gezellige plaats, leuke restaurants en winkels. Leuke haven en bazaar.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
22-10-2019
Anny van der Steen
gezellige terasjes
mooie stad gezellige terasjes vriedelijke mensen wij komen er al 20 jaar.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
12-10-2019
alex van bouwel
we genoten van de stad veel gewandeld
veel winkels met de kabellift naar het kasteel vonden wij tof
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
9-10-2019
Tiemen Dekkers
Leuk plaatsje
Alanya is bruisende stad, leuk om keer heen te gaan , dorp Konakli ( Alanya) gaat wat gemoedelijker aan toe
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumOkt. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
23-9-2019
carolina
heel gezellig
Wij zaten iets buiten alanya de zee was erg ruw en wij vonden het gevaarlijk daar veel rotsblokken niet leuk.Er waren heel veel winkel in de buurt,en veel restarants en kroegen heel gezellig
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Stranden 6.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0
22-9-2019
Nana
Veel meer dan verwacht!!!
Wist niet dat Turkije zo fijn was (beetje vooroordeel>te veel Nederlanders en plukkers etc etc) Maar als je geniet van alle super restaurants die hier aanwezig zijn en de vriendelijke mensen met respect behandeld voel je je echt thuis. En Alanya hier hoef je je echt niet te vervelen, leuk de kabelbaan, mooie Cleopatrastrand met steentjes(geen last ronde). De boottochtjes zijn beetje te toeristisch maar zelf kun je veel ondernemen. Dus laat all in hotels achterwegen in dit levende Alanya, en je hebt net dat beetje meer je ontdekt namelijk elke dag.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
21-9-2019
Gsm. Aarts
Club Paradijs Alanya fantastisch
Leuke vakantie hotel club Paradiso
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 8.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 5.0
14-9-2019
marleen
super
club paradiso, goed hotel net iets buiten de drukte van de stad en toch genoeg vertier. Naast het hotel zit Mustafa, die kan echt alles regelen, van safari's ,hammam, naar de markt, transfer vliegveld. Komt afspraak prima na, en bij hem gratis wifi waar je altijd gebruik van mag maken. je bent er altijd welkom en krijgt er gelijk wat te drinken.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
5-9-2019
Will Oostra
fantastische plek voor een korte vakantie!
een geweldige week in "good old Alanya" Wij logeerden in hotel Alaadin Beach, een absolute aanrader voor mensen die liever naar een 18+ hotel gaan. Ondanks alle bezwaren toch weer de jeep safari gedaan. een absolute must ook voor jongere mensen. Als je geen echt strand mens bent, zoals wij, is er meer dan genoeg te doen. je hoeft je niet te vervelen
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 6.0
29-8-2019
Peter Wassenaar
Grote stad geworden
20 jaar geleden voor het laatst geweest. Ook hier heeft de ontwikkeling niet stil gestaan. Een hoop nieuwe winkels. Ook weer de berg naar het kasteel op geweest. Dit hebben we gedaan met een taxi. Ahmet wat een topper en reed ons de hele berg over. Wat me wel opviel was dat er veel vuil lag, aan de andere kant van de kasteel muur. Dat is wel erg jammer. Lekkere etli etmek gegeten bij Konyali Haci bey. Echt een aanrader.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 6.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 5.0