Reviews over Val Thorens

Val Thorens

7.9
Val Thorens
201 Reviews
107
Accommodaties
1
Bezienswaardigheid
Waardering 7.9
Uitgaansleven 8.2
Cultuur 6.4
Omgeving 9.1
Sfeer in het dorp 6.5
Skigebied beginners 7.4
Skigebied gevorderden 9.2
Après ski 7.5
Zorg voor natuur 7.0

201 Reviews (1..10)

12-2-2019
Thomas
Fantastisch
Prachtlocatie met mooie pistes.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 8.0
Skigebied beginners 10.0
Skigebied gevorderden 10.0
Après ski 9.0
Zorg voor natuur 9.0
12-2-2019
David Kuiper
Wanneer gaan we weer?
Dit is wat mij betreft de beste locatie van Europa.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 6.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 8.0
Skigebied beginners 7.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 8.0
Zorg voor natuur 7.0
26-1-2019
Joyce
Aanrader qua gebied!
Geweldig gebied! Probeer het creperestaurant in courchevel op de piste; betaalbaar, mooie plek & ideaal gelegen aan de piste! En koop zelf een biertje, ga op de piste zitten en geniet in de zon van de deuntjes van Folie Douce. Leuke Nederlandse apres ski in Le Monde. Maar vooral: ga het hele gebied ontdekken! Goede sneeuw & prachtig stuk richting de hoogste pistes en zip line!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 6.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 8.0
Skigebied beginners 8.0
Skigebied gevorderden 8.0
Après ski 8.0
Zorg voor natuur 6.0
25-1-2019
Peter
Prachtig skigebied
Prachtig skigebied, vaak hele goede sneeuw door hoogte en gunstige ligging. Heel goed gebied voor tochten. Perfecte Ski in Ski out. Gezellige restaurants en barren.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 6.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 7.0
Skigebied beginners 7.0
Skigebied gevorderden 10.0
Après ski 8.0
Zorg voor natuur 7.0
5-2-2019
Daniël
Allesomvattend skidorp in Frankrijk.
Hoogst gelegen wintersportoord van Europa! Voorzien van alle gemakken en in het grootste skigebied ter wereld! (650KM) Veel hoogbouw en appartementencomplexen, dus verwacht weinig authenticiteit.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 6.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 7.0
Skigebied beginners 7.0
Skigebied gevorderden 10.0
Après ski 7.0
Zorg voor natuur 8.0
21-1-2019
Lynn Strijbos
Fantastische locatie!
Het dorp ligt op een grote hoogte waardoor de prijzen wat duurder zijn. Het skigebied is zeer groot en verschillende dorpen sluiten goed op elkaar aan. Het uitgaansleven is zeer aan te raden en er zijn verschillende opties mogelijk. Naast skiën zijn er verschillende andere activiteiten mogelijk zoals ziplinen, ijsduiken, fakkeltochten en raclette. Dit laatste raad ik zeer aan. Racletten is iets waar frankrijk om bekend staat en het is dan ook zeker niet over te slaan. Val thorens heeft goede dal afdalingen en aan het eind van de middag kan je in de meeste gevallen zo terug skiën naar je accommodatie. 'S ochtends zijn er verschillende lift opties mogelijk waaronder 3 gondels die je gelijk naar een nog grotere hoogte brengen. Al met al een zeer aan te raden gebied ondanks dat het wat prijziger is, is het zeer de moeite waard!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumDec. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer in het dorp 6.0
Skigebied beginners 9.0
Skigebied gevorderden 8.0
Après ski 7.0
Zorg voor natuur 7.0
3-3-2019
Barbara Hoernig-Maters
Dutch week Valtho met kids... echt fantastisch
In mijn jonge jeugdjaren veel geweest en gefeest in de Dutch week... fantastische sfeer ... altijd mooi weer. ... en nog goede sneeuwcondities. Afgelopen jaar met 4 gezinnen man en 2 dochters (9 en 11) weer geweest. Ik was eerst huiverig of dit met kinderen zou werken ... ik kan niet anders zeggen dat het wederom fantastisch was.... mijn kinderen en wijzelf hebben genoten.... de kindren kunnen goed skiën en hebben een heerlijke week kunnen skiën... zijn ook vaak alleen de berg af gegaan... ook werd er veel georganiseerd voor de kinderen door het Dutch week team... echt een aanrader
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumApr. 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 1.0
Skigebied beginners 7.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 9.0
Zorg voor natuur 8.0
7-1-2019
Kamp
Helmaal top
Top, dorp op 2300 meter hoogte. Bijna alle verblijfs locatie zitten dicht bij een piste. Wel nadeel dat de meeste goedkopere appertementen erg klein zijn in skidorpen in Frankrijk. Bijv. Wanneer je bij een 4 persoons appertementen boekt is het appertementen eigenlijk maar voor 2 tot 3 personen. En is een van de slaap banken te klein voor een gemiddeld Nederlandse kerel (is mijn ervaring) Ski gebied is top voor tochten. Dit door dat er veel kilometers aan piste zijn. Prijzen liggen wel erg hoog in horecagelegenheden. Biertje vanaf 5 euro (half Litertje) als je echt wil kan je prima wat goed koper vakantie houden door genoeg gebruik te maken van de supermarktjes. Apreski is niet te vergelijken met Oostenrijkse hoe pa loempa muziek. Maar als je wil kan je meer dan prima uitgaan. het skigebied zelf maakt ook de kleine nadelen helemaal goed.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJan. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 6.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 9.0
Skigebied beginners 10.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 8.0
Zorg voor natuur 9.0
5-2-2019
Nando
Gezellig met de mannen
De hotels dicht aan de piste zijn ideaal! Je snowboard zo je kamer uit. De pistes lager in het dal zijn vaak rustiger dan hogerop. Laat ook geen stokbroden bezorgen, maar koop ze zelf. De stokbroden die bezorgt worden zijn niet lekker en duur. Heb je uiteindelijk toch geen lekker ontbijt. Helaas hadden wij heel veel sneeuw en was niet elke dag de piste open.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJan. 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 3.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 9.0
Skigebied beginners 9.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 7.0
Zorg voor natuur 5.0
28-1-2019
Karlijn
Heerlijke wintersport gehad!
Leuk dorp! Direct aan de piste en mooi groot skigebied voor alle niveaus! Als beginner veel geleerd en veel routes kunnen pakken!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumApr. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 9.0
Skigebied beginners 10.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 10.0
Zorg voor natuur 9.0