Reviews over Roquetas de Mar

Roquetas de Mar

7.6
Roquetas de Mar
254 Reviews
38
Accommodaties
4
Bezienswaardigheden
Waardering 7.6
Uitgaansleven 6.6
Cultuur 7.5
Omgeving 7.4
Stranden 8.3
Sfeer 7.6
Zorg voor natuur 7.2

254 Reviews (1..10)

28-9-2019
Sotje
Voor ontspannen vakantie voor herhaling vatbaar !!
Wij hadden ons vooraf al voldoende geïnformeerd over de omgeving van Roquetas de Mar. Omdat wij persoonlijk de levendigheid van Tenerife en Salou gewend zijn, was dit beduidend minder qua winkels, bars, discotheken en restaurants. Maar was dit jaar een bewuste keuze van ons, om voornamelijk te ontspannen en te relaxen in een goed hotel. Maar er zijn genoeg excursies te doen, gelegenheid om een elektrisch brommertje te huren om wat van de omgeving te zien ( bijvoorbeeld de haven en natuurreservaat ) De markt en shoppingcentrum in Roquetas de Mar zijn aanraders en voordelig met de bus te doen ( € 1,35 per enkele rit en 15 minuten vanaf het hotel ) En de kilometerslange boulevard voor de deur van het hotel nodigt uit voor een (avond)wandeling. Maar als je echt van het bruisende (avond/nacht ) leven houdt in een vakantie, moet je je instellen dat je dat er niet zult vinden.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 8.0
Omgeving 7.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 7.0
12-9-2019
B van maaren
Super
Altijd goed weer in de zomer. De zee is niet kindvriendelijk. Tussen de middag of avonds kan je overal voor schappelijke prijzen eten.
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
10-2-2019
Leon
Genieten
Roquetas de Mar heeft een mooie wandelpromenada waar je vanaf Baia Serena een mooie wandeling kan maken naar de haven en het kasteel. In het kasteel, met lift, kan je enkele tentoonstellingen bezichtigen en heb je een prachtig zicht op de haven van Roquetas. In de stad heb je op donderdag de wekelijkse markt Op de weekdagen heb je met het openbaar vervoer zeer regelmatige verbindingen. Bezoek Grand Plaza, groot winkelcentrum, de arena voor stierengevechten. Terrasjes en.... geniet van een tapas, die typisch zijn voor Roquetas en Almeria. Met het openbaar vervoer naar Almeria en het kasteel dat je van bovenaf een prachtig uitzicht toont van boven de stad. Maak zeker een excursie naar de Sierra Nevada.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 8.0
24-4-2019
Fabienne Van Elverdinghe
Fantastisch
Heel aangename streek! Heel veel te zien en in september aangename temperatuur. Heel veel te ontdekken mits de aantrekkelijke excursies van een heel vriendelijke correcte touroperator hostess. Gaat de excursie niet door krijg je persoonlijk bericht en geld terug. Wij verbleven in Bahia Serena. Een prachtig hotel , super ligging, achteraan aan de winkels en diverse bushaltes en taxi standplaatsen, en vooraan de zee. Met touroperator ben je echt op vakantie zonder zorgen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 8.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
5-11-2018
Aisha vd Hurk
Geweldig!
Wat een gezellige plaats om naartoe te gaan! We hebben het hier echt super gehad! Het enige waar je rekening mee moet houden is dat er op zondag veel restaurantjes gesloten zijn..
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 7.0
13-8-2018
Petrus
Leuk, maar zou een auto huren voor wat diversiteit
Leuke restaurantjes en veel van dezelfde winkels. Strand is netjes wel met kiezels. Veel vliegen tijdens het eten
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 5.0
Omgeving 7.0
Stranden 7.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 6.0
6-8-2018
Barbara
Voor 1 keer vond ik wel leuk
Roquetas de Mar is een klein en rustige plaats, waar vooral de Spanjaarden zelf op vakantie gaan. Qua eetgelegenheden is de keuze niet heel veel. Als je zin hebt in een Hollandse frikandel raad ik Panini aan. Nederlandse eigenaar. Goed eten en redelijk geprijsd.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 5.0
Omgeving 4.0
Stranden 4.0
Sfeer 4.0
Zorg voor natuur 4.0
22-6-2018
corry
erg leuk
Roquetas is een gezellige plaats ,echt Spaans ,vriendelijke mensen en heerlijke tappa,s
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
14-6-2018
Leonard
Voor een gewone vakantie wel goed
Het is vooral toeristisch. De plaats Roquetas de Mar is verdeeld in Roquetas de Mar pueblo en Roquetas de Mar toeristisch. Die liggen wel een paar kilometer uit elkaar. Pueblo is daar waar de Localen wonen en dan het toeristische deel. Daar is niet zo veel aan het is er eenvoudig. Er is een voet- fietspad langs het strand maar denk niet dat het een boulevard is, verre van dat. Achter de 1e rij hotels vanaf het strand ligt een lange doorgaande straat parallel aan het strand. Daar is het gedeelte van bars, restaurants,prulwinkeltjes enz. Maar eigenlijk niet veel bijzonders. Wil je strand dat is er. Wil je een groot winkelcentrum dat is er maar buiten pueblo Gran Plaza heet het. Verder is het er allemaal wel te doen voor 15 dagen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 6.0
Omgeving 6.0
Stranden 7.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 6.0
12-1-2018
Rob Oreel
Leuke rustige plaats
Heel aardige behulpzame bevolking,prima strand. Cabo de Gata zeer de moeite waard. Almería heel leuke stad. Autohuur wel aan te raden,voor bv. bezoek Cabo de Gata. Verder met de dienstbus,vooral voor de hoofdstad, bezoek grote Mall.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2017
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 6.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0