Reviews over Brasov

Brasov

8.1
Brasov
19 Reviews
47
Accommodaties
2
Bezienswaardigheden
Waardering 8.1
Uitgaansleven 7.7
Cultuur 8.1
Omgeving 8.5
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.2

19 Reviews (1..10)

3-11-2018
Helen Sietsma
Verrassend Roemenië
Mooie stad. Zwarte kerk en vele andere mooie bezienswaardigheden. Mogelijkheid het kabelbaan berg op te gaan voor magnifiek uitzicht.
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumOkt. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 7.0
3-7-2019
Lisette
Geweldig! Heerlijk voor een paar daagjes uit!
Het is handig om een auto te huren , de afstanden zijn groot in Roemenië.Vanuit Brasov kan je prima uitstapjes doen naar het kasteel van Dracula en nog mooier naar Peles Castel in Sinaia, dat wordt beter onderhouden dan het Kasteel van Drakula. Het is leuk om lokaal een gids te huren om Parcul Natural Bucegi te bezoeken, dan kan je met een speciale terreinauto helemaal de berg op.Je staat daar helemaal tussen de wolken, met een geweldig uitzicht over het nationale park.Wat heel bijzonder is dat je overal loslopende paarden,koeien en ezeltjes tegenkom.In de bergen is het ook iets koeler als op de vlakte, eigenlijk heel aangenaam met een temperatuur van 25 graden in de zomer.De stad Brasov heeft een leuk centrum met veel gezellige restaurants en terrasjes, dus heerlijk toeven als je een dag op pad bent geweest.Als je er wilt verblijven kies dan voor een hotel in de oude binnenstad, daar kan je alles te voet doen.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumAug. 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 7.0
3-9-2015
Lidi
Heel bijzonder.
Gezellig en thuisgevoel. Voor herhaling vatbaar.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumAug. 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 6.0
26-9-2012
aatvanwensveen
Monumentale gebouwen en gezellige terrasjes
Bekijk Brasov eerst eens vanaf boven. neem de kabelbaan naar de top van de berg Tampa. Daal dan af om uit te rusten op een van de vele terrasjes. Slenter over de grote pleinen en vergaap je aan de vele historische gebouwen. Doe je voordeel op een van de vele marktjes en eet traditionele Roemeense Mamaliga of Miti
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumAug. 2012
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
9-10-2012
Nelly
Leuke stad
Leuke uitspatje voor een dag.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2012
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Sfeer 8.0
24-4-2012
Hans Donders
Adembenemend mooi!
Met de trein in de wintermaanden vanuit Bucarest naar Brasov gereisd. Het was alsof ik door een ansichtkaart reisde in Kerstsfeer. De huizen met lichtjes en de met sneeuw bedekte daken. Adembenemend mooi!
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datum2012
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
31-10-2011
de heer Boer
Geweldig
zeer mooie stad, architectuur zeer indrukweekend, geheel opgeknapt. Zekere de moeite waard.
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumOkt. 2011
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
28-9-2010
Maurits
Prachtige stad
Brasov is een prachtige stad met Jugendstil-architectuur. Schitterend gelegen tussen de bergen van de Karpaten. Niet al te ver van Boekarest (ruim 125 km.) Wij genoten van het fraaie stadscentrum. Even omhoog naar Poiana Brasov is ook aan te raden. Er zijn veel betaalbare en goede hotels en pensions in deze omgeving. Roemenië op z'n best.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumSept. 2010
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
30-8-2010
karel
aangenaam verrast!!!
Historisch centrum van Brasov is fantastisch mooi. 's Avonds kan je er gezellig eten tegen zeer lage prijzen. Overdag kan je genieten van de prachtige natuur. Je kan er schitterende wandelingen maken in de bergen. Echt een leuk gebied om enkele dagen in te vertoeven.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2010
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 9.0
13-12-2009
J.H.Reuvekamp
een heel mooie oude stad
De oude binnenstad is erg mooi en een goed uitgaansleven
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datum2009
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 10.0