Reviews over Lasko

Lasko

-
Lasko
20 Reviews
5
Accommodaties

20 Reviews (1..10)

5-9-2015
Gaublomme - De Smet
Rustig
Klein rustig stadje in een groene omgeving.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumSept. 2015
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 2.0
Cultuur 6.0
Omgeving 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
27-8-2015
T. Erwin
Prachtge streek en goed hotel
Eten is zeer lekker en gevarieerd. Er is een mooi binnenzwembad wanneer het weer buiten zwemmen niet toelaat. Er is wel degelijk in de omgeving van alles te zien en met de auto kan je ook naar de toplocaties in het land, deze liggen op maximaal 1 uur rijden. Wat soms een nadeel is, is dat men meestal enkel Sloveens spreekt, enkel aan de receptie begrijpt men goed engels. Wij hadden ook enkele dagen minder goed weer maar dan kan je de uitstapjes doen. Maar dat weegt niet op tegen al de voordelen.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2015
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 2.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 10.0
13-7-2015
fam Leten
rustig maar fijn
In Lasko zelf is het erg rustig. Je kan er in enkele tavernes iets drinken. Voor de rest is er weinig te beleven. De bierbrouwerij is wel een bezoek waard. Naast de rivier kan je fijn wandelen en fietsen. Een stadje verder heb je Celje. Hier is wel heel wat te beleven. De Hum (bergje) in Lasko is het beklimmen waard. Ook de driekerkenwadeling (B1) is tof.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 5.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 10.0
24-9-2014
vanlieropexpeditie
mooie omgeving
zeer geschikt voor gezinnen met jonge en oudere kinderen alleen savonds niet heel veel te doen in het hotel zelf
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 10.0
22-9-2014
erik-indestege
Mooie natuur
Klein stadje waar niet veel te beleven is. Wel mooi om te wandelen en te fietsen, mazr je moet wel wat getraind zijn.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 8.0
15-8-2014
Chris
Mooie natuur en goed voor wandelaars
Lasko moet het hebben van de natuur. Je kunt er prima wandelen en fietsen, alhoewel het slim is hoofdwegen te vermijden vanwege gebrek aan fietspaden.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Zorg voor natuur 10.0
11-8-2014
Familie
Leuk maar weinig te doen
Je kunt er wandelen fietsen maar de est rustig dorp behalve pivo festival half juli
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datum2014
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 5.0
Omgeving 7.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 9.0
18-8-2014
Chantal
Hele mooie omgeving
Omgeving helemaal niks op aan te merken. Denk alleen niet dat je hier leuke tentjes hebt waar je in de avond wat kan drinken. Dat zit er niet in. Voor ons totaal geen probleem maar wees hier wel bewust van. Winkelen kan je volop in Celje, 10 minuten met de auto, en ook een hapje eten buiten de deur kan daar prima. Maar het hotel biedt genoeg te eten in diverse varianten dat dat niet nodig hoeft te zijn.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2014
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 10.0
5-8-2014
Elles
Mooie omgeving maar er is niet veel te doen
Ljubljana is zeker de moeite waard. ook een tochtje door de bergen is een aanrader.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2014
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 9.0
18-8-2013
Els Peeters
fantastische plek
Grotten van Postonja is een bezoekje waart, ook de hoofdstad Ljubljana is mooi.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2013
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0