Deulin

Camping Pont de Deulin****

9.5
Pont de Deulin****
376 Reviews
Waardering 9.5
Ligging 9.1
Prijs / kwaliteit 9.5
Kindvriendelijk 9.6
Eetgelegenheden 9.5
Staat v/h sanitair 9.7
Hygiëne 9.6

376 Reviews (1..10)

26-6-2020
Laurens
Zalig verblijf aan de Outhe
Mooie en rustige camping. Zalige 3 dagen weg aan de oever van de Outhe. Mogelijkheid voor een frisse duik met de hete temperaturen die er waren. Vriendelijke en gastvrije uitbaters! Zeker een aanrader!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2020
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Kindvriendelijk 9.0
Eetgelegenheden 9.0
Staat v/h sanitair 9.0
Hygiëne 9.0
26-6-2020
Laurens
Zalig verblijf aan de Ourthe
Mooie en rustige camping. Genoten van 3 dagen weg, aan de ourthe waar we ons konden verfrissen. Vriendelijke en gastvrije uitbaters! Zeker een aanrader!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2020
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Kindvriendelijk 9.0
Eetgelegenheden 9.0
Staat v/h sanitair 9.0
Hygiëne 9.0
21-6-2020
Peeters Shannon
Genieten voor groot en klein!!
Zeer fijne eigenaars, niets is te veel voor hun. Kinderen kunnen zich er goed vermaken en ook de ouders genieten van rust en mooi uitzicht! Sanitair is zeer proper en modern. Wij gaan zeker terug!
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2020
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Kindvriendelijk 10.0
Eetgelegenheden 10.0
Staat v/h sanitair 10.0
Hygiëne 10.0
21-6-2020
Björn van goor
Leuke en gezellige camping
Een fijne camping voor kinderen, gezin en honden. Fijne eigenaars. En heel kind en hond vriendelijk. Zeker een aanrader
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datum2020
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Ligging 8.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Kindvriendelijk 9.0
Eetgelegenheden 9.0
Staat v/h sanitair 10.0
Hygiëne 10.0
14-6-2020
Sandra
Een echte aanrader!!!!
Een gezellige camping. Perfecte ligging aan het water. De uitbaters met hun kinderen zijn toppers. Lekker eten.Goede prijs kwaliteit wat wil je nog meer.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2020
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Kindvriendelijk 10.0
Eetgelegenheden 10.0
Staat v/h sanitair 10.0
Hygiëne 10.0
14-6-2020
Lieve Wouters
Een en al charme
De Ourthe ligt aan je voeten. Kinderen kunnen er heerlijk in spelen. De kleinschalige camping straalt charme en vriendelijkheid uit. Alles piekfijn in orde! De uitbaters hebben zelf 3 kleine kinderen en die genieten volop mee van de plek: speelweides, konijntjes, kippen, een trampoline,... Ook ideaal als uitvalsbasis voor fiets- en andere tochten. Hun hoge Zoover-score is volledig terecht!
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2020
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Kindvriendelijk 10.0
Eetgelegenheden 9.0
Staat v/h sanitair 10.0
Hygiëne 10.0
14-6-2020
Familie bleys lommel
Fantastisch!
Super behulpzaam en kindvriendelijk!!
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2020
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Kindvriendelijk 10.0
Eetgelegenheden 10.0
Staat v/h sanitair 10.0
Hygiëne 10.0
14-6-2020
Nathalie
Top camping met top uitbaters!
Super vriendelijke uitbaters! Alles proper en net. Ook het eten is er super lekker. Heel familiale sfeer! Wij kunnen hier echt niets op aanmerken! De corona maatregelen worden goed gevolgd door de eigenaars! We komen graag terug! De plaatsen aan het water zijn heerlijk!!!
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2020
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Kindvriendelijk 10.0
Eetgelegenheden 10.0
Staat v/h sanitair 10.0
Hygiëne 9.0
12-6-2020
Nadia en Didier
Prachtige camping aan de oevers van de Ourthe!
De camping is enorm mooi gelegen aan de Ourthe en wordt uitgebaat door een zeer sympathiek, inspirerend koppel met 3 kinderen. Ze hebben zelf veel kampeerervaring, waardoor ze weten wat mensen willen zoals kraaknet sanitair, rust, mooi afgebakende plaatsen, een prachtig uitzicht, goede service en een warm onthaal. Wij gaan zeker snel nog een keer terug! Een aanrader in eigen land!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2020
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Kindvriendelijk 10.0
Eetgelegenheden 10.0
Staat v/h sanitair 10.0
Hygiëne 10.0
18-9-2019
W. van Sorge
Nog wel een keer terugkomen .
camping aan de ourthe. Met voldoende schaduw. Mooi ruime plekken. Sanitair is piekfijn in orde. Er is geen winkel, maar wel verderop. Er kan brood besteld worden. Je kan er warm eten, en dat is heel erg goed, en niet duur. En als je er eenmaal bent ontdek je de gastvrijheid van de eigenaren (én kinderen). Ons hebben ze prima geholpen bij wat pech met de motor. Je kan er kanoen, fiets of scooter huren, of je op een andere manier moe maken. Durbuy ligt vlakbij.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 7.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Kindvriendelijk 9.0
Eetgelegenheden 9.0
Staat v/h sanitair 9.0
Hygiëne 9.0