Tiszaderzs

Bed and Breakfast Tisza Lodge***

9,7
Tisza Lodge***
169 Reviews
Waardering 9,7
Ligging 9,2
Service 9,9
Prijs / kwaliteit 9,8
Eten 9,6
Kamers 9,7
Kindvriendelijk 9,5
Hygiëne 9,9

169 Reviews (1..10)

16-6-2018
Hoefkens Marleen
Stres. Free zone
Top b&b je wordt tot in de puntjes verwend niets is hen teveel leuke uitstapjes en restaurants mensen met een hart van goud
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Kindvriendelijk 10,0
Hygiëne 10,0
11-6-2018
Jac & Alda Seijkens
Een ware verwennerij!
Wij hebben geen minpunten kunnen ontdekken.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 9,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0
14-5-2018
Sigrid Vankerckhoven
Nagenieten van een zalige reis
Net terug van een zalige vakantie. De beste patisier, de mooiste route (langs een heus ooievaarsdorp), ... Dankzij de tips en tricks van Patrick en Anita haal je zoveel meer uit je reis! En dat allemaal in een zonovergoten en betaalbare bestemming. Top!
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2018
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 9,0
Kindvriendelijk 9,0
Hygiëne 10,0
15-4-2018
Peter en Jen
Leven als God in Hongarije....
Wat kunnen we meer zeggen over deze fantastische gastvrouw en -heer....dan fenomenaal goed. Nergens anders, en geloof me...we hebben al heel wat reiservaringen, zijn we zo goed in de watten gelegd als in de Tisza Lodge. Niets is teveel en alles kan.... Kamers zijn heel netjes, ontbijt fantastisch. Wat kan een mens nog meer wensen?? Zoveel tips gekregen van Patrick om dingen te gaan bezoeken, of om te gaan eten. Het platteland daar geeft je de rust die je nodig hebt om alle stress van je af te gooien.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumApr. 2018
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0
21-8-2017
Peter Lannoy
Super aangenaam !
Nice and clean rooms. Delicious breakfast, and above all; Anita & Patrick friendly hosts and helpfull to make your journey pleasant and interesting. Providing you and informing about all the hot spots in the region, as well as all the "do's and don't's)
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Ligging 9,0
Service 9,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Eten 9,0
Kamers 9,0
Hygiëne 9,0
15-7-2017
Patrick, Peggy en Ben
Pure verwennerij!
Het is er gewoonweg fantastisch. Anita en Patrick doen dit met hart en ziel en dat voel je aan alles :-). Een topadres als je rust zoekt.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 8,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 9,0
Hygiëne 10,0
16-7-2017
Gaublomme Koen
Leven als God in Hongarije
Wat een fantastische vakantie hebben wij gehad. We voelden er ons onmiddellijk thuis na het warme welkom door Patrick en Anita. Zij doen écht alles om het de gasten naar hun zin te maken. Zowel hun tips voor excursies als voor restaurantjes waren steeds top. En telkens was het superleuk en gezellig om 's avonds terug te keren naar het verblijf. Bedankt aan Patrick en Anita. Doe zo verder. Een echte aanrader!. Koen en Karla
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Kindvriendelijk 10,0
Hygiëne 10,0
24-5-2017
Joke en Henk Stuurman
Fantastisch verblijf, comfortabel en zeer proper.
Alles was werkelijk zeer naar onze zin. De dienstverlening is uitmuntend. Aan alles werd gedacht. Geen vraag was hen teveel. En wij hadden ook heel veel aan de informatie die verstrekt werd. Ook de tip om de dijk rondom het Tisza meer te bezoeken was voor ons heel waardevol. Daarnaast hebben we veel plezier beleefd aan de gezellige huiselijke contacten.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0
28-4-2017
Lia
Een aanrader!
Anita en Patrick zijn heerlijke mensen die met enthousiasme en fijne zorgen hun gasten verwennen. Het warme onthaal, de mooie accommodatie met dito tuin gaven al bij aankomst een prettig gevoel. Elke morgen werden we vergast op een lekker ontbijt, waarna we ook tips en info kregen om op ontdekking te gaan in deze mooie streek.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Kindvriendelijk 10,0
18-4-2017
Danny en Connie
Formidastisch
Wil je tot rust komen = 1 adres Tisza Lodge Wil je Hongarije leren kennen = 1 adres Tisza Lodge Wil je sympathieke mensen leren kennen = 1 adres Tisza Lodge Wil je genieten van een lekker ontbijt = 1 adres Tisza Lodge Wil je in de watten gelegd worden = 1 adres Tisza Lodge Wil je van een vakantie genieten zoals nooit tevoren = 1 adres Tisza Lodge Wil je lekker eten = 1 adres Tisza Lodge En zo kan ik nog lang doorgaan. Tisza Lodge is een prachtige bed&breakfast, die wordt uitgebaat door prachtige mensen. Niets is hen teveel, alles kan. Een echte aanrader !!!!!! Tisza Lodge is the place to be.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Kindvriendelijk 10,0