Weissenbach

Hotel Florence***

8.8
Florence***
34 Reviews
Waardering 8.8
Service 9.1
Prijs / kwaliteit 8.8
Eten 8.7
Kamers 8.9
Kindvriendelijk 8.6
Ligging t.o.v. pistes 7.9
Hygiëne 9.2

34 Reviews (1..10)

23-9-2020
Inge verbist
Hotel Florence prachtig hotel
Prachtig hotel met een schitterend uitzicht, goed eten en fantastische gastvrouw en gastheer. Veel succes nog, jullie doen dat schitterend! Inge en Luc
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2020
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Service 9.0
Prijs / kwaliteit 8.0
Eten 8.0
Kamers 8.0
Kindvriendelijk 8.0
Hygiëne 8.0
22-8-2020
Arie & Lies
Een fijn verblijf
Indien je op zoek bent naar mooie omgeving, schone kamers, goede bedden en lekker eten dan ben je in Hotel Florence aan het juiste adres. We hebben een heerlijke midweek gehad mede door de prima zorg van René en Joyce van der Giessen. We hopen zeker nog eens terug te komen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2020
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Service 9.0
Prijs / kwaliteit 8.0
Eten 8.0
Kamers 8.0
Kindvriendelijk 8.0
Ligging t.o.v. pistes 8.0
Hygiëne 9.0
31-7-2020
Jan-Willem en Gera
Een heerlijk hotel in een prachtige omgeving.
Het hotel beschikt over een mooie ruime kamer met heerlijke bedden en een prachtig uitzicht vanaf het balkon. Om het hotel heen is heel veel ruimte met diverse zitjes. Vanaf ieder punt heb je een fantastisch uitzicht op de bergen. De eigenaren zijn zeer gastvrij en doen er alles aan om je een prettig verblijf te bezorgen. Het ontbijt is heerlijk en ook het gevarieerde 4 gangen diner. Het hotel staat in een prachtige omgeving om vele afwisselende uitstapjes te kunnen maken.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2020
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 9.0
Kamers 9.0
Kindvriendelijk 9.0
Ligging t.o.v. pistes 7.0
Hygiëne 10.0
11-8-2020
Jaap Voogt
een geweldig verbllijf
We waren in FLORENCE voor de 2e keer bij Joys en Rene.(daarvoor al vele jaren , wat ook goed geweest is) Het is erg fijn om er te zijn. Goede accommodatie ,schoon, goed ontbijtbuffet, diner is telkens weer een verrassing, lust je iets niet even doorgeven en er wordt voor een alternatief gezorgd.. Prachtig uitzicht op de bergen rondom. uitermate geschikt voor dag tripjes ,o.a naar de Silvretta pas ,de Hantenjoch ,en zoveel meer. (Jammer dat nu de Hanenkam dicht is.) Verder de prijs is goed te doen, en je hoeft er niets voor te doen. Erg spontane gastvrouw en heer Was er weer bere gezellig.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2020
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Service 9.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 9.0
Kamers 9.0
Kindvriendelijk 9.0
Ligging t.o.v. pistes 8.0
Hygiëne 9.0
18-1-2020
T Snetselaar
Bijzonder zorgzaam en vriendelijk
Prima verzorgde midweek gehad. Erg zorgzame eigenaren die de gasten verwennen van begin tot het einde om een geweldig verblijf te hebben.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2020
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 9.0
Kamers 8.0
Kindvriendelijk 8.0
Ligging t.o.v. pistes 7.0
Hygiëne 9.0
30-12-2019
Heleen
ervaringrijke vakantie voor het gezin!
Twee hotelkamers geboekt, vlak bij elkaar. Van alles kunnen doen met vier kinderen van 4-9 jaar, echt fantastisch ! Van skiën tot wandelen met alpaka's en van ridderkasteel tot rijden id overdekte arreslee ( er kwam neerslag).
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumDec. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 8.0
Eten 10.0
Kamers 9.0
Kindvriendelijk 10.0
Ligging t.o.v. pistes 9.0
Hygiëne 10.0
24-11-2019
Desiree
Zeker voor herhaling vatbaar
Erg gezellig geweest. Prima ontbijt en diner. Kamer was erg goed verzorgd en 'n prachtig uitzicht vanaf het balkon. Lieve, behulpzame en attente eigenaren. Prachtige omgeving.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Service 9.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 9.0
Kamers 9.0
Kindvriendelijk 9.0
Ligging t.o.v. pistes 7.0
Hygiëne 9.0
16-9-2019
Erwin van Raaij
Fantastisch zeker aan te bevelen.
Wij hebben de Lechweg gewandeld, welke door Weissenbach loopt. Het hotel heeft rondom uitzicht over de bergen. Prachtig hotel met goed ontbijt en avondeten. Ruime kamer, hygienisch . Vriendelijk personeel. TOP hotel.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Kindvriendelijk 10.0
Ligging t.o.v. pistes 8.0
Hygiëne 10.0
12-8-2019
Dick en Arjette
Een aanrader!
Acht dagen van onze zomervakantie hebben we doorgebracht in hotel Florence. We hebben genoten van de prachtige omgeving! Iedere dag zijn we eropuit geweest. Wat betreft het hotel: Uitstekende service, hartelijke eigenaren, een schone kamer en heerlijk eten. Kortom: een aanrader!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 9.0
Kamers 9.0
Hygiëne 9.0
8-9-2019
Tinus Coolen
Top kwaliteit zeer goed bezig
Dat het rustig licht een geweldig ontbijt heeft met vers gebakken broodjes .Dat het mooie kamers zijn en dat het diner top is .
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Kindvriendelijk 10.0
Ligging t.o.v. pistes 10.0
Hygiëne 10.0