Turnhout

Bed and Breakfast Bon Bon Nuit

9.6
Bon Bon Nuit
132 Reviews
Waardering 9.6
Ligging 9.4
Service 9.8
Prijs / kwaliteit 9.4
Eten 9.4
Kamers 9.5
Hygiëne 9.6

132 Reviews (1..10)

29-9-2018
Frank Nuyts
Een heel leuke en fantastische ontdekking!
Perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Goed en warm onthaal, heel verzorgd, mooi en speciaal met een thema ingerichte kamers. Alles is aanwezig voor een kort verblijf in de streek. Heel verzorgd en uitgebreid ontbijt. We willen het zeker aanraden en zelf kiezen we het zeker terug.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2018
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Hygiëne 10.0
13-8-2018
Stephan Demolder
Originele bestemming.
Mooi authentiek huisje met winkeltje waar ze heerlijke dingen verkopen. Het geef je een gevoel van Parijs jaren 30. Goede internet ontvangst. Alleen de douchekop spuit naar alle kanten wat met deze hitte geen probleem vormde.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 10.0
Kamers 8.0
Hygiëne 10.0
7-8-2018
nathalie verlee
Zeer goed en zeer centraal gelegen
De B&B is zeer centraal gelegen, zeker als uitvalsbasis voor fietstochten. Je krijgt van de eigenaar voldoende informatie over Turnhout en omstreken.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 8.0
Kamers 8.0
Hygiëne 10.0
5-8-2018
Nico
Origineel heel verzorgd concept
We waren aangenaam verrast met de prachtige kamer in jaren '30 stijl waarin we logeerden.Alles is heel mooi afgewerkt en brengt je terug naar het interbellum.De kamers hebben elk een originele naam en stijl.Le voyage doet terugdenken aan de internationale treinreizen met de ' Oriënt Express ' van weleer.De gastheer is heel vriendelijk en behulpzaam en het ontbijt was ook heel verzorgd.We komen zeker nog terug in de toekomst en wensen Chris alle succes met deze unieke bed and breakfast.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2018
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Hygiëne 10.0
25-3-2018
Fam. De Wilde - Schaerlaecken
Warm gezellige stedelijke snoep toplocatie!
Leuke en karaktervolle kamer... het ‘la vie en Paris’ gevoel in de Kempen. Chocolade en Absinth! Back to the Thirties ...
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 8.0
Kamers 10.0
Hygiëne 10.0
7-1-2018
Fam Serruys
heerlijk
mooie kamer, lekker ontbijt, vriendelijk onthaal. Een aanrader
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 9.0
Prijs / kwaliteit 8.0
Eten 8.0
Kamers 8.0
Hygiëne 9.0
28-9-2017
Gerard en Ingrid van der Pol
Een heerlijk ervaring
Bijzonder gastvrije ontvangst en heel uitgebreide uitleg over de bezienswaardigheden en restaurants in Turnhout. Een heerlijke bonbon op het hoofdkussen, een mooie kamer in de jaren 30 sfeer met een bubbelbad was wat we aantroffen. De bedden zijn goed en het ontbijt was super lekker in de gezellige bonbon winkel. Eigenaar Chris heeft het goed voor elkaar en mochten we nogmaals in Turnhout verblijven komen we zeker terug!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Hygiëne 10.0
3-9-2017
M. Donker
Een zeer bijzonder en leuke ervaring
Naast de leuke inrichting in Franse 1930 stijl, is dit een bijzonder plek zowel vanwege de verdere sfeer als ook de persoonlijke bediening en het verhaal over deze plek. Een bijzondere eerste Absint ervaring mee mogen maken die smaakt naar meer. Wat een pareltje in dit leuke stadje. Zeker niet iets om over te slaan als je Turnhout aandoet.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 8.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 10.0
Hygiëne 10.0
20-8-2017
Joop van der Heijden
Geweldig zeer welkom gevoel enthousiaste eigenaar
De gehele aankleding Paris 1930 op elkaar afgestemd, zeer aangenaam welkom door eigenaar Cris die zeer behulpzaam is met tips en advies gezellige kamers goed ontbijt en lekkere bonbons daar te koop Zeker voor herhaling vatbaar
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 9.0
Kamers 9.0
Hygiëne 9.0
12-8-2017
Geert Kyndt
Zonder twijfel een aanrader!
Héél mooie kamer in een aparte stijl! Een echte aanrader. Vriendelijk onthaal!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Service 9.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 9.0
Kamers 10.0
Hygiëne 10.0