Teuven-Voeren

Bed and Breakfast Puur Teuven

9.7
Puur Teuven
138 Reviews
Waardering 9.7
Ligging 9.5
Service 9.7
Prijs / kwaliteit 9.6
Eten 9.7
Kamers 9.6
Hygiëne 9.8

138 Reviews (1..10)

12-2-2019
Tessa
Heerlijk thuisgevoel als beloning voor actieve dag
Voor mijn verjaardag ging ik met mijn partner een weekendje naar Teuven met twee doelen: hardlopen in het Limburgs heuvellandschap en als beloning vlaai eten. We zijn hartstikke geslaagd en hebben op de koop toe ook nog eens een geweldig verblijf gehad bij B&B Puur Teuven. Een zorgeloos verblijf, gastvrij en heel sfeervol, lekker eten, lekker geslapen, niets op aan te merken.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 9.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 9.0
Kamers 9.0
Hygiëne 9.0
18-12-2018
Mandy en Koen
Zeer leuke ervaring
Een zeer aangenaam en rustig gelegen verblijf. Mooi ingerichte kamers, een lekker en uitgebreid ontbijt en genoeg activiteiten in de buurt om er een geslaagd weekend van te maken. Ook over de gastvrouw en gastheer niets dan lovende woorden.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 10.0
Kamers 9.0
Hygiëne 9.0
13-12-2018
Florent en Roos Voogdt
Superr echt thuiskomen!
Echt een geweldig verblijf gehad. Enorm gastvrij! Prachtige kamer met idem badkamer. Na een goede nachtrust in een heerlijk bed wakker worden met een mooi uitzicht. Daarna een heerlijk uitgebreid ontbijt. Nauwelijks verkeer, dus heerlijk rustig. Hier komen we, als het aan ons ligt, zeker terug.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2018
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Hygiëne 10.0
27-11-2018
Frans Cornelissen
Fantastisch ontbijt, mooie kamer en goede badkamer
Echt gastvrije ontvangst door Sanne en Willem.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2018
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 9.0
Hygiëne 9.0
14-11-2018
Joke Vervliet
Puur genieten
Gastvrije ontvangst in een mooie B&B, zalig ontbijt, zeer mooie streek. Een geweldige locatie om helemaal tot rust te komen. Wij hebben meteen geboekt voor volgend jaar!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2018
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Hygiëne 10.0
3-11-2018
Carine decabooter
Gezellig, warm verblijf
Heel warm onthaal, lekker ontbijt, goeie bedden. Interessante tips voor uitstappen. Negatief punt heb ik niet....
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 9.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 9.0
Kamers 9.0
Hygiëne 9.0
3-11-2018
Bert Smets en Palmyra Op de Beeck
Ons plekje gevonden!
Puur Teuven is een ideaal plekje om met je partner er eens tussenuit te zijn in deze prachtige omgeving. De gastheer is zeer klantvriendelijk, bezorgd de nodige info en stelt je direct op uw gemak. De labradoedel geeft daar nog een extraatje aan...kortom aanrader!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 9.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 9.0
Kamers 9.0
Hygiëne 9.0
18-10-2018
Van den Bosch
Genieten
Ons weekend Puur Teuven is 100% meegevallen en een zeer positieve ervaring. De netheid, ontvangst en gezelligheid van de gastheer en gastvrouw is zeker de moeite waard! We hadden bovendien een persoonlijke vraag en deze is helemaal volbracht. Zeker voor herhaling vatbaar!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2018
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Hygiëne 10.0
16-10-2018
Pia Jansen
Een erg mooie B&B met heel veel smaak ingericht!
Heerlijk ontbijt met streekproducten Fijne bedden Wakker worden en uitkijken over de heuvels
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumOkt. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 9.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 9.0
Kamers 9.0
Hygiëne 10.0
7-11-2018
Karin M
Volop genieten!
Ons weekend begon met een erg hartelijk welkom door Sanne en Willem. We kregen meteen volop tips om in de omgeving te gaan doen. De bedden waren heerlijk en het ontbijt was werkelijk fenomenaal. Ook de inrichting van de kamers vonden we prachtig! Erg goed gedaan, er ontbrak ons aan niets.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumOkt. 2018
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Hygiëne 10.0