Crevillent

Bed and Breakfast Casa Nido Calido*****

9,6
Casa Nido Calido*****
145 Reviews
Waardering 9,6
Ligging 9,0
Service 9,9
Prijs / kwaliteit 9,6
Eten 9,8
Kamers 9,3
Zwembad 9,8
Hygiëne 9,8

145 Reviews (1..10)

12-7-2018
Bart Loos en familie
een fantastisch verblijf bij een top B&B
als je met het vliegtuig gaat is het aan te raden om een auto te huren maar dat zeggen ze zelf ook als je boekt. lekker eten en top mensen die het uitbaten.
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Ligging 8,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Eten 9,0
Kamers 10,0
Zwembad 10,0
Hygiëne 10,0
10-7-2018
Peggy Saelen
Ons verhaal bevat maar 1 woord...SUBLIEM !
We verbleven één week bij geweldige mensen! Ingrid en Alex staan steeds voor je klaar, niets is teveel! Je start de dag met een uitgebreid ontbijt en 's avonds kan je genieten van een heerlijk menu...met tal van verrassende gerechtjes!
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Zwembad 10,0
Hygiëne 10,0
7-7-2018
Rudi Van Espen
Fantastisch 10 op 10
Overheerlijk eten bij super vriendelijke mensen in een pracht lokatie
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Zwembad 10,0
Hygiëne 10,0
24-6-2018
Tersago lea
Fantastisch super en vrolijk verblijf gehad
Dat het er heel goed is fantastische keuken en heel verzorgde keuken een echte aanrader super mensen top top en nog is top
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Zwembad 10,0
Hygiëne 10,0
17-6-2018
Guy Berthier
Gewoonweg zaaalig
Leuke b&b kort bij enkele toffe plekjes om te bezoeken in de regio van Alicante. De b&b is heel rustig gelegen vlakbij een azuurblauw stuwmeer met een schitterend verwarmd zwembad. Alex en Ingrid leveren elke dag fantastisch werk om hun gasten te verwennen. Raad bij uitstappen, een georganiseerd bezoek aan een bodega alles wordt met veel liefde voorzien. Geniet vooral van Ingrid haar kookkunsten s avonds! Een echte topper zowel de locatie als de uitbaters.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 9,0
Zwembad 10,0
Hygiëne 10,0
14-6-2018
Claudine en Marc
Allés tip top
Oase van rust, gelegen in de heuvels. Ver van de discotheken ( voor wie graag uitgaat : geen goede keuze ) Wagen sterk aanbevolen. Ingrid en Alex, de eigenaars, zorgen voor een geslaagd verblijf in hun ' warm nestje'.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 8,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 9,0
Zwembad 10,0
Hygiëne 10,0
9-6-2018
Pintelon Roland
Terecht winnaar in 2014 van "Met Vier in Bed"
Ligging: een half uurtje rijden vanaf luchthaven Allicante, Autobaan naar Benidorm, Murcia in de onmiddellijke omgeving Service: accommodatie (kraaknet),fitnesszaal, infra-rood sauna, ontbijt en avondeten (niet verplicht): p e r f e c t !!!. Zwembad constant op 29 graden. Ingrid is een echte keukenprinses. Zeer gezellige sfeer, gemoedelijk contact met de andere bewoners. Met Alex's boot naar het eiland Tabarca gevaren: een fantastische zee-ervaring. We verbleven er 10 dagen (vanaf 27/05) Met de vroegboekkorting van 5% betaalden we slechts €40,00/p. Voor de viergangenmenu 's avonds betaalden we slechts €28,00/p Als je meer wilt dan wandelen en zonnen aan het zwembad heb je een (huur)auto wel nodig. m.a.w. een aanrader
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 8,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Zwembad 10,0
Hygiëne 10,0
5-7-2018
Snauwaert Frank en Kristien
Het kon niet beter, een topverblijf.
Alex en Ingrid zijn geboren b&b uitbaters.Het ontbijt, het eten s,avonds en de wijn, in overvloed en naar keuze ( wit, rosé of rood) wat je maar wenste, a volonté. en superlekker..... Ook de uitstappen die je samen met hen kunt maken waren fantastisch. De bootttrip naar Tabarca. Het bezoek aan een artisanale bodega..... zeker een aanrader. proper groot zwembad,met genoeg ligzetels voor ieder gast goed onderhouden kamers met airco, de service hun gasstvriedelijkheid in één woord samen te vatten TOP. Hulp bij het plannen van uitstapjes of activiteiten, niets is hen teveel; We gaan zeker terug. Wat niet goed is: kort samen te vatten , NIETS.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Zwembad 10,0
Hygiëne 10,0
2-7-2018
Peter, Ilse en Marthe - Rommes - Van Gompel
Top B&B
Bij aankomst word je prima ontvangen door Alex en Ingrid. Twee zeer aangename mensen die deze B&B met hart en ziel runnen en je direct een gevoel van 'thuiskomen" geven. Mooie, nette kamers, allen voorzien van airco. Mooi verwarmd zwembad waar het heerlijk vertoeven is. Leuke plekjes op de B&B waar je ook in de schaduw heerlijk kan vertoeven. Super lekker ontbijt. 's Middags is een er lunchkaart met kraakverse salades en dan nog gezwegen over de kookkunsten van Ingrid 's avond. Elke dag tovert ze een andere super lekkere 4-gangen menu op tafel. Een niet te missen uitstap is de daguitstap met de boot. Echt super superleuk! Ook het bezoek aan de bodega is een echte aanrader. Ingrid en Alex staan je met raad en daad bij om uitstappen, wandelingen, enz... te doen in de buurt. Zij kennen de streek door en door. Ook Elché was een leuk stadje om te bezoeken. Wij doen al een aantal jaren vakanties in B&B's en dit is er eentje dat er toch wel bovenuit springt. Als je eens naar de omgeving van Alicante wenst te gaan, ga dan zeker naar Casa Nido Calido. Kortom een fantastische vakantie in een fantastische B&B!
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Zwembad 10,0
Hygiëne 10,0
28-5-2018
Leon_Z
Stom dat we hier niet eerder zijn geweest.
Een rustig gelegen B&B, waar je kunt genieten vanaf opstaan tot naar bed gaan. Compleet ontbijt , heerlijk zwembad, georganiseerde uitstapjes overdag en 's avonds uitstekend diner. met gezellige mensen aan tafel. Wat was er niet goed ? wij hebben niets kunnen ontdekken.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2018
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 9,0
Zwembad 10,0
Hygiëne 10,0