Hasselt

Bed and Breakfast Bloonwinning

9,2
Bloonwinning
26 Reviews
Waardering 9,2
Ligging 9,2
Service 9,1
Prijs / kwaliteit 9,2
Eten 9,6
Kamers 9,7
Hygiëne 9,6

26 Reviews (1..10)

18-3-2018
Van Dyck Peter
Topper!
Fantastisch om Hasselt en omstreken te verkennen! Ook voor fietsers ideaal als uitvalbasis ! Prima uitgebreid ontbijt en een fantastisch avondmaal ! Topper!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2018
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Ligging 9,0
Service 9,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Hygiëne 9,0
9-12-2017
Bob en Diederik
Gastvrije B&B van topklasse!
Een fraaie landelijke, originele lokatie, feestelijk versierd in deze tijd van het jaar. We werden zeer gastvrij verwelkomd, en waren verrast door de voortreffelijke kwaliteit van de kamer en badkamer. Heerlijk geslapen in een lekker bed. Het ontbijt is zeer uitgebreid, vers en van uitstekende kwaliteit. Alles in deze B&B is verzorgd met veel oog voor detail. De gastheren zijn erg attent en geven goede informatie over de omgeving. Zeer aanbevolen!!
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumDec. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 9,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0
31-8-2017
De Leener Antoine
Uitstekend
Fantastisch gelegen, grenzend aan weilanden. Uitstekende kamers, zeer verzorgd. Zeer goede keuken, goed gevulde schotels. Vlekkeloze bediening.
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Ligging 9,0
Service 9,0
Prijs / kwaliteit 8,0
Eten 8,0
Kamers 9,0
Hygiëne 9,0
12-8-2017
M-gc
Wat een aanrader!
Slapen👍🏻 Eten👍🏻 Sfeer👍🏻 Prijs/kwaliteit👍🏻 Gastheren👍🏻 Lounge👍🏻 Muziek👍🏻 Schoon👍🏻 Kortom een geweldige ervaring.. top!!
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0
26-7-2017
tofke000
Zeer aangenaam en gastvrij
Fantastisch verblijf gehad, vriendelijke gastheren, Raf en Thierry jullie weten je gasten in de watten te leggen. Wij komen zeker nog eens terug. Bedankt voor het leuke weekend, lekkere eten en leuke babbel.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0
26-5-2017
Herkenaar
Wist niet dat dit nog bestond
Wat een leuke avond zou moeten worden is uitgedraaid op een regelrechte ramp door het zeer arrogant gedrag van de zaakvoerder zijn keuken is zeer lekker maar ik zou hem aanraden toch een cursus te volgen "hoe ga ik beleefd om met klanten" wat zeker is wij komen er nooit meer wij zijn nog nooit op zulke manier behandeld geweest.
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 4,0
Waardering 4,0
Ligging 7,0
Service 1,0
Prijs / kwaliteit 5,0
Eten 8,0
6-5-2017
Frans
Geweldig
Zoals steeds een zeer warme ontvangst. Hele nette kamers; uitgebreid ontbijt. Het avondeten overheerlijk. Dit alles heeft weer bijgedragen tot een fijne fietsvakantie.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
4-11-2016
Tinne
Gewoon fantastisch
Dit was ons 5de verblijf in Bloonwinning, na een pauze van 3 jaar, en nog steeds heeft de B&B niets aan kwaliteit ingeleverd. Prachtige kamers, ontzettend proper, en boek vooral ook het avondeten want dat is niet alleen overheerlijk maar ook nog eens fijn opgediend. Deze B&B zou ik aan iedereen aanraden.
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
25-5-2016
Maggie & Eddy
fantastisch, uiterst tevreden
top verzorgd voor maaltijden en verblijf, zeer attente uitbaters blijft na 10 keer onze BB bij voorkeur in Hasselt en Limburg
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
23-4-2016
Hapers Frans Rijkevorsel
Overheerlijk
Wij hebben genoten van een overheerlijk verblijf, in een natuurlijk kader. Heel vriendelijk en gastvrij. Superlekker ontbijt en avondmaal. Prachtige kamer. Aan iedereen aan te bevelen
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumApr. 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0