Veldenz

Hotel Weinhotel Veldenz***

9.1
Weinhotel Veldenz***
138 Reviews
Waardering 9.1
Ligging 8.6
Service 9.4
Prijs / kwaliteit 9.4
Eten 9.1
Kamers 8.8
Kindvriendelijk 8.2
Hygiëne 9.2

138 Reviews (1..10)

26-1-2020
Wilko & Anita
Geweldige dagen gehad!
Niets is teveel gezegd van alle eerdere reviews. Geweldig aanbod voor een zeer lage prijs. Zeer compleet, perfecte gastheer en vriendelijke medewerkers die gezelligheid en sfeer meenemen. Goed programma. We hebben aan alles meegedaan maar ook op eigen gelegenheid heerlijk gewandeld. o.a. in Bernkastel. Mooi dat je ook met de bus naar Trier wordt gebracht. All inclusive is ook écht all inclusive. Het ontbreekt je aan niets. Heerlijke wijn! Enjoy Hotels is een aanrader.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2020
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 9.0
Kamers 9.0
Kindvriendelijk 7.0
Hygiëne 9.0
25-1-2020
Paul
Een genot om hier korte vakantie door te brengen.
Ontvangst was zeer hartelijk. All in concept gaat helemaal op en is prima. Je wordt als het ware in de watten gelegd. Manager en medewerkers deden zeer hun best.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJan. 2020
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 9.0
Kamers 10.0
Hygiëne 10.0
24-1-2020
Tiny
Helemaal geweldig!
All inclusieve hotel, met eigenaar en personeel wat niets teveel is. Goede en schone kamers, met of zonder balkon. Je kan in de omgeving geweldig wandelen, en ook fietsen. In het all inclusieve arrangement is ook een bustocht naar Trier inbegrepen, en ook een muziekavond, met een goede muzikant. Kortom wij hebben genoten, en het is voor herhaling vatbaar.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2020
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 9.0
Kindvriendelijk 7.0
Hygiëne 10.0
22-1-2020
C . Bakker
Aangenaam hotel!!
Veldenz is een al-inclusive hotel waar je waar krijgt voor je geld! Prijs kwaliteit is echt goed! Arthur en zijn personeel doen alles om je een aangename vakantie te bezorgen!! De kamers zijn prima net als de bedden! Een goed ontbijt ! Lunch met soep en broodjes !! En 3 avonden keuzemenu en 1 dag buffet!! Overdag is er koffie en thee en vanaf 17:00 uur kan je fris bier wijn en wijnbrand drinken ! Er wordt ook wat georganiseerd in het hotel zo is er bingo ! Een wijn proeverij in de wijnkelder van hotel en een busreis naar Trier Busreis is echt een aanrader! Echt een heel leuke dag gehad chauffeur rijd door leuke plaatsjes en vertelt nog het een en ander!! Verders nog een huifkar tocht van 2 1/2 uur voor 12:50 euro pp.. inclusief wijn!! In de buurt ook auto museum zylinderhaus ! Zeker de moeite waard om te bezoeken net als Bernkastel-Kues! Ook mooie wandeling gemaakt! Weer erg genoten bij Enyoihotels !
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJan. 2020
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 8.0
Service 9.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 8.0
Kamers 9.0
Hygiëne 9.0
19-1-2020
Henri/Anneke
Fantastisch
Van aankomst tot vertrek hebben wij genoten. De hartelijke ontvangst van Arthur,het heerlijke eten,ruime schone kamers,vriendelijke personeel, Leuke uitjes, gezellige sfeer met de medegasten. Arthur en zijn personeel verstaan hun vak. Wij komen zeker nog keer terug.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2020
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Kindvriendelijk 7.0
Hygiëne 10.0
18-1-2020
Jaap en Marja
Hier ben je nog echt gast !
Na een vriendelijk welkom door Arthur en een heerlijke kop soep hebben wij 5 dagen genoten van de gastvrijheid en super verzorging door alle medewerkers !! Mooie ligging tussen de wijnvelden waar je met de mensen die het leuk vonden een wandeling hebben gemaakt waarbij de gastheer Arthur informatie gaf over de wijnbouw. Ook een mooie tocht met de bus en de prachtige stad Trier was de moeite waard. De kamers zijn goed en schoon en prima bedden. Je bent in dit hotel echt gast die niets tekort komt een grote pluim voor Arthur en zijn team !!!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJan. 2020
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 9.0
Kamers 8.0
Hygiëne 9.0
17-1-2020
Ria en Will
Prima vermaakt met andere gasten..
Prima Hotel, vriendelijke eigenaar en personeel.. Wij zaten in het nieuwe gedeelte, dus weet niet hoe de kamers in het oude gedeelte zijn. In de winter weinig te doen in het dorp, maar Arthur organiseert elke dag wat.. zodat men zich niet hoeft te vervelen.. heeft ook leuke tips wat er open is.. Eten prima, s.avonds prima vermaak , maar waren er dan ook met een gezellige nederlands /vlaams sprekende groep.. 😂🥳 Dus..gaan we zeker nog eens doen...
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2020
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Ligging 8.0
Service 8.0
Prijs / kwaliteit 8.0
Eten 8.0
Kamers 8.0
Kindvriendelijk 6.0
Hygiëne 8.0
7-1-2020
Hans
Toonbeeld van gastvrijheid en klantgerichtheid.
Uitstekende en schone accommodatie. Uitstekende verzorging waarbij je voelt dat het de gasten aan niets mag ontbreken.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2020
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 8.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 9.0
Kamers 9.0
Hygiëne 10.0
3-1-2020
Gerard
Fantastisch. Voorbeeld van hoe je met klanten om z
Alles wat je hier voelt heeft te maken met hart voor het werk. Passie, empathie, aandacht, klant is koning.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJan. 2020
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 9.0
Kamers 9.0
Kindvriendelijk 8.0
Hygiëne 9.0
27-12-2019
Han en Rie
Wij zullen niet weer voor dit Enjoy hotel kiezen.
Als je boekt moet je erbij vermelden dat je niet in het oude gedeelte wilt waar je met de buitentrap omhoog moet.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Ligging 7.0
Service 8.0
Prijs / kwaliteit 6.0
Eten 8.0
Kamers 6.0
Kindvriendelijk 5.0
Hygiëne 6.0