Ameland

Hotel Zee van Tijd **

9,3
Zee van Tijd **
111 Reviews
Waardering 9,3
Ligging 9,2
Service 9,3
Prijs / kwaliteit 9,2
Eten 9,3
Kamers 9,5
Kindvriendelijk 8,9
Hygiëne 9,2

111 Reviews (1..10)

1-10-2017
Beek
Het was geweldig
Zeer vriendelijk personeel, mooie kamer, lekker ontbijt en heerlijk diner.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Ligging 8,0
Service 9,0
Prijs / kwaliteit 8,0
Eten 9,0
Kamers 9,0
Hygiëne 8,0
12-8-2017
Viviane Kolders
Mooie kamer, tip: bij voedselallergie niet eten!
Ik kon er s avonds uiteindelijk niet eten. Ze waren niet ingespeeld op een notenallergie. Badkamer was mooi maar wel glad en niet praktisch. Verder prima! Mooie kunst in hal. Sfeervol.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 7,0
Waardering 7,0
Ligging 9,0
Service 7,0
Prijs / kwaliteit 8,0
Eten 5,0
Kamers 9,0
Hygiëne 10,0
24-5-2017
Paulien
Gewoon genieten!
Voor de derde keer in dit hotel een aantal dagen verbleven en wederom een mooie, sfeervolle, schone kamer, hele prettige en vriendelijke eigenaren en personeel. Een heerlijk ontbijt aan tafel geserveerd en wat op onze wensen weer aangevuld werd. Lunch en borrelen op terras was genieten en diner was goed verzorgd! Het enige wat we misten op de kamer was een goede stoel om 's avonds op te kunnen zitten, maar ook dit werd snel opgelost door de eigenaar. Kortom we hebben genoten van ons verblijf bij Zee van Tijd! We komen zeker weer!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Ligging 9,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 9,0
Kamers 9,0
Kindvriendelijk 10,0
Hygiëne 9,0
7-5-2017
Johan Timmermans
Geweldig hotel
Gelegen midden in het pittoreske Nes. Zeer mooi en strak ingerichte kamers
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 8,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
2-9-2017
Petra
Mooi ingericht, heerlijke bedden, toplocatie
Ontbijt dikke 10 en wat niet ????? alles wat gewoon uitstekend
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Ligging 9,0
Service 9,0
Prijs / kwaliteit 8,0
Eten 9,0
Kamers 9,0
Kindvriendelijk 8,0
Hygiëne 9,0
23-2-2017
Loes
Wat een heerlijk hotel. Kamer top, ontbijt top!
Ik heb geen tegenvallers meegemaakt. Zeer tevreden! Luxe kamer, luxe ontbijt en supervriendelijk personeel!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
22-2-2017
Veenstra
Plek om zeker terug te komen
Fantastische kamer en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt iedere ochtend aan tafel geserveerd, komen regelmatig langs om te vragen of alles naar wens is. Kamers modern en schoon. Heerlijke plek en we zullen volgende keer zeer zeker hier weer reserveren.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 9,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Kindvriendelijk 9,0
6-6-2017
Buurman
Heerlijk genieten!
Fijn personeel, supermooie kamers en een heerlijk restaurant. Voor mij en mijn partner onze 'happy place' op Ameland waar het gewoon genieten is.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Eten 9,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0
1-3-2017
Nero
Bijzondere ervaring
Voor 99 procent positief. We missen bij het ontbijt alleen een afvalbakje op tafel. Goede ontvangst en prima service en bediening.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Ligging 9,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Eten 9,0
Kamers 10,0
1-7-2017
Rianne
Heerlijk luxe verblijf
We hebben erg genoten van de ontzettend luxe, romantische Royal Suite. De kamer is perfect afgewerkt met een prachtig design Villeroy & Boch badkamer en een Nespresso machine. Helemaal onze smaak! Het diner was heerlijk en de bediening was heel erg goed, complimenten. 's Ochtends stond er een lekker ontbijt klaar. Het personeel was vanaf inchecken tot en met uitchecken erg behulpzaam. Als we weer naar Ameland gaan komen we hier zeker weten terug! We hebben niets te klagen gehad maar als we dan toch iets moeten noemen; Het bed was lekker alleen had een 2-persoons (dek-)matras en een 2-persoons deken prettiger geweest.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Ligging 9,0
Service 9,0
Prijs / kwaliteit 8,0
Eten 9,0
Kamers 9,0
Hygiëne 9,0