Ameland

Hotel Zee van Tijd **

9,4
Zee van Tijd **
107 Reviews
Waardering 9,4
Ligging 9,2
Service 9,4
Prijs / kwaliteit 9,3
Eten 9,4
Kamers 9,6
Kindvriendelijk 8,9
Hygiëne 9,5

107 Reviews (1..10)

24-5-2017
Paulien
Gewoon genieten!
Voor de derde keer in dit hotel een aantal dagen verbleven en wederom een mooie, sfeervolle, schone kamer, hele prettige en vriendelijke eigenaren en personeel. Een heerlijk ontbijt aan tafel geserveerd en wat op onze wensen weer aangevuld werd. Lunch en borrelen op terras was genieten en diner was goed verzorgd! Het enige wat we misten op de kamer was een goede stoel om 's avonds op te kunnen zitten, maar ook dit werd snel opgelost door de eigenaar. Kortom we hebben genoten van ons verblijf bij Zee van Tijd! We komen zeker weer!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 8,0
Waardering 8,0
Ligging 9,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 9,0
Kamers 9,0
Kindvriendelijk 10,0
Hygiëne 9,0
7-5-2017
Johan Timmermans
Geweldig hotel
Gelegen midden in het pittoreske Nes. Zeer mooi en strak ingerichte kamers
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 8,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
23-2-2017
Loes
Wat een heerlijk hotel. Kamer top, ontbijt top!
Ik heb geen tegenvallers meegemaakt. Zeer tevreden! Luxe kamer, luxe ontbijt en supervriendelijk personeel!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
22-2-2017
Veenstra
Plek om zeker terug te komen
Fantastische kamer en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt iedere ochtend aan tafel geserveerd, komen regelmatig langs om te vragen of alles naar wens is. Kamers modern en schoon. Heerlijke plek en we zullen volgende keer zeer zeker hier weer reserveren.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 9,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Kindvriendelijk 9,0
6-6-2017
Buurman
Heerlijk genieten!
Fijn personeel, supermooie kamers en een heerlijk restaurant. Voor mij en mijn partner onze 'happy place' op Ameland waar het gewoon genieten is.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Eten 9,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0
1-3-2017
Nero
Bijzondere ervaring
Voor 99 procent positief. We missen bij het ontbijt alleen een afvalbakje op tafel. Goede ontvangst en prima service en bediening.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2017
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Ligging 9,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Eten 9,0
Kamers 10,0
5-7-2016
Willem de Groot
Prachtig hotel
In het centrum van Nes heerlijke ontspannen sfeer super kamers en een geweldig ontbijt
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datum2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Eten 9,0
Kamers 10,0
Kindvriendelijk 10,0
9-2-2017
Petra
Geweldig
Top locatie , mooie kamers , heerlijke gerechten en zeker de high tea een keer doen
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Ligging 9,0
Service 9,0
Prijs / kwaliteit 9,0
Eten 9,0
Kamers 9,0
Kindvriendelijk 8,0
8-6-2016
Martijn en Rian
Fantastisch
De kamers, het eten, de ontvangst; alles was top! Wij komen hier voortaan vaker!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2016
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
14-5-2016
Bastiaan
Zoal het hotel al genoemd wordt een zee van tijd
Kunnen weinig dingen bedenken wat niet goed was Erg mooie kamer met duidelijke uitleg Ontbijt was fantastische werd regel matig gevraagd als we genoeg hadden Wij komen er graag nog een keertje
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumMei 2016
Waardering 9,0
Waardering 9,0
Ligging 8,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 8,0
Eten 10,0
Kamers 10,0