Zadar

Bed and Breakfast Kuća Bajlo

9.6
Kuća Bajlo
385 Reviews
Waardering 9.6
Ligging 9.4
Service 9.8
Prijs / kwaliteit 9.6
Kamers 9.4
Kindvriendelijk 9.1
Hygiëne 9.6

385 Reviews (1..10)

11-10-2019
Florence
Geweldig!!!
Zoek je een onvergetelijke vakantie bij een geweldig en vegetarische b&b? Dan zit je hier bij het juiste adres. Je wordt letterlijk in de watten gelegd. Een ervaring die je niet snel zult vergeten.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumOkt. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Kamers 10.0
Hygiëne 10.0
10-10-2019
Inge du Pon
Geweldige vegetarische b&b
Vegetarische b&b. Gastheer en gastvrouw geven je alles om een fantastische vakantie te beleven.
  • Reis vertrek datumOkt. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 9.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Kamers 9.0
Kindvriendelijk 9.0
Hygiëne 9.0
29-9-2019
Christel
Pareltje!
B&B Kuća Bajlo is een echt pareltje! De kamers zijn eerder aan de kleine kant, echter heel gezellig ingericht, gerieflijk en voorzien van alle comfort. Elke kamer beschikt over z’n eigen badkamer. De B&B ligt op wandelafstand van het oude centrum van Zadar, ideaal om de stad te verkennen en er ’s avonds een hapje te gaan eten. Zadar zelf ligt heel centraal en is een ideale uitvalbasis voor gevarieerde uitstappen. Je vindt er alles: eilanden, meren, bergen, toffe stadjes, prachtige natuur, … Griet & Anri verwennen je elke dag met een zalig ontbijt. Ook als niet vegetariër is het volop genieten van de vele gezonde en o zo lekkere hapjes. Wat het echter uniek maakt, is de enorme gastvrijheid die Griet en Anri bieden. Niks is hen te veel. Ze voelen de bezoekers goed aan en staan hen met raad en daad bij. Ook bij het plannen van de uitstappen, krijg je een karrevracht aan goede tips, plannetjes, foldertjes, … Samengevat: een aanrader
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Kamers 9.0
Kindvriendelijk 10.0
Hygiëne 9.0
25-9-2019
Thomas
Fantastische B&B
Van het moment dat je arriveert tot het moment dat je vertrekt ben je volledig op je gemak en heb je een fantastisch vakantiegevoel. Griet en Anri gaven ons daarnaast nog eens geweldige tips, organiseren activiteiten zoals een zeiltocht of laten je kennismaken met verborgen parels in en rond Zadar zoals een tocht door de grotten. Op ieder moment staan ze klaar om grote of kleine vragen te beantwoorden!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Kamers 8.0
Kindvriendelijk 9.0
Hygiëne 10.0
25-9-2019
Paul en Christel
Zeer tevreden
Zeer hartelijke ontvangst door Griet en Anri. Overvloedige tips en plannetjes voor de uitstappen. Geweldig lekker vegetarisch ontbijt. Jammer dat we er niet lang genoeg waren om deel te nemen aan de vegetarische avond.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Kamers 9.0
Hygiëne 10.0
23-9-2019
Viv
Een geweldige eerste nacht in Dalmatië
(Vertaald van Engels naar Nederlands) Geweldig verblijf van 1 nacht in dit mooie en unieke huis - gewoon ons soort plek! Gelegen in een rustige woonwijk maar zeer op loopafstand van de oude stad Zadar. Funky decoraties overal en prachtig huisgemaakt ontbijt vol interessante dingen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Kamers 10.0
Hygiëne 10.0
20-9-2019
Martine en Herman
Fantastisch
Geweldige B&B Vriendelijke gastvrouw en gastheer die er alles aan doen om van je vakantie een geweldige ervaring te maken
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Kamers 10.0
Hygiëne 10.0
19-9-2019
Jacinta en Ilse
GEWELDIG
Alleen maar lof over deze B&B. griet en Anri doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, heerlijk ontbijt, prima kamer met een heel goed bed. Zeker een aanrader. Wij hebben een superverblijf gehad!!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Kamers 10.0
Kindvriendelijk 10.0
Hygiëne 10.0
15-9-2019
Kathleen
Super!
Heel aangename b&b. Griet en Anri zijn heel vriendelijke, behulpzame uitbaters. Heel lekker ontbijt! Zeker aan te raden als je in de buurt van Zadar wil verblijven!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Kamers 9.0
Hygiëne 9.0
9-9-2019
Nicole
Geweldig verblijf
We werden hartelijk ontvangen door Anri en Griet. We kregen direct alle benodigde informatie, tips en folders. Ook waren ze bereid met je mee te denken. Ze hebben bijvoorbeeld ook gebeld naar het scooter-verhuurbedrijf in Dugi Otok om een scooter te reserveren. Daarnaast was het ontbijt heerlijk. Persoonlijk
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Kamers 7.0
Kindvriendelijk 7.0
Hygiëne 10.0