Teuven-Voeren

Bed and Breakfast Doolkruid***

9,6
Doolkruid***
248 Reviews
Waardering 9,6
Ligging 9,4
Service 9,8
Prijs / kwaliteit 9,8
Eten 9,7
Kamers 9,8
Hygiëne 9,9

248 Reviews (1..10)

24-11-2017
Jan
Fantastisch
Mooie kamer en superlekker ontbijt
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumNov. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0
13-9-2017
Julien en Lidy
Alles MEER dan naar wens. Toffe gastheren.
Het was een geweldig week-end in leuk gezelschap, mooie omgeving, erg mooie kamers, lekker eten en niet te vergeten de super lieve, gedienstige en aangename gastheren. We kijken al uit naar volgend jaar september.
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0
11-9-2017
Rigo en Rita
We hadden een pracht midweek, enig mooi
Een prachtige streek, een zeer gezellig verblijf, prima gastheren, zeer royaal ontbijt, een ongelooflijk fijn en gezellig diner, prima kamer, ruim en netjes eerste klas bedden. Al geregeld voor volgend jaar.
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 9,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 9,0
Hygiëne 10,0
9-9-2017
Paula Vangheel
Meer dan fantastisch!!!!
Het is ongelooflijk hoe we hier in de watten werden gelegd. Der gastheren zijn zo zorgzaam en voorkomend (Franck informeerde vanaf de 2° morgen of ik mijn medicijnen wel genomen had). Als wij vooraf geweten hadden dat de gastheren mee aan tafel zaten hadden we onze bedenkingen gehad. Maar die twee aan tafel was een geweldige meerwaarde. Met Sammy erbij was ambiance verzekerd! Het ontbijt was meer dan "koninklijk" en de barbecue was om duimen en vingers af te likken. Kortom, het was een geweldiger ervaring die we nog niet hadden meegemaakt. We hebben dan ook al geboekt voor volgend jaar. Een goede raad : boek op tijd wan de kamers raken vlug vol. Een heel klein minpuntje : de afwezigheid van een toilet op het gelijkvloers want in de bar gaat het er gezellig aan toe (met toffe en overgedienstige barman Franck).
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0
9-9-2017
Haemers
Super B&B
Heel gastvrij .netjes.lekker eten .kortom perfect verblijf in een prachtige streek We kijken al uit naar ons 2e bezoek
  • ReisgezelschapMet oudere kinderen
  • Reis vertrek datum2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0
1-10-2017
Annick Bloemen
Relaxed
Heel toffe, verzorgde B&B waar je door de 2 gastheren Franck en Samy heerlijk in de watten gelegd wordt. Super genoten!
  • ReisgezelschapMet een groep
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
7-9-2017
Nadine
Reuzeleuk!
Warme ontvangst, lekker eten, veel info over omgeving,... Was onze tweede keer en we hebben al geboekt voor een derde en een vierde keer. Als fervente wandelaars valt er daar nog veel te verkennen! We kijken er al naar uit!
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0
6-9-2017
Blomme Nancy
onvergetelijk, ontspannend verblijf
Als je 1 keer geweest bent , ga je er zeker terug. De ontspannen sfeer die er heerst is fantastisch. De gastheren doen het super en zorgen dat je je er op je gemak voelt. Het volgend verblijf is al terug geboekt.
  • ReisgezelschapMet vrienden
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0
6-8-2017
Jurgen bulcke
Het verveelt nooit
Terug een superweekend achter de rug in deze geweldige B&B. Alles in orde. Niets op aan te merken. Komen hier al 4 jaar en nog altijd zien we er naar uit hier terug te komen.
  • ReisgezelschapMet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0
29-7-2017
Nele duyvejonck
Supergezellig en zeer kindvriendelijk
Heel vriendelijke gastheren. Je voelt je echt thuis. Ook de kinderen worden in de watten gelegd. Kraaknet superlekker ontbijt en diner (in t weekend ). Rustige omgeving. Ze kennen de streek goed en je krijgt er heel wat info van de streek. Wij gaan zeker nog terug.
  • ReisgezelschapMet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 10,0
Waardering 10,0
Ligging 10,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Hygiëne 10,0