Almogía

Bed and Breakfast Casa El Corasueño

9.6
Casa El Corasueño
38 Reviews
Waardering 9.6
Ligging 8.7
Service 9.7
Prijs / kwaliteit 9.5
Eten 9.6
Kamers 9.5
Zwembad 9.7
Hygiëne 9.8

38 Reviews (1..10)

11-7-2019
Rani
Fantastisch
Het verblijf was super Goed! Eerst en vooral super goed ontvangen door gastheer & gastvrouw ! Lekker eten, goed gezelschap, mooi landschap , leuke uitstappen & zeker en vast mooie slaapkamers en smorgens opstaan met een zalig ontbijtje ! Zeker voor herhaling vatbaar ! Bedankt voor de mooie vakantie
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 8.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 10.0
10-6-2019
Luc VdP
zeker voor herhaling vatbaar
zeer fijne vakantie gehad, genoten van de stilte en de rust. uitstekende service, maaltijden zijn erg lekker. Je wordt er goed begeleid om je uitstappen te plannen. in weinig woorden: Perfect
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 8.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 10.0
23-5-2019
Decocker Sabine
Ons verblijf was fantastisch .
De bed and breakfast is afgelegen, dus je hebt een auto nodig, maar zeer rustig. Een aanrader om helemaal zen te worden.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 8.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 10.0
23-5-2019
Joris vdw
Zeker een aanradder
mooie omgeving en super b&b en super lieve en vriendelijke mensen! Maar ik zou aanraden om een auto te hebben zodat men de streek rond deze b&b kan verkennen
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 8.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 8.0
Eten 10.0
Kamers 9.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 10.0
23-5-2019
Eric en Rina Machtelinckx-Van Bever
Zeker voor herhaling vatbaar
Prachtige B&B met zwembad, zeer mooie rustige omgeving op wandelafstand van een pittoresk dorpje .Nette verzorgde kamers met alle nodige faciliteiten. Lekker eten en zeer vriendelijke , behulpzame gastvrouw en gastheer .
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 10.0
13-5-2019
Nick
Een fantastische ervaring. We komen zeker terug!!
We hebben hier genoten van een fantastisch verblijf. Prachtige B&B met kleurrijke tuin. Heel aangenaam om gewoon al op het terras te zitten en te genieten van de tuin en het uitzicht. Pieter en Veerle stelden alles in het werk om van ons verblijf een top vakantie te maken met oog voor detail. Iedere ochtend een heerlijk gevarieerd ontbijt met ruime keuze (zelf gebakken broden, zelf gemaakte confituren, eitje naar keuze, vers fruitsap, en zoveel meer ...) 's Avonds meerdere malen kunnen genieten van een fantastische maaltijd. Dikke pluim voor de kok. De B&B is een goede uitvalsbasis om Malaga, Comares, El torcal, Torremolinos, Mijas, Benalmadena, ... te bezichtigen. Bovendien kent Pieter de streek heel goed waardoor je goede tips krijgt om de mooie plaatsten uit de streek te leren kennen.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 10.0
Kamers 9.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 10.0
9-5-2019
Goossens Sabine
Super wij doen het nog eens
Alles inorde en goed verzorgd lekker eten mooi zwembad goed ontvangen
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Ligging 7.0
Service 8.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 8.0
Kamers 8.0
Zwembad 9.0
Hygiëne 9.0
29-4-2019
Lenny
Fantastisch !
Een B&B om u tegen te zeggen. Vooreerst heel lieve vriendelijke mensen die deze B&B runnen. De kamers zijn heel ruim en ook heel netjes. Het zwembad is top ! De omgeving is prachtig en er is ook heel wat te zien in de onmiddellijke omgeving. Er kunnen ook prachtige wandelingen gemaakt worden. Je wordt er ook op culinair vlak in de watten gelegd ;-). Kortom, je moet er op z'n minst één keer geweest zijn. Wij spreken alvast van terug te gaan !
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumApr. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 10.0
23-4-2019
Lieve en Eli
Fantastisch!
Ideaal gelegen tussen luchthaven en zee, midden in het lagere gebergte. Prachtige wandelingen, uitgestippeld door Pieter. Prachtig zwembad, mooie ruime kamers, lekker eten, zowel als ontbijt als avondeten. Alles netjes zowel binnen als buiten.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumApr. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 8.0
Service 9.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 9.0
Kamers 9.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 9.0
13-4-2019
Vanessa Haelterman
Uitstekend!
Het is een prachtige B&B met een heel vriendelijke belgische uitbaters. Ruime kamers, ontbijt tip top in orde en je kan er genieten van een heel mooi landschap!!! Een echte aanrader!!!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Zwembad 8.0
Hygiëne 10.0