Almogía

Bed and Breakfast Casa El Corasueño

9.7
Casa El Corasueño
46 Reviews
Waardering 9.7
Ligging 8.8
Service 9.8
Prijs / kwaliteit 9.5
Eten 9.6
Kamers 9.5
Zwembad 9.7
Hygiëne 9.9

46 Reviews (1..10)

10-10-2019
Marleen dw
Super
Super B&B,mooie kamers, heel lekker ontbijt, s'avonds dikwijls de voetjes onder tafel geschoven om fijne gerechten te smullen. Omgeving erg mooi ,en veel uitstap mogelijkheden ,voor elk wat wils. Om met plezier terug te keren
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumOkt. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 10.0
15-9-2019
Lieven Vanderplaetse
Hartelijke ontvangst en goeie uitvalsbasis.
Veerle en Pieter laten je voelen dat je welkom bent. Hun hulpvaardigheid en praktische tips zijn een echt pluspunt. Het eten is zeer lekker en de B& B is goed gelegen om de streek te verkennen. Je gaat hier tevreden en ontspannen weer weg.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 9.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 10.0
18-8-2019
Gert De Vos
Superleuke ervaring. Topadresje 😁🤗
Casa El Corasueño is een superleuke bestemming in een zeer mooi landschap. Pieter en Veerle verwelkomen u met open armen en daardoor voel je je direct thuis. Propere kamers, mooi assortiment aan drank en eetgelegeheden aan schappelijke prijzen. Ook als de plaatselijke paellapan en/of de BBQ worden aangestoken is het zeker de moeite waard om met het bordje aan schuiven. Ook een meermaarde aan deze B&B is het zwembad, altijd goed onderhouden en perfect van temperatuur. Ideaal om na lange uitstapjes nog eens lekker in het water te plonzen. Om alles samen te vatten waren deze 8 dagen met oude en nieuwe vrienden zeker om nooit te vergeten. En om het in de woorden van The Terminator te zeggen: I'll be back 😁
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumAug. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 10.0
17-8-2019
Chris
Aangenaam verrast!
Prachtige Bed & Breakfast gelegen in een zonovergoten heuvelachtige omgeving, die zowel avonturiers als strandliefhebbers meer dan voldoende variatie biedt. Voor de strandliefhebbers is het maar een halfuurtje rijden naar Malaga, waar er over de hele lengte wel 15 verschillende stranden zijn! Voor de natuurliefhebbers en avonturiers is er ook meer dan voldoende te bezichtigen of te ontdekken. Er is bv. de El Caminito del Rey, of de grotten van Nerja, of het natuurreservaat El Torcal. Kortom, er is veel te veel om op te noemen. De uitbaters van de B&B Veerle en Pieter doen alles om jezelf thuis te laten voelen en geven je tal van tips en informatie om elke dag iets anders te beleven. Het domein, de woning, de ruime kamers, alles is tiptop in orde en het ontbijt is gezond en gevarieerd. Na een dagje uit is een plonsje in het heerlijke zwembad zalig en het nabijgelegen stadje Almogia is prachtig om te zien! Gewoon super!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumAug. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 10.0
11-9-2019
Stijn Daneels
Belgische B&B in het midden van de Spaanse natuur!
Gelegen ten midden van de wijde Andalusische natuur verwelkomen Pieter en Veerle jou met een warme glimlach en trakteren ze jou op heerlijke streekgerechten, ruime en prachtig onderhouden kamers, rust en vertier en een service om u tegen te zeggen! En de locatie van de B&B nodigt je hartig uit voor lange natuurwandelingen, een trip naar het pittoreske dorp Almogía, naar het strand van Malaga of de bergen in (El Torcal is zeker een bezoekje waard) of gewoonweg een dagje languit zonnen aan het zwembad. Er is zoveel te zien en te doen zowel binnen als buiten de B&B. Maar 1 ding is zeker, een reisje naar deze casa is een unieke ervaring, en elke volgende terugkeer naar deze B&B voelt altijd een beetje aan als home-away-from-home! Letterlijk en figuurlijk warm aanbevolen!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumAug. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Zwembad 9.0
Hygiëne 10.0
9-9-2019
Jan Hendrickx
Fantastisch aangenaam.
Wij hebben hier verbleven van 19/08 tot 29/08 en zijn al die dagen verwent geweest door Veerle & Pieter. Bij het ontbijt was er steeds een " verassing " ook de dagschotel of menu waren steeds zeer lekker en verzorgt. " Huisje hartendroom " ligt ook zeer centraal voor uitstappen in de regio. Kortom een TOPPER !!!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 9.0
Kamers 9.0
Zwembad 9.0
Hygiëne 10.0
27-7-2019
familie Stubbe
Top locatie!
Fantastische B&B Veerle en Pieter verwelkomen je met open armen, hun gastvrijheid is enorm. Heerlijk ontbijt met een mooie uitzicht. Geen zin om s'avonds weg te gaan? Geen probleem, Pieter kan overheerlijk koken en geeft je regelmatig de gelegenheid om aan tafel bij aan te schuiven. Hun grote troef is uiteraard het zwembad als je met oudere kinderen reist. Een dagje op uitstap, Pieter geeft je alle informatie als je dat wil. zeker om te melden is netheid op het hele domein!! familie Stubbe
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 10.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 10.0
22-7-2019
viviane
Ik kan het iedereen aanraden!!!
Totaal nieuwe ervaring. Pieter en Veerle stonden mij met een brede glimlach op te wachten wat mij onmiddellijk een aangenaam warm gevoel gaf. Door mijn late aankomst kreeg ik nog de mogelijkheid een snack te nuttigen. Daarna naar de kamer . Zeer nette kamer en voorzien van alle comfort( zoals bv airco ). Ook gedurende mijn verblijf van 14 dagen werd mijn kamer netjes verzorgd door Veerle, waarvoor mijn dank... S'morgens steeds vriendelijk begroet door Veerle en Pieter en dan.... hmmm iedere dag een lekker ontbijt met zelf gebakken brood, verschillende zelf gemaakte confituren , charcuterie, fruit en zoveel meer... en Pieter zorgde ook iedere dag voor een ander extraatje bij het ontbijt. Zeker niet vergeten alle dagen vers geperste vitamientjes. Ook de avondmalen die Pieter klaarmaakte konden mij telkenmale bijzonder bekoren. Heel veel mooie plekjes gezien op aanwijzen van Pieter. Bedankt voor de formidabele gastvrijheid!!!! TOP!
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 9.0
Kamers 9.0
Zwembad 9.0
Hygiëne 10.0
11-7-2019
Rani
Fantastisch
Het verblijf was super Goed! Eerst en vooral super goed ontvangen door gastheer & gastvrouw ! Lekker eten, goed gezelschap, mooi landschap , leuke uitstappen & zeker en vast mooie slaapkamers en smorgens opstaan met een zalig ontbijtje ! Zeker voor herhaling vatbaar ! Bedankt voor de mooie vakantie
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 9.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 8.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 10.0
10-6-2019
Luc VdP
zeker voor herhaling vatbaar
zeer fijne vakantie gehad, genoten van de stilte en de rust. uitstekende service, maaltijden zijn erg lekker. Je wordt er goed begeleid om je uitstappen te plannen. in weinig woorden: Perfect
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Ligging 8.0
Service 10.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Eten 10.0
Kamers 10.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 10.0