Gournes

Appartement Kritzas Beach****

6.9
Kritzas Beach****
111 Reviews
Waardering 6.9
Ligging 6.1
Prijs / kwaliteit 6.7
Kindvriendelijk 6.9
Inrichting 6.1
Hoeveelheid ruimte 8.1
Zwembad 7.5
Hygiëne 6.7

111 Reviews (1..10)

17-6-2019
Jos Goumans
Armoedige accommodatie en troosteloze omgeving
Het complex ligt in een uithoek bij een afschuwelijk stenenstrand vol afval. Een gebied dat eerder al treffend beschreven werd als een soort verlaten oorlogsgebied. Een fatsoenlijk strand is evenwel niet ver weg. Het rustige complex is deels gemoderniseerd en zelfs deels in aanbouw, wat ook geen fraaie aanblik opleverd. Maar wij zaten in het oude deel wat zeer armoedig was, vooral de badkamer. De uitrusting van het appartement was bedroevend, nog geen slakom of kommetjes, geen wijnglas en wie met een enkele kookplaat denkt zelf te koken, komt bedrogen uit. Het restaurant is klein, maar goedkoop en soms best redelijk, op de bediening na dan: nooit van gastvrijheid gehoord. Buiten een redelijk zwembad is er geen klap te doen. Om 10 uur 's avonds is het compleet uitgestorven. Dus auto huren en wegwezen. Slapen kun je er prima, als je de laag over komende vliegtuigen niet hoort. Wel goedkoop maar ons zien ze niet meer terug.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 4.0
Waardering 4.0
Ligging 2.0
Prijs / kwaliteit 3.0
Kindvriendelijk 5.0
Inrichting 3.0
Hoeveelheid ruimte 7.0
Zwembad 5.0
Hygiëne 5.0
26-4-2019
Mon Klas
Ruime en fijne maisonnette
Prachtig appartement met heel veel ruimte! Eigen balkon boven en plaatsje voor.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Ligging 7.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Kindvriendelijk 8.0
Inrichting 8.0
Hoeveelheid ruimte 10.0
Zwembad 8.0
Hygiëne 8.0
12-10-2018
Tonny
Geweldige locatie
Top locatie direct aan de zee, mooie uitzichten, vriendelijk personeel. Een vliegen/muggengordijn is wel nodig maar niet aanwezig, wel een grote insectenspray bus in ieder appartement, dit is niet van deze tijd. Wel perfecte bedden!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 10.0
Prijs / kwaliteit 7.0
Kindvriendelijk 9.0
Inrichting 8.0
Hoeveelheid ruimte 10.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 7.0
19-8-2018
Suus
Prima
Erg rustig gelegen, met mogelijkheden tot auto huur. Netjes verzorgd, goede prijs/kwaliteit. Schoon zwembad en schone appartementen. Veel katten op het terrein, doe ook poepen :( dat was een minpunt, en ze spreken niet het beste Engels. Maar de broers doen er alles aan om het goed te regelen.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 8.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Kindvriendelijk 10.0
Inrichting 6.0
Hoeveelheid ruimte 9.0
Zwembad 10.0
Hygiëne 8.0
27-9-2018
Anita
Never nooit meer. Voor dat geld kan je veel beter
Wij dachten : een rustige vakantie. Nou niet . Om de 3 minuten komen er vliegtuigen over(heel de dag). Ook is de omgeving erg vies . Lijkt erg op een oorlogsgebied. Supermarkt is zeker niet dichtbij. En de winkel benende is erg duur. Daar in tegen is het restaurant erg goed koop en ook erg goed eten en vriendelijke mensen daar. Ook in de nacht veel muggen, honden geblaf (zit vlakbij een asiel), herrie van mensen die buiten zitten en te veel gedronken hadden en de vliegtuigen. Ook de eigenaar is een botte man . Hij is heel nors en werd boos op onze kinderen, omdat ze te veel in en uit het zwembad kwamen. Ze verspilde water, wat hij betaalde. Daar in tegen hebben dat zeker ook mee betaald. Als je een leuke en rustige vakantie wil raad ik dit niemand aan. Het was daar schoon, maar dat kan zeker beter. Omgeving is geen bal aan. Ook zijn er veel zigeuners die je lastig vallen. Wij gaan hier zeker nooit meer naar toe.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 2.0
Waardering 2.0
Ligging 1.0
Prijs / kwaliteit 1.0
Kindvriendelijk 1.0
Inrichting 1.0
Hoeveelheid ruimte 3.0
Zwembad 3.0
Hygiëne 3.0
3-7-2018
Wim
Genoten van de rust!mbee
Kritzas Beach is een rustig gelegen appartementen complex. Een fraaie ligging aan zee. Met een goede verzorging, vriendelijk en gastvrije mensen. In de omgeving is niet veel te beleven. Wel zijn er in de omgeving een aantal goede tavernes. Ook bij Kritzas Beach kun je goed eten. Heerlijk wandelen en fietsen langs de zee is prima te doen. Het zeeaquarium ligt om de hoek. Wil je meer zien dan loop je ongeveer 1300 meter naar de bushalte. Elk kwartier gaat er een bus naar oost of west. Prima dienstregeling dus. We gaan zeker nog een keer terug.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Ligging 8.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Kindvriendelijk 8.0
Inrichting 9.0
Hoeveelheid ruimte 9.0
Zwembad 9.0
Hygiëne 8.0
30-8-2017
Lutske
Mooi plek met zeezicht!
Kritzas beach ligt wat afgelegen, maar met een huurauto kun je de omgeving verkennen! Wel leuke winkeltjes en restaurants op loopafstand. Ambrosia is een aanrader qua sfeer, prijs en kwaliteit. Mooi appartment met zeezicht. Schoon en elke dag schone handdoeken. Bedbanken slapen slecht, boxspring prima! Auto huren kan voordelig. Geen credit card nodig en geen borg. Nederlandse eigenaresse.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Ligging 8.0
Prijs / kwaliteit 10.0
Kindvriendelijk 8.0
Inrichting 10.0
Hoeveelheid ruimte 10.0
Zwembad 8.0
Hygiëne 10.0
19-5-2017
Petra Nowee Lisman
fantastische plek
We komen hier al verscheidene jaren, hebben het hier goed naar ons zin. Goede acoomodatie en service.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Ligging 6.0
Prijs / kwaliteit 7.0
Kindvriendelijk 8.0
Inrichting 8.0
Hoeveelheid ruimte 9.0
Zwembad 7.0
Hygiëne 9.0
25-8-2016
Pinas
Prachtige plek voor zonvakantie!
Net terug gekomen van een heerlijke vakantie! Heerlijk van de zon genoten met 36°C! Dagje scooter huren of auto huren kan vanuit nabijgelegen plaats Gouves heel goed. Halfuurtje lopen vanuit het appartement. In deze plaats kan je meer dingen vinden zoals hotels, strandjes (ligbedden en parasols tegen betaling), supermarktjes, souvenirshops, veel restaurants. Kan hier voor goede prijzen eten. Op 3 minuten loopafstand vind je het Cret@quarium en ook een heerlijk strandje. Is hier gezellig met mensen om je heen, niet te druk. Is ook de beste uit de omgeving (naar mijn mening) want het is schoon water en er liggen geen keien/stenen in het water. Appartement was schoon, elke dag schone vloer, toilet etc. Handdoeken werden eerst niet verschoond, maar toen ik het vroeg werd dit gelijk geregeld. Bedden waren okee, ontbijt is helaas eenzijdig. Zwembad was goed onderhouden en schoon. Personeel was vriendelijk en beleefd. Kijken terug op een mooie vakantie!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Ligging 8.0
Prijs / kwaliteit 8.0
Kindvriendelijk 8.0
Inrichting 8.0
Hoeveelheid ruimte 8.0
Zwembad 8.0
19-9-2016
Xandra
Fantástische en rustige vakantie gehad op Kritzas
Rustige accommodatie met mooie appartementen/studio's. Perfecte service mbt schoonmaak, bedden en handdoeken verschonen. Zeer vriendelijke familieleden, die eigenaar zijn van Kritzas Beach. Geen vervelende ervaringen ondervonden.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2016
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Ligging 8.0
Prijs / kwaliteit 9.0
Kindvriendelijk 7.0
Inrichting 9.0
Hoeveelheid ruimte 10.0
Zwembad 7.0