Reviews over Kiev

Kiev

8.4
Kiev
42 Reviews
72
Accommodaties
3
Bezienswaardigheden
Waardering 8.4
Uitgaansleven 7.5
Cultuur 9.8
Omgeving 7.7
Sfeer 8.2
Zorg voor natuur 8.7

42 Reviews (1..10)

8-4-2019
Linda
Geweldige budget trip
Kiev is de ideale stedentrip voor de reiziger die niet veel geld kwijt wilt, maar wel veel cultuur wilt snuiven. Kiev is een grote stad met een rijke cultuur en veel bezienswaardigheden. Van de orthodoxe kathedralen tot de meest sfeervolle cafés. Voor nog geen €5,- per nacht kan je overnachten in een redelijk lux hostel en voor nog geen €3,50 heb je zo een goede lunch te pakken. Als je een Kiev bent is het bezoeken van een Russisch ballet echt een must. De meest prachtige voorstellingen hebben ze hier en wederom zijn de kaarten erg goedkoop. Voor €12,50 heb je zo eersterangs kaarten te pakken. Naast de mooie cultuur en de goede prijzen heeft Kiev ook goed weer te bieden. In de lente loopt de temperatuur al snel op tot 22 graden Celsius als niet hoger. In de zomer kan de temperatuur zelfs oplopen tot 30 graden, waarna er altijd verkoeling gezocht kan worden aan één van de standen die Kiev te bieden heeft. Echt de moeite waar dus!
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumMei 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 10.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 8.0
15-3-2015
MM
Stad met vele gezichten
Mooie, en toch ook niet, stad. Veel armoe, maar ook veel rijkdom. Eten en drinken spotgoedkoop, aardige mensen.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMrt. 2015
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 7.0
Sfeer 7.0
31-10-2013
Luuk
Een absolute topper
Voor wie eens wat nieuws wil moet na denken over Kiev! De metro ligt zo diep dat het ook kan dienen als schuilkelder bij een nucleare aanval. Prijspijl laag en een hoop te zien en te doen. Voor de sportliefhebbers is er een open lucht gym die op professorische wijze is gemaakt met behulp van oude voertuigen. Oekrainers spreken meestal geen Engels daar moet je wel rekening mee houdne. De gouden koepels van de kerk en het grote stalen beeld wat lijkt op het vrijheidbeeld zijn gaaf om te zien!
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datum2013
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Sfeer 8.0
12-1-2014
Nicky
Een mooie stad met veel historie
Een stad met veel historie, zoals van de sovjet unie maar ook nieuwe zoals het afgelopen EK voetbal.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2013
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 7.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 9.0
1-9-2013
edwin_boogaards
Mooie stad
Mooie stad voor een lang weekend weg
  • Reisgezelschapzakelijk
  • Reis vertrek datumAug. 2013
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
13-12-2012
Bart
leuke stad
Ben er 3x geweest. Mooie stad. Opletten met taxi's , opletten op allerlei vlak , vooral s avonds.opletten met valse politie.Als men hoort dat u westerling bent gaat de prijs X3 . zeer goede restaurants oa richelieu, avalon, wagon etc. je kan het goedkoop oplossen via appartement dat je best dan nog eens ginds betaalt in cash , in feite best laten bijstaan door iemand van ginds vind ik om risico's te beperken op oplichting. Ik ga zeker nog eens terug maar wil hier wel begeleid worden vanaan de luchthaven. Verschiet ook niet als je ginds vrouw van 20 ziet met man van 60 maa is meestal ook oplicherij en doorgestoken spel.Die vrouwen doen ginds alles om iets te krijgen wat ze anders nooit zouden hebben. Dus succes verzekerd in uitgangsleven, maar laat u niet oplichten aub.
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datum2012
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 7.0
5-11-2012
Natasha Teplova
Waanzinnig mooi, altijd
je moet wel een goede gids hebben
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datum2012
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 8.0
27-7-2013
Ramon
Prachtige stad
Zakelijk al enkele keren in kiev geweest maar dit is een stad die heel veel te bieden heeft voor een privé city trip
  • Reisgezelschapzakelijk
  • Reis vertrek datum2012
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
1-7-2012
Thomas
Fantastische stad met heel veel cultuur.
Verbleven hier 5 dagen. hebben genoten van de sfeer en gweldige cultuur. Zoveel prachtige kerken bij elkaar en de een nog mooier dan de ander. De sfeer van de stad is heel plezierig en open. Alleen jammer dat er nog zo weinig mensen iets anders dat Oekraiens of Russisch spreken.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2012
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
22-8-2012
Harry Jalving
fantastisch en gastvrij
aanrader, veel te beleven, anders
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2012
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 10.0