Reviews over Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten

Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten

8.7
Westendorf / Brixen im Thale / Hopfgarten
471 Reviews
243
Accommodaties
2
Bezienswaardigheden
Waardering 8.7
Uitgaansleven 8.3
Cultuur 7.8
Omgeving 9.1
Sfeer in het dorp 8.7
Skigebied beginners 8.8
Skigebied gevorderden 8.9
Après ski 8.7
Sfeer 9.7
Zorg voor natuur 8.9

471 Reviews (1..10)

12-4-2019
Renee
Actieve natuurvakantie
Ik werk/woon hier al een aantal jaar. Skiwelt is een van de grootste aaneengesloten skigebieden van heel Oostenrijk. Wat in de winter heerlijk is aan km pistes, maar in de zomer perfect is voor actieve ontspannen wandelvakanties! Zeker een aanrader in de winter is eens op de snowbike naar beneden van de piste.... ipv skieen/snowboarden. De zomerse variant is de mountaincart! Al met al, oostenrijk is perfect voor cultuur, natuur & actief.
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumApr. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 8.0
Skigebied beginners 9.0
Skigebied gevorderden 8.0
Après ski 9.0
Zorg voor natuur 8.0
18-3-2019
Carla
Leuk en gezellig dorp!
Westendorf is een zeer leuke plek! Voldoende restaurants en bars. Skilift direct in het dorp gelegen, dus de afstand tot de piste is top.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 9.0
Skigebied beginners 10.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 9.0
Zorg voor natuur 9.0
24-2-2019
Cathy
Heerlijke vakantie gehad...
Brixen in de winter is een prima uitvalsplek om je wintersport vakantie te vieren. Ligt heel centraal in het skigebied. Vanuit Brixen kun je de gondel pakken naar Westendorf of Brixen. 2 leuke après ski tenten beneden bij de gondel...
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 8.0
Skigebied beginners 9.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 8.0
Zorg voor natuur 8.0
17-2-2019
Maykel haerkens
Zeker weten dat we er terug gaan
Dat het een fantastisch dorp is met leuke apres ski en leuke pistes
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 8.0
Sfeer in het dorp 10.0
Skigebied beginners 8.0
Skigebied gevorderden 8.0
Après ski 10.0
Zorg voor natuur 9.0
16-2-2019
Mehdi L' abbasse
Fantastisch
Dit jaar ben ik voor het eerst op Wintersport gegaan. Aangezien ik een beginnende Snowboarder was, moest ik elke dag lessen met Paul van The Reds. Zijn begeleiding en lessen zijn enorm goed, op mijn vierde dag ging ik de blauwe piste op zonder te vallen dat komt allemaal door zijn lessen. Verder was de piste top, goed geprepareerd en zalig om op te snowboarden. De restaurants waren ook top alleen een beetje aan de dure kant.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer in het dorp 8.0
Skigebied beginners 10.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 9.0
Zorg voor natuur 8.0
16-2-2019
Melissa Selling
Heel fijn en groot gebied met voor ieder wat wils!
Zowel leuk voor skiërs als voor snowboarders, voor jong en oud. Veel leuke en ook mooie restaurants met voldoende keuze. De pistes zijn gevarieerd en er zitten lange afdalingen tussen. Niet teveel blauwe pistes, maar ook genoeg voor de gevorderde wintersporter. Ik kom hier graag!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 7.0
Skigebied beginners 7.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 8.0
Zorg voor natuur 10.0
10-2-2019
Valerie Wubben
Geweldig!
Wij verbleven een week in Westendorf voor een wintersport vakantie. Er lag veel sneeuw en we hadden het geluk de hele week zon te hebben. In Westendorf heb je ontelbaar veel restaurants, waar he allemaal heerlijk kunt eten. Qua prijs valt dit reuze mee. Ook op de pistes zijn er veel terrasjes waar je even kunt bij komen van het skieen. Zorg alleen wel dat je contant geld bij je hebt, want ze accepteren niet overal pin. Daarnaast zijn er ook routes voor langlaufen en kun je er ook heerlijk wandelen. Kortom: voor ieder wat wils! Ook het volk is erg vriendelijk. Westendorf is al met al een aanrader!
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer in het dorp 10.0
Skigebied beginners 9.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 9.0
Zorg voor natuur 10.0
8-2-2019
Fabienne Van pelt
Geweldig
Super gezellig dorp ! Wij zijn een weekje geweest en hebben ons echt top vermaakt Alles is Nederlands de ski Leraren en het bar personeel overal kan je gewoon Nederlands praten hele gezellige kroegen ! En mooie piste’s wij hebben een super week gehad in westendorf en wij zouden heel graag nog een keer erheen willen met onze beste vrienden ! Ik zou iedereen aanraden om daar een keer heen tegaan
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 9.0
Skigebied beginners 9.0
Skigebied gevorderden 10.0
Après ski 10.0
Zorg voor natuur 10.0
5-2-2019
Aarnout Cijvat
Gewoon geweldig
Altiid 1 jaar vooruit het appartement boeken. Fijne pster
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumFeb. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 9.0
Skigebied beginners 9.0
Skigebied gevorderden 9.0
Après ski 9.0
Zorg voor natuur 9.0
30-1-2019
Rick van der Windt
Fantastisch
80% van de mensen die hier komen zijn Nederlands. Super après ski, maar ook een waanzinnig skigebied van 289km. Voor ieder wat wils. Gezellig dorpscentrum met leuke restaurants.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumJan. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer in het dorp 9.0
Skigebied beginners 9.0
Skigebied gevorderden 10.0
Après ski 10.0
Zorg voor natuur 10.0