Reviews over Blankenberge

Blankenberge

5.5
Blankenberge
285 Reviews
68
Accommodaties
8
Bezienswaardigheden
Waardering 5.5
Uitgaansleven 5.1
Cultuur 5.0
Omgeving 6.2
Stranden 6.8
Sfeer 5.9
Zorg voor natuur 6.2

285 Reviews (1..10)

22-8-2019
Olieslagers
De zon scheen, de lucht was blauw.
Ik vind over het algemeen de horeca heel klantonvriendelijk. Er kan hier nog veel winst behaald worden. Een glimlach kost niet. Goede communicatie ook niet. Blankenberge heeft kansen, maar die moeten wel benut worden.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 6.0
Omgeving 7.0
Stranden 7.0
Sfeer 5.0
Zorg voor natuur 7.0
6-6-2019
Stef VK
2de thuis
Mooi gezellig stadje, veel eet en drink gelegenheid, ideaal om met kinderen heen te gaan met de speeltuinen op strand. Aanrader voor mij is Salito Beach bar! Klein minpuntje is de parking
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 2.0
Cultuur 2.0
Omgeving 8.0
Stranden 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
5-4-2019
Marc Christiaens
nooit meer, boetestad, stress
ga niet naar blankenberge, is een boetestad geworden. Recent 10 min binnen om iemand op te halen in station, boete. Zondag, geparkeerd tussen twee borden met niet parkeren. Gastheer meldt ons dat we mogen parkeren omdat er toch niet gewerkt wordt, 30 minuten binnen : boete. Op drie bezoeken : tweemaal boete. Ga er niet, je bent er geen minuut gerust. Toeristen zijn voor gemeentebestuur wild waarop gejaagd moet worden.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 6.0
Stranden 5.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0
30-10-2018
Erik
Zoudt u wel bedenken of je nog gaat met de wagen
Parkeren vd auto is het grote probleem , nergens nog gratis en goedkoop zijn die parkeermeters of garages zeker niet ! Schande.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2018
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 7.0
Omgeving 7.0
Stranden 6.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 5.0
5-4-2019
Dana
Zeer fijn
Klein maar fijn, straatkant maar heel rustgevend! Wij komen nog terug! :)
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 5.0
Omgeving 7.0
Stranden 8.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 8.0
9-4-2018
Isabelle
Vuil en geld uit je zakken wordt geklopt
Dagje strand met kids, overal betalend parkeren, bedelaars, vuile straten en verloederde gebouwen, weinig animatie open, veel marginale mensen, winkels te weinig aanbod, alles veel te duur en als toerist word je overal uitgemolken
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumApr. 2018
Waardering 1.0
Waardering 1.0
Uitgaansleven 1.0
Cultuur 3.0
Omgeving 1.0
Stranden 2.0
Sfeer 2.0
Zorg voor natuur 4.0
7-4-2018
Van Look Kristz
Prima
Top.Met kinderen kun je in geen betere badplaats zijn!!!
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumApr. 2018
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
21-9-2017
ton wijkman
hotel prefect
persoonlijk vinden we blankeberge achteruit gaan. was jaren geleden gezelliger.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 5.0
Waardering 5.0
Uitgaansleven 4.0
Cultuur 3.0
Omgeving 6.0
Stranden 5.0
Sfeer 6.0
Zorg voor natuur 5.0
2-9-2017
ginette.francois
Blankenberge is een bruisende stad.Heel gezellig
De verschillende standjes op het strand , van tropische plaatsjes met palmbomen tot ligzakken springkastelen speeltuinen cocktailbars enz .Te veel om op te noemen.Je zit er je niet vervelen.Blankenberge is mijn favorite plaats
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
16-7-2017
Katrien
Nooit meer
Blankenberge is echt wel de vuilste badstad van onze kust. Heel veel wildplassers, heel veel urinestank Mijn tienerdochters werden veel lastiggevallen Op het strand werd ons drugs aangeboden. Winkels trekken op niks. Vieze, vuile, smerige stad
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 1.0
Waardering 1.0
Uitgaansleven 1.0
Cultuur 1.0
Omgeving 1.0
Stranden 1.0
Sfeer 1.0