Reviews over Teuven-Voeren

Teuven-Voeren

9.6
Teuven-Voeren
135 Reviews
21
Accommodaties
6
Bezienswaardigheden
Waardering 9.6
Uitgaansleven 8.9
Cultuur 8.9
Omgeving 9.6
Sfeer 9.6
Zorg voor natuur 9.6

135 Reviews (1..10)

13-4-2018
Gerd Heyvaert
Een ontzettend mooie streek
Had van de dienst toerisme de wandel- en fietskaart op voorhand ontvangen. Vandaar dat we op basis daarvan hele mooie wandelingen hebben kunnen maken en zo de streek hebben verkend. Volgende keer komen we met de fiets!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumApr. 2018
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
17-9-2017
Tinne
Rustig en gezellig
Mooi proper,gezellig en rustg dorpje met enkele lekkere restaurantjes. Zou niet weten wat minder was
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
13-9-2017
Paula Vangheel
De B&B was geweldig.
In de directe omgeving was eigenlijk weinig te beleven omdat sommigen in de groep moeilijkheden hebben met serieuze wandelingen. Voor de rest was er, buiten een leuk restaurant niets bijzonders te zien.
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 3.0
Cultuur 3.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
19-8-2017
Bogaert Christine&Jeanique
Mooie streek,voor herhaling vatbaar!
Gezellige restaurantjes&cafeetjes in de streek!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
27-7-2017
Theo en Riet Marijnissen
Het was fantastisch mooiin Teven Voeren geweldig
De rust is die je zoekt is hier te vinden, daarbij ook nog de mooie campings. Voor het verdere zijn er in de omgeving heel wat mooie dingen te zien, o.a. de forellen kwekerij en je kunt ze nog eten ook en ze zijn lekker dat wat je weten. je moet gewoon een keer gaan dan kom je er achter dat het fijn vertoeven is in Voeren.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
18-7-2017
Brassaert - Decleir
Fantastisch
Stevige wandelschoenen het is hier zeer goed om te wandelen. Voor de getrainde fietser is het hier ook zeer goed.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJuli 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 5.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
20-7-2017
Van Mele Dirk
de omgeving is prachtig
met de fiets en te voet is het hier aangenaam te vertoeven , een E bike misstaat hier niet zeker de pittige hellingen richting Duitsland ( kuitenbijters ) maar mooie vergezichten zijn de inspanningen waard.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 10.0
19-6-2017
michel vandweghe
Excellente wandelstop als je op doortocht bent !
Er is weinig, een paar overnachtingsmogelijkheden en eetgelegenheden, maar dat is juist wat je zoekt als je rust en eenvoud wil ... meer heb je echt niet nodig!!! Daarbij de ligging van Teuven is heel aantrekkelijk om ook dagwandelingen te maken en naar de nabijgelegen dorpen in Voeren of Zuid-Limburg te gaan. Ook Aken en Maastricht zijn dichtbij. Ook voor fietsers is het een aantrekkelijk gelegen dorp om van daaruit dagtochten te doen en bij terugkeer je eigen, rustige plek te vinden : een aanrader !
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 5.0
Omgeving 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
22-6-2017
Brenda Snoeck
Een gezellig dorp in een prachtige omgeving.
Er zijn een aantal leuke eet- en drankgelegenheden. Voor de rest is er niet zoveel te doen of te zien. Genieten van de rust en van de natuur en van daaruit de omgeving verkennen is ideaal (te voet, per fiets, per auto, moto, .... het kan allemaal)
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJuni 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
27-5-2017
Joske
hele mooie streek !
Was een (te) kort bezoek, maar : Behoorlijk wat te beleven / bezoeken. Rustige streek, mooie natuur. Leuke en lekkere eetgelegenheden. Vriendelijke mensen, die je helpen in het Nederlands of Frans.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0