Reviews over Barcelona

Barcelona

8.6
Barcelona
2666 Reviews
1230
Accommodaties
188
Bezienswaardigheden
Waardering 8.6
Uitgaansleven 8.2
Cultuur 9.0
Omgeving 8.8
Sfeer in stad 8.6
Stranden 8.2
Zorg voor natuur 7.9

2666 Reviews (1..10)

27-6-2019
Anja Heiliegers
Barcelona is een fantastisch mooie stad
Ik naar Barcelona geweest omdat mijn dochter daar een half jaar stage loopt, ik wist dat Barcelona mooi was, maar ben nu ook op plekjes geweest waar je normaal als toerist niet echt komt.. geweldig Maar Barcrlona is zo uniek alles is daar mooi en het zien waard. Alleen is het raadzaam voor bv Sagrada familia of Parc Quell 1 of 2 dagen van tevoren tickets te bestellen anders loop je de kans dat het vol is, en dat zou een grote teleurstelling zijn....
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 9.0
Stranden 9.0
Zorg voor natuur 9.0
22-5-2019
Xandra Luijks
Barcelona is een van de mooiste steden in Europa.
Barcelona is fantastisch. Voor allerlei doelgroepen. Of je nu gaat voor cultuur, het strand, shop till you drop, lekker eten, de architectuur, Gaudi. Alles kan. Ga de zijstraatjes in van de Ramblas, kijk je ogen uit op mooie pleintjes, geniet van het uitzicht op zee. Duik even binnen bij een Desigual voor een kleurexplosie. En als je niet van Spaans eten houdt, genoeg fast food restaurantjes en Starbucks. Ga ook vooral mee met een fietstour als het je eerste keer Barcelona is. Fietsen in Barcelona moet je meemaken. En we zijn twee dagen geweest, en dat is eigenlijk iets tekort. Of gewoon nog een keertje teruggaan.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 10.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 9.0
Stranden 7.0
Zorg voor natuur 7.0
16-5-2019
Rian
Wereldstad
Grand prix Barcelona geweest en dagen daarna stad doorkruist te voet, per taxi, per fiets. Prachtige stad met veel bezienswaardigheden
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 9.0
Stranden 9.0
Zorg voor natuur 8.0
3-6-2019
g laan ligthart
barcelona is een stad ,waar je van alles kan do
barcelona is een bruisende stad ,met heel veel hoogtepunten,we hebben gevaren,parken bekeken,park guel ,prachtige kerken,en natuurlijk camp nou,was echt fantastisch
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 8.0
Zorg voor natuur 9.0
23-4-2019
Franca
Mooie stad
Aanrader als je geïnteresseerd bent in architectuur
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumApr. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 8.0
Stranden 8.0
Zorg voor natuur 7.0
18-3-2019
anja geens
heel veel gezien en veel plezier gehad
Het was een kei toffe dag.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer in stad 10.0
17-3-2019
Marjan Hummelink
Waanzinnig mooi
Een prachtige historische stad waar je ogen tekort komt en je al wat langer moet verblijven om alles te kunnen zien. Dan wel zorgen dat je van tevoren alles geregeld hebt qua tickets ect. Citytickets waar vaak alle bezienswaardigheden al bij in zitten of hop on hop of bussen. Overal lange wachtrijen, die je kunt omzeilen door alles al online te bestellen. Sagrada Familia was prachtig, maar ook alle straten en markten. Erg vriendelijke mensen. Iedere paar meter zijn er tentjes waar je kunt eten of de heerlijke koffie kunt drinken. Minpuntje vond ik de rioollucht die overal hing en de "souvenir" winkeltjes met niet Spaanse eigenaren waar je je behoorlijk geïntimideerd voelt. Er zijn gelukkig ook echte Spaanse winkeltjes met uiterst behulpzame vriendelijke eigenaren.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 10.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 9.0
Stranden 9.0
Zorg voor natuur 8.0
16-4-2019
Danielle Bijleveld
Geweldig na 3 keer voelt het echt als thuiskomen.
Een heerlijke stad vol cultuur en ontspanning. De oude stad is een aanrader en vandaaruit lopend naar het strand met vele terrasjes heerlijk.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 8.0
Stranden 8.0
Zorg voor natuur 8.0
16-4-2019
Mira
Heerlijk!
Heerlijke stad, al meerdere malen geweest. Huur een fiets bij Cruising Barcelona! Zoveel meer te zien op die manier.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 10.0
Omgeving 8.0
Sfeer in stad 8.0
Stranden 7.0
4-4-2019
hans voskamp
indrukwekkend
Ervaar de stad, Gaudi, Rambla, alles indrukwekkend
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMrt. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer in stad 8.0
Stranden 9.0
Zorg voor natuur 6.0