Reviews over Alcudia / Puerto de Alcudia

Alcudia / Puerto de Alcudia

8.8
Alcudia / Puerto de Alcudia
424 Reviews
81
Accommodaties
5
Bezienswaardigheden
Waardering 8.8
Uitgaansleven 8.4
Cultuur 7.9
Omgeving 8.8
Stranden 9.4
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.5

424 Reviews (1..10)

5-10-2019
Meggie
Mooie plek!
Leuke plek met een mooi breed en groot zandstrand. Wel veel verkopers op het strand. Veel restaurantjes in de omgeving. Het oude centrum van Alcudia is ook zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. Vooral in de avond erg mooi. Alcudia is over het algemeen erg schoon. Straten worden elke dag schoongemaakt.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
1-10-2019
Carlo
Gezellige toeristen stad!
Puerto de Alcudia is een typische Spaanse kustplaats, veel eetgelegenheden, diverse bars, veel winkeltjes, veel (heel veel) straatverkopers en veel Spar supermarkten. Het bruist en is zeker gezellig. Het strand is echt geweldig, schoon en zeker tot een meter of 15 het water in komt het water hooguit tot halverwege je knieën. Een strandbed is wel wat prijzig, voor twee stoelen, parasol en kluisje betaal je €13 per dag. Alcudia is een super leuke oude stad met knusse straatjes en de Romeinse restanten. Ga hier niet op een dag naar toe dat er markt is, tenzij je gek bent op drukte. Die markt is overigens alles behalve traditioneel, tenminste niet op de manier zoals de reisorganisaties dat aanprijzen. 5% is denk ik lokale producten/verkopers. De rest zijn vooral veel (Afrikaanse) verkopers met rommel (maar dat is een mening).
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 6.0
11-8-2019
Anouk Gering
Heel erg leuk!
Leuk plaatsje en een supermooi strand!!!
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumAug. 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
21-6-2019
Corine
Fantastisch!
Voor een voortreffelijke lunch kun je terecht bij La Cabana en Negre. Bij Negre hebben wij ook gedineerd en genoten van een heerlijke cocktail. Aan het prachtige witte strand zijn voldoende ligbedden te huur. Het strand loopt heel langzaam af in het water waardoor het geschikt is voor kleine kinderen. Het beschikt over een vlag, lifeguards en zelfs voorzieningen voor mindervaliden. Op het water kun je parasailen, suppen, jetskiën, op de banaan. Alcudia Oude stad is waanzinnig leuk en mooi om te bezoeken. Op zondag- en dinsdagochtend is er ook markt. Zeker de moeite waard. Met de bus is het 1,55 euro p.p. enkele reis. Betalen in contanten. Het geld van tevoren uit je beurs halen en los in je zak stoppen. Je portemonnee zeker niet in je handen houden. Hierdoor voorkom je dat je gerold word. Veel toeristenwinkels en supermarkten in Puerto de Alcudia. Minpunten: de aangeboden massages, fruit en waardeloze artikelen.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 9.0
Omgeving 8.0
Stranden 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
7-6-2019
Annie
Mooi plaats in mallorca
Wij hebben wel een auto gehuurd ,omdat we wat van het eiland wilde zien . Alcúdia is een leuke plaats veel toeristen winkels , en vooral heel veel gezinnen met kleine kinderen . Ik vind het strand heel erg mooi en schoon je kan zeker 10 meter in de zee lopen tot dat het echt diep word . En een geweldig mooie zee.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Stranden 10.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 9.0
23-5-2019
Margret Van der Stelt - Schellevis
Super
Dat Alcudia voor ieder wat wils heeft: De oude stad Alcudia, de omgeving van het strand met hotels in alle klasses, een prachtig schoon en breed strand, de zee loopt heel erg geleidelijk af, dus veiliger met kinderen, restaurants te over, en een prachtige lange wandelweg pal langs het strand.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
5-5-2019
Melanie
Mooi vakantieoord
+Geweldig strand. Mooie omgeving. Veel souvenir- kledingwinkeltjes. Vriendelijke mensen. - oppassen voor opdringerige verkopers m.n op marktjes.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
3-9-2018
J.J. Pols
Fantastisch
Gezellige plaats, veel leuke restaurants, waar je heerlijk kunt eten. Ook is de oude stad zeer zeker een bezoekje waard. Ik heb meerdere jaren op Mallorca gewoond, maar dit blijft, samen met de hoofdstad, mijn favoriete plek!
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
13-11-2018
peter
strand is super
port alcuidia bezoek ik niet om de old town of new town( de haven dus), het stelt allemaal niet zoveel voor. Maar het strand is verbluffend mooi, vanuit zee gezien zie je geen weg of hoogbouw, maar bomen groen dus en laagbouw.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 5.0
Omgeving 9.0
Stranden 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 7.0
22-10-2017
Diana en Tineke
Alcudia is super !!
Het oude Alcudia met name is erg mooi....voor de rest is het heerlijk vertoeven daar.......
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumOkt. 2017
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Stranden 8.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 7.0