Reviews over Playa de las Américas

Playa de las Américas

8.3
Playa de las Américas
1716 Reviews
86
Accommodaties
4
Bezienswaardigheden
Waardering 8.3
Uitgaansleven 8.2
Cultuur 7.2
Omgeving 8.6
Stranden 8.2
Sfeer 8.7
Zorg voor natuur 8.2

1716 Reviews (1..10)

18-12-2019
henk bode
volgende keer nog een keer
lange en goede boulevards. Eten in Christianos bij Sun King en Little Italy zijn een verademing.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumDec. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
21-9-2019
Essers
Super herinnering rijker
Samen met mijn vriend, zus, schoonbroer, nichtje (4) en neefje (1,5) zijn wij 11 dagen met vakantie geweest in de toeristische plek Playa de las Américas. Leuke plek waar vanalles te doen is. Mooie, schone en goed onderhouden stranden. Mooie boulevard die doorloopt naar de naastgelegen plaatsen (Costa Adeje, Los Christianos). Ruime keuze uit eetgelegenheden, terrassen, winkeltjes, winkelcentra, supermarkten.
  • Reisgezelschapmet jonge kinderen
  • Reis vertrek datumSept. 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
26-8-2019
R.B.
Stad gebouwd op het (Britse) toerisme
Plaats met alles gericht op het toerisme. Boulevard en hoofdstraat gevuld met hotels, restaurantjes, souvenirwinkeltjes en daarnaast de reguliere kleding- en accessoirewinkels. Vrijwel alle aanwezige drinkgelegendheden gericht op de Britse toerist. Hier is geen ontkomen aan. Voordeel hieraan is dat er door alle medewerkers van de restaurants en winkeltjes matig tot goed Engels gesproken wordt. De stranden grenzend aan de boulevard zijn voornamelijk zwart zand en rots stranden. Er zijn echter voor de liefhebbers ligstranden aangelegd op diverse plaatsen en vaak op loopafstand. Wil je het toerisme ontkomen, is de uitstap naar de Teide (de vulkaan) en met name de uitstap 'Teide by Night' aan te raden. Deze kan geregeld worden met Nederlandstalige gids. Conclusie is dat je naar deze stad gaat voor het toerisme. Ga hier niet heen als je op vakantie gaat voor de natuur, rust en cultuur.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 4.0
Omgeving 7.0
Stranden 6.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0
8-8-2019
HB
Fantastisch
Leuke plaats lange boulevard waar je 2 kanten kilometers ver kunt lopen met leuke restaurants met uitzicht over zee. Aanrader is sugar and spices, chillout en café de Amsterdammer erg gezellig! Veel leuke winkeltjes en zelf de zara en de h&m zitten er. En natuurlijk ook de McDonald. Excursie gedaan. Met een catamaran de zee op op zoek naar dolfijnen en ook gezien. Stappen kun je wat verder op in Veronicas maar daar zitten alleen wat meer de jongeren.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumAug. 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0
23-7-2019
Shirly van Dijk
tot de volgende keer !
Bruisende stad met heel veel winkeltjes en restaurantjes. Er is genoeg te doen en te beleven! De vulkaan El teide en dierentuin loro parque moet je gewoon geweest zijn. Tip: ga eten bij playa de las vistas of net buiten het centrum, hier kun je erg lekker eten aan het strand voor ongeveer een tientje per persoon ! Wij hebben een geweldige vakantie gehad en gaan zeker nog een keer terug.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 10.0
Stranden 9.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 8.0
9-7-2019
Mevr. Stam
Leuk voor 1 keer
Een grote plaats die overloopt in andere plaatsen. Oneendig groot gebied zodoende met heel veel restaurants en ontelbare winkels: erg commercieel dus. Veel Engelsen. Veel hoogbouw en wat gedateerd allemaal. Je kunt wel rustigere gebieden vinden. Strand zwart met stug zand.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumJuli 2019
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 5.0
Omgeving 6.0
Stranden 6.0
Sfeer 7.0
Zorg voor natuur 6.0
27-6-2019
Kelly
Leuk om een keer gezien te hebben.
Playa de las americas is een mooie stad. Echter is het of heel toeristisch of totaal niet. Er rijden veel gratis bussen om naar het bekende Siam park te gaan of andere parken. Op het moment dat je besluit te gaan winkelen kom je dure winkeltjes tegen zoals Gucci, lacoste e.d. of je komt bij toeristische winkeltjes waar de verkopers je zo wat naar binnen trekken. Hierdoor ben je altijd op je hoede. Een tussen moot konden wij helaas niet vinden. Wij waren beide van mening dat playa de las americas dan ook leuk was voor één keer gezien te hebben. We zouden best terug willen naar Tenerife maar dan toch naar een andere plaats.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 6.0
Omgeving 7.0
Stranden 6.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0
15-7-2019
Vermeulen
Geweldig
Heerlijke boulevard met veel winkeltjes, restaurants ,enz van alles wat heerlijke wandeling naar los Cristianos om vervolgens Dinsdags en Zondags de markt te bezoeken . In playa de las Americas geweldige bars o.a de Monkey bar . Een geweldige plek alles erop en eraan .
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Stranden 10.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 10.0
3-7-2019
De hr Verbinnen
Een leuke vakantie gehad.
Ga je graag winkelen, wandelen , eten of een terrasje doen, dan ben je hier op de juiste plaats.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Stranden 7.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
4-6-2019
A de boer
Gezellige drukte en centraal
Las americas is fijn vertoeven,gezelligheid leuke winkels en boulevard
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Stranden 8.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 8.0