Reviews over Mijas

Mijas

8.0
Mijas
181 Reviews
74
Accommodaties
5
Bezienswaardigheden
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.4
Cultuur 7.9
Omgeving 8.7
Sfeer 8.9
Zorg voor natuur 7.6

181 Reviews (1..10)

17-6-2019
Marja
Stop het dierenleed
Mijas is een leuk dorpje met winkeltjes en smalle steegjes. Als je goed kijkt hoop ik dat je ziet wat ik zie. Ezels opgetooid die toeristen vervoeren ook al kunnen ze dat niet, te heet tr zwaar, dag in dag uit het hele jaar door. Geen water. hetzelfde geldt voor de paarden. Mijn oproep aan jullie toeristen werk hier niet aan mee. Alleen zo kunnen we het dierenleed stoppen. Laat Mijas worden wat het is een leuk dorp. Helpen jullie mee?
  • Reisgezelschapmet een groep
  • Reis vertrek datumJuni 2019
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Uitgaansleven 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 9.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 1.0
28-5-2019
Marly
Mijas, leuk!
Goed nadenken wat je wil: rust en ruimte dan is Mijas top. Zoek je reuring en uitgaansleven, dan zit je hier niet goed.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2019
Waardering 7.0
Waardering 7.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 6.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 7.0
20-4-2019
Marjon
Een plek om te onthouden
We verbleven in Villa Maré ,een prachtige villa, een perfecte ligging om van daaruit Andalusië te ontdekken. Bv Malaga, Mijas, of de Camino del Rey wandelen. Maar vooral de fantastische gastvrijheid van de twee gastheren is geweldig. Al met al een plek om met regelmaat naar terug te gaan.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumOkt. 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0
26-11-2018
Mariska Vollebregt
Fantastisch
Mijas is een superleuke plaats. Veel hotels direct aan het strand. Echt heel goed vertoeven hier. Wij hadden onze zoon van 15 bij ons en die heeft zich prima vermaakt.
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuli 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 8.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 8.0
13-8-2018
Bianca
Fantastisch
Mijas is een leuk plaatsje in Spanje (Andalusië) waar je heerlijk kunt winkelen, eten en Wandelen ! Vooral een ritje met de TukTuk moet je zeer zeker doen! Je krijgt een mooi beeld van Mijas!!
  • Reisgezelschapmet oudere kinderen
  • Reis vertrek datumJuni 2018
Waardering 8.0
Waardering 8.0
Uitgaansleven 7.0
Cultuur 8.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
16-4-2019
Marco Teurlings
geweldig voor herhaling vatbaar
geweldige rondreis gehad met goede reisleiding de belangrijkste bezienswaardigheden zoals sevilla alhambra ronda en nog veel meer ,en ook tussendoor dagen van rustig in mooi hotel relaxen in een mooie omgeving.
  • Reisgezelschapmet vrienden
  • Reis vertrek datumMei 2018
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 8.0
Cultuur 9.0
Omgeving 9.0
Sfeer 9.0
Zorg voor natuur 9.0
16-8-2018
Marian
Echt geweldig
Het is een geweldig mooi dorpje. Hoog in de bergen. Goed bereikbaar. Met de bus. Vanaf alle plaatsen rondom Malaga Geheel wit kleine straatjes met winkeltjes. Een ruïne waar zich een schitterend kerkje in bevindt Een bezoek is echt aan te raden.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumDec. 2017
Waardering 10.0
Waardering 10.0
Uitgaansleven 10.0
Cultuur 10.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
3-12-2017
Kootje
Leuk wit dorpje.
Leuk wit dorpje met gezellige terrasjes en gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (bus). Vroegen ons af of de paarden die voor de koetsen stonden wel goed verzorgd worden als ze langdurig in de zon moeten staan en dan af en toe dus rond moeten trekken met toeristen.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2017
Waardering 6.0
Waardering 6.0
Cultuur 7.0
Omgeving 8.0
Sfeer 8.0
Zorg voor natuur 5.0
2-12-2017
dickschinkel
Mooi plaatsje
Goed hotel dicht bij het centrum van een gezellig plaatsje. Verder overal vandaan. Boven op een berg kant met zicht op Fuengerola.
  • Reisgezelschapmet partner
  • Reis vertrek datumNov. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Omgeving 8.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 10.0
28-1-2018
André van Beek
Fantastisch
Alles perfect geen nader betoog nodig!
  • Reisgezelschapalleenreizend
  • Reis vertrek datumSept. 2017
Waardering 9.0
Waardering 9.0
Uitgaansleven 9.0
Cultuur 9.0
Omgeving 10.0
Sfeer 10.0
Zorg voor natuur 9.0